To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Αλλοι ειδαν και το εκραζαν για το πως δειχνει....εγω οχι...:114:

Εγω δεν ασχολουμαι με την εικονα...παιζω μαυτη..!!!
Διαφορες..? τι ειναι αυτο..!!!

Αλλα και να εβλεπα διαφορες δεν εχει σημασια ...
....αλλος θα βλεπει με δαυτο...:116:

Σωτηρη μου δεν με αφορα τι παιρνει ο καθενας....κουμαντο στην τσεπη και στα γουστα του καθενος δεν κανω...

Ασεμε να σε πειραξω ομως και λιγο...
Το ξερεις οτι μου εισαι συμπαθεις...:126:

Καλοριζικο και καλες θεασεις στην συζυγο...

Ε κι εγώ σου λέω ότι τα σπάει!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Ε κι εγώ σου λέω ότι τα σπάει!
Ειναι πολυ καλο...δεν το συζηταω..:112:

"έχει 24bit/192Khz Bur Brown Dacs (ανά κανάλι)"

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

"έχει 24bit/192Khz Bur Brown Dacs (ανά κανάλι)"
Αυτό το θεματάκι με το τί είδους dac υπάρχουν έχει κάποιες προεκτάσεις που δεν σας πάει ακόμα το μυαλό.
Έμαθα κάτι σήμερα που δεν το περίμενα και είναι για διαφορές σε τσιπάκια απ την ίδια γραμμή παραγωγής..
Περισσότερα μόλις το ξεψαχνίσω λίγο παραπάνω(αν και είναι χαΐεντάδικο το θέμα..).

Reaction score
29.516

Πάντως 4 dacs σε dual differential mode , χρησιμοποιούν ελάχιστοι.Και το ζουμί είναι εκεί.
Ο σωτήρης ξέρει που αναφέρομαι.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Πάντως 4 dacs σε dual differential mode , χρησιμοποιούν ελάχιστοι.Και το ζουμί είναι εκεί.
Ο σωτήρης ξέρει που αναφέρομαι.
Μην ξανοίγεσαι..
Η υπόθεση αφορά τσιπάκιον το οποίο θεωρείτε εξαιρετικό,χρησιμοποιούμενο συσκευές σε πολλών ευρώ..
Έχει γίνει ντόρος στο diy.com και σε διάφορα όντιοφάιλ φορουμς για διαφορές στα κομμάτια απ την ίδια γραμμή παραγωγής..

Reaction score
15.548

Αυτό το θεματάκι με το τί είδους dac υπάρχουν έχει κάποιες προεκτάσεις που δεν σας πάει ακόμα το μυαλό.
Έμαθα κάτι σήμερα που δεν το περίμενα και είναι για διαφορές σε τσιπάκια απ την ίδια γραμμή παραγωγής..
Περισσότερα μόλις το ξεψαχνίσω λίγο παραπάνω(αν και είναι χαΐεντάδικο το θέμα..).
Πολυ βορεια ανεβηκες Γιωργο.....ακου χαιενταδικο θεμα...:112::116:

Και σαφως κανω καλαμπουρι περι dac...μην παρεξηγηθουμε κιολας....:137:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Που και που θυμάμαι το ξεκίνημα μου:138:

(Ρε μαστόρια δεν πάμε για κανα κάφε;)

Reaction score
10
Φίλτατε Σωτήρη, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να χαίρεσαι τη συστηματάρα σου!! Είναι εκπληκτική!! ΑΨΟΓΟΣ!!!!!
:624::622:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Εγω θα παω βολτα αυτον τον βλακα...
αμα ξαναπεις βλακα το σκυλακι θα σου στειλω την φιλοζωικη και δεν θα ξερεις γιατι σε επιασαν
ακου βλακα το σκυλακι:111:

Reaction score
10
Πάντως αν βλέπεις διαφορές χωρίς Post Processing και στα Players τι να πω.

Από την άλλη δεν έχω ακούσει και για καλύτερο επεξεργαστή εικόνας από το Qdeo Kyoto 2 που φουράει το Philips αν ξέρεις κανέναν πες μου.

Σχετικά με το Oppo θα πάρω το SE 3D όταν βγεί. Και στο κάτω κάτω της γραφής 5 ταινίες θα δω όλες κι όλες σε δισκάκι κι αυτές για τη γυναίκα μου δηλαδή, γιατί αλλιώς μηχάνημα άλλο εκτός του PC δεν ανάβω!

Ξέρεις πως μου φαίνεται βρε το να περιμένω να φορτώσει το δισκάκι γρουκου γρουκε? Λες και βάζω δισκέτα στο PC το 1989....:137:
Σιγα μη κανει γρουκου γρουκε το oppo......μη σου πω οτι μπορει να ειναι και πιο γρηγορο απο το πι-σι σου....αλλα αστο καλυτερα γιατι μπορει να το προσβαλω και απο τα νευρα του να αρχισει τις μπλε οθονες....:143:.

