GPS αυτοκινήτου 2din

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: GPS αυτοκινήτου 2din

Φίλε μου το 8024 δεν έχει ενσωματωμένο GPS.
Αυτά που έχουν ενσωματωμένο τον GARMIN είναι το 9240 και το 7240.
Προσοχή όμως. Η προηγούμενη σειρά της Kenwood που είχε ενσωματωμένο τον Garmin δεν υποστήριζε ελληνικούς χαρακτήρες, με αποτέλεσμα το navigation και η εμφάνιση του στην οθόνη να είναι με greeklish χαρακτήρες, πράγμα άσχημο και άβολο για μένα.

Όχι απλώς άβολο αλλά πολύ άβολο. Δεν έχει την λεπτομέρεια του Navibox.
Η Panasonic είναι καλή μονάδα αν εξαιρέσεις το πολύ αργό menu touch.
Τον ήχο μην τον αφήνεται στην απέξω. Το Kenwood (πλέον) είναι πολύ αξιόλογο, με πάρα πολλές ρυθμίσεις ήχου.

Reaction score
0

Ψάχνοντας στην αγορά μου πρότειναν τη μονάδα της Panasonic CQ-VD5505N (συνδυασμένη με το Navibox). Τι λέει η εμπειρία σας;

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ψάχνοντας στην αγορά μου πρότειναν τη μονάδα της Panasonic CQ-VD5505N (συνδυασμένη με το Navibox). Τι λέει η εμπειρία σας;
Η διαφορά χρημάτων είναι υπέρ της panasonic αλλά, προσωπικά θέλω και equalizer χρονοκαθυστέρηση sub out x-over σε όλα τα ηχεία που τα έχει η kenwood.
Ο συνδυασμός της panasonic με το navibox θα σε κουράσει γιατί είναι αργό το panasonic, όχι ότι η kenwood "πυροβολάει" αλλά είναι αρκετά γρήγορη, που δεν προβληματίζει.

Reaction score
0

Ο συνδυασμός Kenwood (με σειρά κόστους: 5022 ή 5024 ή 8022BTY ή 8024BT) και Navibox από την εμπειρία σου:

α) Θα παίζει ελληνικά ή greeklish;

β) Θα έχει ικανοποιητική ταχύτητα;

γ) Θα έχει φωνητικές εντολές/φωνητική αναγνώριση στα Ελληνικά;

Reaction score
2

Ο συνδυασμός Kenwood (με σειρά κόστους: 5022 ή 5024 ή 8022BTY ή 8024BT) και Navibox από την εμπειρία σου:

α) Θα παίζει ελληνικά ή greeklish;

β) Θα έχει ικανοποιητική ταχύτητα;

γ) Θα έχει φωνητικές εντολές/φωνητική αναγνώριση στα Ελληνικά;
Αν και καθυστερημενα σου απαντω οτι η 8022 τουλαχιστον που εχω εγω ειναι μια χαρα σε ολα. Εχω βαλει στην καρτα του navibox Destinator 7 και 8 , Ιgo , Ndrive και Miomap και διλεγω προγραμμα πλοηγησης.

Οσο για Kenwood με garmin την πηρε ενας φιλος "δωρο" με Suzuki grand vitara και ηταν σχετη απαγοητευση το προγραμμα. Την επομενη μερα τον πηγα και εβαλε την 8022 με navibox.

Reaction score
3
Έχω τοποθετήσει κι εγώ πρόσφατα (1/8/2009) το navibox σε ένα Kenwood 8022BTY που έχω από τις αρχές του έτους και είμαι ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα!
Μοναδικός προβληματισμός η έλλειψη αναβαθμίσεων στο destinator 7, με κάνει να ψάχνομαι για καινούργιο πρόγραμμα πλοήγησης...
Τι μου προτείνετε και πως θα το εγκαταστήσω στο navibox?

Reaction score
2

Πραγματικα η αναβαθμιση χαρτων ειναι ενα προβλημα με σκοτεινο μελλον...Εχω το ιδιο συστημα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Εχω φτιαξει μια καρτα sd 2.5 γιγα και εχει μεσα destinator 7 και 8 , miomap, ndrive τρισδιαστατο , και Igo.

