To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

η κοφωσης ειναι αναποφευκτη μετα τον μπεκρουλισμον
εδικα αμα κανει ζεστη , ουτε ακουει , ουτε βλεπει

Reaction score
15.548

Καλοριζικο Μωρη....

Εισαι ομως μαμακας:116:
Αλλα δεν εχεις αναγκη εσυ...:138:

Επρεπε να παρεις oppo 83 ...το κανει βρε με τους υποτιτλους

Και αν κρινω με αυτα που εχω δει απο το φιλιπς..ξερεις που....αστα.....:112:

Αλλα βεβαια παιζει και να μη δεις διαφορα....:137:

Reaction score
10
Επιτέλους έλυσα και το θέμα με τους υπότιτλους στο 2.40 για τις λίγες ταινίες που μπορεί να χρειαστεί και λέω λιγες γιατι μόνο αν έχω κι άλλους βάζω υπότιτλους.

Η λύση είναι απλή! Philips BDP-9500 με 352 Ευρώ που είναι το ΜΟΝΟ player που υποστηρίζει Subtitle Shift σε blue-ray δισκακι επίσημα (ούτε το PC το κάνει). Για να είμαι δίκαιος το κάνει και το Oppo αλλά με Beta Firmware (εκτός κι άλλαξε) γιατι στα επίσημα specs δεν το λέει πουθενά.
Αυτο παλι που το βρηκες η ποιος σου το πε ??????
Απο τα τελη του 2009 ( v.1224=24/12 ) υποστηριζει επισημα Subtitle Shift και σε DVD και σε Bluray.

Can subtitles be repositioned?

Yes, as of the 48-1224 firmware (January 5, 2010).
There is a setting to control subtitle position in Setup -> Video Setup -> Display Options -> Subtitle Shift.
More conveniently there is an onscreen control to shift subtitles interactively:
  • Press and hold the Subtitle button on the remote. An onscreen widget will appear.
  • Use the up and down arrow keys to position the subtitles where you want them.
  • Press Enter.
This works even while playback is paused. Whatever setting you choose is automatically saved in Setup.
Note that this works for DVD and Blu-ray both with and without BD-Java features. It does not work for media file subtitles.
Another restriction is that the shift is purely "up" and "down". Sometimes subtitles appear high on the display (for example, so as not to obscure onscreen credits) and it would be nice if these were shifted down when lower titles were shifted up, but the player does not currently do that.

Reaction score
10
ναι αλλα το φιλιπς αναβαθμιζεται σε 3d !
το oppo ? :135:
Κανενα απο τα αναβαθμιζομενα players σε 3D, δεν θα υποστηριζει 1080p / 3D.....αρα ????

Η Oppo λεει : The current line of BDP's we market will not support 3D in the future. Please note that in general, a brand-new player, television, and possibly receiver will all be necessary to view 3D in the future. We are very seriously interested in 3D for a future player, but there are no official announcements to be made at this time.

Reaction score
15.548

Να πω οτι δεν εχεις και το τηλεφωνο μου.....:112:

Εχει και φωτιζωμενο κοντρολ...:116: ζηλεια...:138:

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

ναι αλλα το φιλιπς αναβαθμιζεται σε 3d !
το oppo ? :135:
Θελει και αναβαθμιση σε 3D τρομαρα του:118: ....εχω την εντυπωση πως αρχιζει και σαβουριαζει .....:137:

Καλο ειναι βρε...δεν βαριεσε...τι ψυχη εχουν 350 ευρα....:114:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.481

Μου φαίνεται οτι γίνεστε κακούληδες με τον σωτήρη και δεν κάνει, ε μωρά μου?:622::620::618:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Καλοριζικο Μωρη....

Εισαι ομως μαμακας
Αλλα δεν εχεις αναγκη εσυ...

Επρεπε να παρεις oppo 83 ...το κανει βρε με τους υποτιτλους

Και αν κρινω με αυτα που εχω δει απο το φιλιπς..ξερεις που....αστα.....

Αλλα βεβαια παιζει και να μη δεις διαφορα....

Α κατάλαβα αν κρίνω πως κρίνεις το Philips τώρα κατάλαβα γιατί ακούς διαφορές!

Αλλά ούτως ή άλλως με το PC παίζω (και δεν το αλλάζω) και το Philips το πολύ να παίξει 5 ταινίες που θέλει η γυναίκα μου.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Μου φαίνεται οτι γίνεστε κακούληδες με τον σωτήρη και δεν κάνει, ε μωρά μου?:622::620::618:

Ναι και νομίζεις τώρα ότι μ'ενδιαφέρει?

Ο λόγος που το πήρα και το γράφω εδώ είναι για να αναρωτιούνται.

Reaction score
150
Κανενα απο τα αναβαθμιζομενα players σε 3D, δεν θα υποστηριζει 1080p / 3D.....αρα ????

Η Oppo λεει : The current line of BDP's we market will not support 3D in the future. Please note that in general, a brand-new player, television, and possibly receiver will all be necessary to view 3D in the future. We are very seriously interested in 3D for a future player, but there are no official announcements to be made at this time.

Και καλά κάνει! Με τις αηδίες τα 3D και τη μια και μοναδική ταινία!:137:

Reaction score
150
Αυτο παλι που το βρηκες η ποιος σου το πε ??????
Απο τα τελη του 2009 ( v.1224=24/12 ) υποστηριζει επισημα Subtitle Shift και σε DVD και σε Bluray.

