To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Reaction score
15.548
Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Τι εγινε ρε Σωτο.....μετρησες με το ΧΤΖ...:118:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Τι εγινε ρε Σωτο.....μετρησες με το ΧΤΖ...:118:

Έχω μπλέξει σε μια ιστορία με κάτι θορύβους από τις γειώσεις και μόλις σήμερα κατάφερα να τους εξουδετερώσω.

Εκτός αυτού, ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αν θα παίζω με Audyssey ή χωρίς. Στον προηγούμενο Onkyo (905) που είχε το λίγο παλαιότερο Audyssey είχα αποφασίσει ότι δεν κάνει καλή δουλειά στο χώρο μου. Αυτός όμως με το Multi EQ XT (?) είναι σαφώς καλύτερος κι ειλικρινά έχω παραξενευτεί!

Το έλεγα και στο Γιάννη ότι μου αρέσει το Audyssey και ειδικά στη μουσική κάνει καλή δουλειά αλλά δεν είναι οριστικό το συμπέρασμά μου.

Με το XTZ μέτρησα και θα ανεβάσω καμιά φωτο σύντομα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τελικα φταιγαν τα καλωδια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ε ?

Reaction score
150
Και κάτι ακόμα!

Έχω τόσες πολλές επιλογές στον τρόπο ρύθμισης των SUB που ειλικρινά θα μπορούσα να φάω 2 ημέρες σερί με δαυτά! Σκέφτείτε ότι εκτός του Audyssey έχω και το Bassis και το SMS καθώς και την επιλογή διαφόρων x-overs με τα main.

Αν θες, κάνεις άλλη καμπύλη για νύχτα, άλλη για εργένικη νύχτα (που είναι αυτή?), άλλη για μουσική, άλλη για πάρτυ.

Εν ολίγοις, πολλές οι επιλογές αλλά αυτό είναι και το ωραίο. Στο μέλλον επειδή με ξέρω μάλλον θα δοκιμάσω και το Audyssey SUB-EQ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Αυτός όμως με το Multi EQ XT (?) είναι σαφώς καλύτερος κι ειλικρινά έχω παραξενευτεί!
Να μην παραξενευεσαι.Έχει πιό δυνατούς αλγόρυθμους λόγω μεγαλύτερης επεξεργαστικής ισχύος του μηχανήματος.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Και κάτι ακόμα!

Έχω τόσες πολλές επιλογές στον τρόπο ρύθμισης των SUB που ειλικρινά θα μπορούσα να φάω 2 ημέρες σερί με δαυτά! Σκέφτείτε ότι εκτός του Audyssey έχω και το Bassis και το SMS καθώς και την επιλογή διαφόρων x-overs με τα main.

Αν θες, κάνεις άλλη καμπύλη για νύχτα, άλλη για εργένικη νύχτα (που είναι αυτή?), άλλη για μουσική, άλλη για πάρτυ.

Εν ολίγοις, πολλές οι επιλογές αλλά αυτό είναι και το ωραίο. Στο μέλλον επειδή με ξέρω μάλλον θα δοκιμάσω και το Audyssey SUB-EQ.
Καλα......:112:

Φτιαξε πρωτα για την κανονικη νυχτα ......

Reaction score
150
Επιτέλους έλυσα και το θέμα με τους υπότιτλους στο 2.40 για τις λίγες ταινίες που μπορεί να χρειαστεί και λέω λιγες γιατι μόνο αν έχω κι άλλους βάζω υπότιτλους.

Η λύση είναι απλή! Philips BDP-9500 με 352 Ευρώ που είναι το ΜΟΝΟ player που υποστηρίζει Subtitle Shift σε blue-ray δισκακι επίσημα (ούτε το PC το κάνει). Για να είμαι δίκαιος το κάνει και το Oppo αλλά με Beta Firmware (εκτός κι άλλαξε) γιατι στα επίσημα specs δεν το λέει πουθενά.

Δεν θα μπω στο πως παίζει απλά θα αναφέρω το τσιπάκι που φοράει το οποίο είναι το Qdeo Kyoto Version 2.0 που είναι η νέα έκδοση του Qdeo που φοράει και το Pioneer LX91.

Δεν θα μπω σε σχόλια του πως παίζει και διάφορα άλλα διότι είναι γνωστές οι απόψεις μου επί του θέματος και φαίνεται και από το τι έχω για πηγή.

Το Philips όμως είναι φθηνό και καλή κατασκευή, έχει 24bit/192Khz Bur Brown Dacs (ανά κανάλι) και διάφορες άλλες σάλτσες. Το κουτί του είναι απο αλουμίνιο και έχει κα ξεχωριστό τοροιδή για τον ήχο...... Τρελό εργάλειο σας λέω!!!:143:

Μερικές φώτο:

Reaction score
150
Βέβαια μην περιμέντε μασιφ μεταλα στο μηχανισμό και κανένα τηλεκοντρολ τρελό (πλαστικό μη φωτιζώμενο) αλλά για τη δουλειά που έχει μέσα είναι τιμή ξεφτίλα!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Βέβαια μην περιμέντε μασιφ μεταλα στο μηχανισμό και κανένα τηλεκοντρολ τρελό (πλαστικό μη φωτιζώμενο) αλλά για τη δουλειά που έχει μέσα είναι τιμή ξεφτίλα!
χαιεντιζεις ?
ή προσπαθεις να το αποφυγεις?

κατα τα αλλα σοφη η κινηση σου
μπραβο ηδομενεα

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

χαιεντιζεις ?
ή προσπαθεις να το αποφυγεις?

κατα τα αλλα σοφη η κινηση σου
μπραβο ηδομενεα

Χαϊεντιζω ε? Λες? Τώρα τελευταία έχω μια πελώρια λαχτάρα για αλουμίνια μασίφ!:138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

να σε τακτοποιησομεν τοτε

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Μεγεια, ανοιξες το κουτι για φωτο ?