Το εκανα με την βοηθεια ενος φιλου.Σου στελνω με pm τηλεφωνο μου αν σε ενδιαφερει.

DxL

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Βρήκα το τόπικ ψάχνοντας στο google, γιατί είμαι κι εγώ ανάμεσα σε 8024ΒΤ ή 8026ΒΤ, και 7260ΒΤ με Garmin ενσωματωμένο.

Τι μου προτείνετε? η 8024ΒΤ παίζει σίγουρα με το navibox. Η 8026ΒΤ είναι το νέο μοντέλο, με αποσπώμενη πρόσοψη, τρισδιάστατο μενού και άλλα καλούδια, αλλά δεν παίζει με το Navibox ακόμα, και δεν ξέρω αν και πότε θα παίξει...

Η 7260 όπως και η 9260 είναι τα νέα μοντέλα με ενσωματωμένο GARMIN και αποσπώμενη πρόσοψη...

Δώστε μου τα φώτα σας οι ειδικοί σας παρακαλώ....

Reaction score
2

Εισαι σιγουρος οτι οι Kenwood που λες δεν ειναι συμβατες με navibox?

Παντως μακρυα απο garmin.

Αν παρεις Kenwood με ενσωματωμενο garmin και μετα θελεις να βαλεις navibox δεν θα δουλευει η οθονη με αφη.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα. Βρήκα το τόπικ ψάχνοντας στο google, γιατί είμαι κι εγώ ανάμεσα σε 8024ΒΤ ή 8026ΒΤ, και 7260ΒΤ με Garmin ενσωματωμένο.

Τι μου προτείνετε? η 8024ΒΤ παίζει σίγουρα με το navibox. Η 8026ΒΤ είναι το νέο μοντέλο, με αποσπώμενη πρόσοψη, τρισδιάστατο μενού και άλλα καλούδια, αλλά δεν παίζει με το Navibox ακόμα, και δεν ξέρω αν και πότε θα παίξει...

Η 7260 όπως και η 9260 είναι τα νέα μοντέλα με ενσωματωμένο GARMIN και αποσπώμενη πρόσοψη...

Δώστε μου τα φώτα σας οι ειδικοί σας παρακαλώ....
Τηλέφωνο στον Φώτη Σωτηριάδη 210.4854110 και ρώτα για την καλωδίωση.
Μακράν το navibox απο το συγκεκριμένο garmin.

Reaction score
25.458

ειμαι κουραστικος το ξερω αλλα alpine και ξερο ψωμι

το navi της alpine ερχεται με igo 8 (που εχει ενα θεμα με τους χαρτες στην ελλαδα) αλλα πλεον "σπαει" για πλακα και μπορει να παιξει ακομα και με destinator.
ειναι πολυ πιο γρηγορο απο τα κινεζικα navibox κυριως λογω επεξεργαστη και κατα γενικη ομολογια η alpine εχει μακραν καλυτερο ηχο απο οποιαδηποτε kenwood.

επισης πολλες εταιριες πλεον "κλειδωνουν" τις εισοδους navi ωστε να μην μπορει να παιξει το υπαρχον navibox , τουλαχιστον οπως ειναι τωρα - σιγουρα θα "βελτιωθει" και θα παιξει στο μελλον, δεν υπαρχει αμφιβολια.

αυτο εδω πχ
http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=1643&ccid=3&cpid=39&t=3-
δεν παιζεται ευκολα απο kenwood.

