Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Πολύ καλό!!!
σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.....κοιμαται το βαμπιρ....:143:βρωμερε σωτηρη αν αξιωθεις ελα να παρεις την κουτα απο το προ.Αλλιως την κανω δολωμα για αχινους
Τι να ζουλεψω βρε τρελαμενε...!!!!Λύσαξες γρουσούζη!:137: Έτσι όπως το πας σε λίγο θα είναι για service!:143: To 'φαγες το μηχάνημα απο τη ζήλεια σου........Θα πάρω κανένα εκλησιαστικό Blu-Ray να ευλογηθεί μπας και τη γλιτώσει! Αλλά που'σαι? Λέω να στο φέρω σπίτι σου να μου δειξεις τις διαφορές με το δικό σου.
καταλαβα.....:143:αστονε και εσυ
ηρθε και του εκανα ενα ψυχοτεστ με κατι πρασινα αυτοκολλητα και ακομα δεν μπορει να το χωνεψει:143:
μην του ξυνεις τις ανεπουλωτες πληγες
Ναι ναι τώρα προβληματίστικα με το LX91! Πολύ τι να σου πω! Αν το πίστευα θα το είχα απλά πράγματα. Το ίδιο και για το Oppo. Δεν σου κάνει εντύπωσει που στη μεγάλη κατηγορία του AVS δεν τα σκάνε σε player? Να μου πεις το ξέρεις? Ασε θα πάρω κα'τευθείαν τα 4Κ! ΟΠΑ τι λέω? Μα έχω 4Κ player είδη! To HTPC!Τι να ζουλεψω βρε τρελαμενε...!!!!
Εκει που πρεπει να αναρωτηθεις και να κανεις ενα τεστακι,ειναι με το pioneer lx91 μιας και λες οτι ειναι τα ιδια....
Εκει θα δεις τι πηρες.....
Οποτε φωναξε τον Αναργυρο και καντε ενα τεστακι με την ησυχια σας...
Οσο για το oppo.....δεν ειναι για τα δοντια σου..:138:
Περαν αυτου βλεπω οτι καλοκαιριατικα σε εχει πιασει μια μανια κοντρας ηχου και εικονας....
Κουλαρε αγορι μου...αυτα ειναι για μετα τον 9ο μηνα με τις δροσουλες....:137:
Ναι ναι τα αυτοκόλητα κάνουν δουλειά αν τα βάλεις στα μάτια σου τονίζουβ το πράσινο!αστονε και εσυ
ηρθε και του εκανα ενα ψυχοτεστ με κατι πρασινα αυτοκολλητα και ακομα δεν μπορει να το χωνεψει:143:
μην του ξυνεις τις ανεπουλωτες πληγες
Γουστάρω βικτιμ!Not only more usefull but better too.:146:
βρωμερε σωτηρη αν αξιωθεις ελα να παρεις την κουτα απο το προ.Αλλιως την κανω δολωμα για αχινους