Can subtitles be repositioned?

Yes, as of the 48-1224 firmware (January 5, 2010).
There is a setting to control subtitle position in Setup -> Video Setup -> Display Options -> Subtitle Shift.
More conveniently there is an onscreen control to shift subtitles interactively:
  • Press and hold the Subtitle button on the remote. An onscreen widget will appear.
  • Use the up and down arrow keys to position the subtitles where you want them.
  • Press Enter.
This works even while playback is paused. Whatever setting you choose is automatically saved in Setup.
Note that this works for DVD and Blu-ray both with and without BD-Java features. It does not work for media file subtitles.
Another restriction is that the shift is purely "up" and "down". Sometimes subtitles appear high on the display (for example, so as not to obscure onscreen credits) and it would be nice if these were shifted down when lower titles were shifted up, but the player does not currently do that.
Sorry, δεν ήξερα ότι και για τα Blu το κάνει επίσημα ήξερα όμως ότι το κάνει!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.481

Για τιμωρία δημόσιο μαστίγωμα με την ταινία του oppo.:116:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.481

Ποιά ταινία? μα αυτήν που είχε στο κουτί για να κλείσει , απλά με καρφάκια στο τέλος...:122:

Reaction score
15.548

Μου φαίνεται οτι γίνεστε κακούληδες με τον σωτήρη και δεν κάνει, ε μωρά μου?
Ποτε δεν γινμαστε κακουληδες με τον Σωτηρη...κουκλε μου:116:
Γιατι αλλωστε...:118:

Αυτος εχει διαβασει ολο το ΑΒΣΦΟΡΟΥΜ και δεν ξερει οτι το οππο 83 κανει αυτη την δουλεια....

Εξαλλου σε αλλο θεμα δηλωσε οτι θα παρει οππο αν παρει πλαυερ..

Κατι βρωμαει.....τον παρασερνουν τον μικρουλη εχω την εντυπωση...

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Α κατάλαβα αν κρίνω πως κρίνεις το Philips τώρα κατάλαβα γιατί ακούς διαφορές!

:204::204:

Ακριβως ετσι ειναι....:116:

Reaction score
150
Πάντως αν βλέπεις διαφορές χωρίς Post Processing και στα Players τι να πω.

Από την άλλη δεν έχω ακούσει και για καλύτερο επεξεργαστή εικόνας από το Qdeo Kyoto 2 που φουράει το Philips αν ξέρεις κανέναν πες μου.

Σχετικά με το Oppo θα πάρω το SE 3D όταν βγεί. Και στο κάτω κάτω της γραφής 5 ταινίες θα δω όλες κι όλες σε δισκάκι κι αυτές για τη γυναίκα μου δηλαδή, γιατί αλλιώς μηχάνημα άλλο εκτός του PC δεν ανάβω!

Ξέρεις πως μου φαίνεται βρε το να περιμένω να φορτώσει το δισκάκι γρουκου γρουκε? Λες και βάζω δισκέτα στο PC το 1989....:137:

Reaction score
15.548

Πάντως αν βλέπεις διαφορές χωρίς Post Processing και στα Players τι να πω.

Από την άλλη δεν έχω ακούσει και για καλύτερο επεξεργαστή εικόνας από το Qdeo Kyoto 2 που φουράει το Philips αν ξέρεις κανέναν πες μου.

Σχετικά με το Oppo θα πάρω το SE 3D όταν βγεί. Και στο κάτω κάτω της γραφής 5 ταινίες θα δω όλες κι όλες σε δισκάκι κι αυτές για τη γυναίκα μου δηλαδή, γιατί αλλιώς μηχάνημα άλλο εκτός του PC δεν ανάβω!

Ξέρεις πως μου φαίνεται βρε το να περιμένω να φορτώσει το δισκάκι γρουκου γρουκε? Λες και βάζω δισκέτα στο PC το 1989....
Αλλοι ειδαν και το εκραζαν για το πως δειχνει....εγω οχι...:114:

Εγω δεν ασχολουμαι με την εικονα...παιζω μαυτη..!!!
Διαφορες..? τι ειναι αυτο..!!!

Αλλα και να εβλεπα διαφορες δεν εχει σημασια ...
....αλλος θα βλεπει με δαυτο...:116:

Σωτηρη μου δεν με αφορα τι παιρνει ο καθενας....κουμαντο στην τσεπη και στα γουστα του καθενος δεν κανω...

Ασεμε να σε πειραξω ομως και λιγο...
Το ξερεις οτι μου εισαι συμπαθεις...:126:

Καλοριζικο και καλες θεασεις στην συζυγο...

Reaction score
15.548

Ειναι σαν να λεμε ...
...δεν ειδα καλυτερο dac και ...
...δεν ακουσα κατι καλυτερο απο Qdeo Kyoto 2

:116::116:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: To συστημά μου - Dual Stewart + 9.2 B&W

Ειναι σαν να λεμε ...
...δεν ειδα καλυτερο dac και ...
...δεν ακουσα κατι καλυτερο απο Qdeo Kyoto 2

:116::116:
E για να το φοράει το LX91 κάτι ξέρουν κι αυτοί..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members