Reaction score
0

για κοιτα εδω και θα δεις http://www.eidiproikos.gr/lichanidi...th=22&osCsid=27c37b06d8a5f9bbf86961385be0f928
στο δικο μου αυτοκηνητο εχω car pc http://www.youtube.com/watch?v=7kOolSKjDEw&feature=player_embedded#
http://www.youtube.com/watch?v=SKh-SllLKDo&feature=related

αλλα αυτο που θα βαλω γιατι το περιμενω ειναι πολυ καλο και τα εχει ολα φυσικα θα παραγειλεις να πηγαινει στο δικο σου αυτοκηνιτο εχει για ολες τις μαρκες και τα αγοραζει απο εδω http://www.witson.com/newproduct.php?sort1=2

http://translate.google.com/transla...itson.com/view_pro.php?id=1560&langpair=en|el

Reaction score
0

Λοιπον το μονο θεμα με το Navi της Alpine (NVE-M300P) ειναι το τελικο σιγμα ως γραμμα που αντι να εμφανιζεται (ς) εμφανιζεται ως (σ). Οσον αφορα για τυχον αναβαθμιση , η πρωτη ειναι δωρεαν.
Το μηχανημα τρεχει windows και αν αφαιρεθει το αρχειο εκκινησης μπορει ο χρηστης να βαλει καποιο προγραμμα της αρεσκειας του, ή μπορει να εχει ταυτοχρονα με το Igo οποιοδηποτε αλλο προγραμμα θελει.
Σαν συσκευη εχει τον μεγαλυτερο επεξεργαστη και την μεγαλυτερη μνημη της αγορας που το κανει παρα πολυ γρηγορο και σιγουρα ειναι σκαλες ανωτερο ποιοτικα απο το Navibox που ειναι στην ιδια τιμη. Επισης εχει ενσωματωμενο γυροσκοπιο και εχει συγκεκριμενη φορά στην τοποθετηση.

Βεβαια συνδεεται μοναχα σε Alpine μονιτορ με οτι αυτο συνεπαγεται...
Υπαρχει μια διαφορα τιμης αλλα σε "αποζημειωνει" με την καλυτερη δυνατη ποιοτητα κατασκευης, με την καλυτερη ποιοτητα εικονας και ηχου που μπορεις να βρεις στην αγορα.

Ειχα την ευκαιρια ή την τυχη αν θελετε να βρεθω σε "εγκατασταση" που ειχε οκτω (8) 2dinες οθονες ολων των εταιριων ταυτοχρονα συνδεδεμενες. Υπηρχε ενισχυτης σηματος και τροφοδοτικο ικανο για ολα αυτα που συμφωνα με τα λεγομενα του ιδιοκτητη κοστισε γυρω στα 3000 ευρω (χωρια τα μονιτορ). Η διαφορα στην ποιοτητα της εικονας ητανε κατι παραπανω απο ορατη οπως ξεκαθαρη ητανε και η διαφορα στον ηχο σε μια προχειρη τοποθετηση σε ιχ.

Η διαφορα στην τιμη που μπορει να εχουν συσκευες με τα ιδια χαρακτηριστηκα δεν ειναι ποτε τυχαια.....

Reaction score
0

Η διαφορα στην τιμη που μπορει να εχουν συσκευες με τα ιδια χαρακτηριστηκα δεν ειναι ποτε τυχαια.....
:444:

Όπως και η διαφορά στη τιμή μιας συσκευής με φαινομενικά "λιγότερες" δυνατότητες.....:126:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

θελω να ρωτησω αν εχει βαλει κανενας σας αυτο εδω στο αμαξι του να μου πει εντυπωσεις !!!

http://www.witson.com/view_pro.php?id=1513
Μού άρεσε πάρα πολύ. Σκέφτομαι να το βάλω στο xtrail και σύντομα. Είναι οικονομικότατο τα κάνει όλα με το μειονέκτημα της χαμηλής προενίσχυσης στα rca. Όταν το πάρω θα προσπαθήσω να τη φτιάξω.

Reaction score
49

Μού άρεσε πάρα πολύ. Σκέφτομαι να το βάλω στο xtrail και σύντομα. Είναι οικονομικότατο τα κάνει όλα με το μειονέκτημα της χαμηλής προενίσχυσης στα rca. Όταν το πάρω θα προσπαθήσω να τη φτιάξω.

Μήτσο μ',
αφού έγραψε τα παραπάνω ο Νίκος, χτύπα τη!! :126: :107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7