Οσο για το SE...αστο ειναι για hi-end προενισχυτες....δεν προτεινεται για τον δικο σου...:137:.

Ωχχχχ...τον κουρδισα...ποιος τον ακουει τωρα....:405:

Reaction score
29.516

Oxι δεν τον κούρδισες , αλλά αμα τονε κουρδίσεις δεν θα περάσεις καλά, ούτε εσυ ούτε το oppo -lexicon, μη πιάνς?:116:

Reaction score
150
Σιγα μη κανει γρουκου γρουκε το oppo......μη σου πω οτι μπορει να ειναι και πιο γρηγορο απο το πι-σι σου....αλλα αστο καλυτερα γιατι μπορει να το προσβαλω και απο τα νευρα του να αρχισει τις μπλε οθονες.....

Οσο για το SE...αστο ειναι για hi-end προενισχυτες....δεν προτεινεται για τον δικο σου....

Ωχχχχ...τον κουρδισα...ποιος τον ακουει τωρα....

Πες ότι αστείο θες! Αλλά ΟΥΤΕ για πλάκα να πεις ότι είναι πιο γρήγορο το Oppo από PC!

Ρε συ από σκληρό τα παίζω όλα ISO τι συγκρίνεις? Μιλάμε για σφαίρα!

Τώρα για τις μπλε οθόνες είσαι λίγο στην προηγούμενη δεκαετία αλλά οκ!

Για τον προενισχυτή τι να πω? Νομίζεις ότι φοβάμαι μη μου προσβάλεις τον Onkyo? Δε μασάει αυτός.....

Reaction score
150
Φίλτατε Σωτήρη, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ να χαίρεσαι τη συστηματάρα σου!! Είναι εκπληκτική!! ΑΨΟΓΟΣ!!!!!
:624::622:

Αυτός είναι άνθρωπος! Στάζει μέλι το στόμα του! Ευχαριστώ και να χαίρεσαι τον προ σου - ξέρεις εσύ!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Μπα κάνουν binning και στα DAC? Μου θυμίζεις τοτε που έψαχνα επεξεργαστές "βαρβάτους" και έπρεπε να έχουν συγκεκριμένη εβδομάδα παραγωγής, από συγκεκριμένο εργοστάσιο της Intel και συγκεκριμένο stepping.

Γίνονται αυτά στα τσιπάκια και κάθες wafer δεν βγάζει τα ίδια παιδιά!:138:.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Μην ξανοίγεσαι..
Η υπόθεση αφορά τσιπάκιον το οποίο θεωρείτε εξαιρετικό,χρησιμοποιούμενο συσκευές σε πολλών ευρώ..
Έχει γίνει ντόρος στο diy.com και σε διάφορα όντιοφάιλ φορουμς για διαφορές στα κομμάτια απ την ίδια γραμμή παραγωγής..

Πάντως πλάκα θα είχε το Philips μου να έχει απ'τα καλά!:137::137:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Ειναι σαν να λεμε ...
...δεν ειδα καλυτερο dac και ...
...δεν ακουσα κατι καλυτερο απο Qdeo Kyoto 2

Λύσαξες γρουσούζη!:137: Έτσι όπως το πας σε λίγο θα είναι για service!:143: To 'φαγες το μηχάνημα απο τη ζήλεια σου........Θα πάρω κανένα εκλησιαστικό Blu-Ray να ευλογηθεί μπας και τη γλιτώσει! Αλλά που'σαι? Λέω να στο φέρω σπίτι σου να μου δειξεις τις διαφορές με το δικό σου.

Reaction score
10
ρε βαμπιρ εισαστε ? :137:

ναι εσεις οι δυο απο τα βορεια....
Ο ενας μπαινει μετα τις 12, ο αλλος μετα τις 1 μεχρι τις 3....

Της νυχτας τα καμωματα τα βλεπει η μερα και γελαει....:135:

Reaction score
10
Αυτός είναι άνθρωπος! Στάζει μέλι το στόμα του! Ευχαριστώ και να χαίρεσαι τον προ σου - ξέρεις εσύ!
Αγαπητέ, μέλι στάζει το σύστημά σου... Τι μου λες τώρα...
Μακάρι να είχα τον χώρο να σιάξω ένα παρόμοιο...
Δεν κλαίγομαι βέβαια, αλλά 800D, 4 803D, HTM1D???
ΑΠΑΙΧΤΟΟΟΟΟΟΟ... Και με Κάπταιν ΝΕΜΟ????
Ε τι να πω... Όσο για προ, είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις την καλύτερη επιλογή...
Όποιος έχει υπομονή κι επιμονή, στο τέλος είναι πάντα κερδισμένος...!!!
Σε ζηλεύουν, μην τους δίνεις σημασία...

(Αλλά το Oppo ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos