LCD – PLASMA – LED - PROJECTORS…για να μην σας πιάνει η κρίση !!!!

Reaction score
2
Απάντηση: LCD – PLASMA – LED - PROJECTORS…για να μην σας πιάνει η κρίση !!!!

Το ίδιο ισχύει για papeipa και για όλους που έχουν κάνει παραγγελία. Οι υπόλοιποι που μου έχετε ζητήσει πράγματα και δεν σας δίνω ακόμα το οκ να προχωρήσουμε είναι γιατί δεν θελω μέχρι να διασφαλισω ότι δεν θα υπάρχουν πάλι άλλες καθυστερήσεις.

Reaction score
2

SAMSUNG SM-2033HD ?

Reaction score
0
Θα ήθελα μια τιμή για τις εξής ΤV:
TX-P50VT20E που δε μου απάντησες ακόμα και
Panasonic TX-P50V20E
LG INFINIA 47LE8500.
Αν μπορούσες λίγο σύντομα γιατί σκοπεύω να αγοράσω σύντομα.
Ευχαριστώ.

Reaction score
2

Καλημέρα σε όλους

Δυστυχώς το πρόβλημα υγείας του συνεταίρου μου δεν έχει ξεπεραστεί- η καταραμένη αρρώστια έχει χτυπήσει τελικά-και θα αναγκαστώ για κάποιο καιρό-εύχομαι να είναι για λίγο-να μην δέχομαι παραγγελίες γατί δεν θα μπορέσω να εξυπηρετήσω. Ήδη κάποιες δεν θα μπορέσω. Για αυτές θα επιστρέψω προκαταβολές, όπως ήδη έχω κάνει, και σε κάποιες άλλες παραγγελίες θα προσπαθήσω να τις διεκπεραιώσω γιατί είναι αρκετά καθυστερημένες.

Ξέρω ότι έχω καθυστερήσει πολύ κόσμο και δεν θέλω να ζητήσω πάλι συγνώμη γιατί πιθανόν να σας κούρασα. Ειλικρινά όμως ήταν κάτι που δεν το είχαμε προβλέψει ούτε περιμέναμε τέτοια εξέλιξη. Δυστυχώς όμως μερικά πράγματα δεν συμβαίνουν μόνο στους διπλανούς μας αλλά και σε εμάς.

Θα ενημερώσω όλους όσους έχουν κάνει παραγγελία μέσα στο ΣΚ τηλεφωνικά.

Όταν ξεπεραστεί το πρόβλημα ή μπορέσω να προχωρήσω παραγγελίες θα στείλω μήνυμα στο forum. Μόνο όμως όταν θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα πάει τίποτα πάλι στραβά.

Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη που μου δώσατε μέχρι σήμερα και για την κατανόηση που έχετε δείξει.

Ελπίζω η επιστροφή μας να είναι πιο δυνατή σε τιμές και σε χρόνους παράδοσης.

Φιλικά Τζελέπης Παναγιώτης

Reaction score
2

Περαστικά να είναι.Πάνω από όλα η υγεία φίλε μου.

Reaction score
0

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΙΟΤΗ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΙΞΙΠΡΟΘΕΣΜΗ ΜΕ ΟΦΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (YOU) ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΕΙΠΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ .ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΙ ΓΗΝΕΤΑΙ?

Reaction score
4

Για πες μας λιγο το ιστορικο της συναλλαγης και τι χαρτια εχεις στα χερια σου!!!

Reaction score
0

Μια προκαταβολη μπροστα τον ταξεως 100 με 150 ευρο και τα υπολειπα αντικαταβολη με την παραλαβη του προοιοντος, μου ηρθε λοιπον το προοιον με αποδηξη κανονικα και εγραφε πανω ολοκληρο τοσυνολικο ποσο και αντικαταβολη που θα πληρωσω οπου και πληρωσα ωπος ειχαμε συμφωνηση κιολας

Reaction score
4

Η καταθεση εγινε στην you η στον κ.Π.Τ? Η αποστολη ηταν απο την εταιρια?

Reaction score
0

Η καταθεση εγινε στην you η στον κ.Π.Τ? Η αποστολη ηταν απο την εταιρια?
Τα πρωτα χρηματα που ηθελε μπροστα δηλαδη την προκαταβολη τα 100/150Ε σε λογαριασμο του κ.Π.Τ το υπολειπο ποσο που ειχαμε πει πληρωθηκε με αντικαταβολη στην αποδειξη του you ,αλλα η αποδειξη εγραφε ολο το ποσο αλλα ελεγε να πληρωσω αυτο που ειχαμε πει και το υπολειπο ποσο σε 45 ημερες πριν υπογραψω στον courier τον πηρα τηλ τον κ.Π.Τ και μου ειπε αγνοησετο και δεν θυμαμαι τη αλλο μου ειπε και με επεισε τελος παντων,μαλλον η μιζα του ηταν η προκαταβολες που ζητουσε και ειχε τον τροπο του με τον φιλο του να στελνουν τα προιοντα χωρις να εξοφληθη ολο το ποσο ,αν καποιος αλλος του ερθει χαρτι για το υπολειπο να μας πει να δουμε τη θα κανουμε και να μας πει αν εγεινε με τον ιδιο τροπο η συναλαγη?

Reaction score
0

Για πες μας λιγο το ιστορικο της συναλλαγης και τι χαρτια εχεις στα χερια σου!!!
Τα χαρτια που εχω ειναι η αποδειξη απο το you για την εγγυηση,με τα στοιχεια μου και την υπογραφη μου με ανεξοφλητο το ποσο που ελειγε σε 45 ημερες!!!

Reaction score
122

Τα χαρτια που εχω ειναι η αποδειξη απο το you για την εγγυηση,με τα στοιχεια μου και την υπογραφη μου με ανεξοφλητο το ποσο που ελειγε σε 45 ημερες!!!
Για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, εάν γίνεται:

Συμφώνησες κάποιο ποσό με τον πωλητή για να αγοράσεις το προϊόν. Η τιμή ήταν χαμηλότερη από το you.

Κατέθεσες προκαταβολή 100-150 ευρώ σε λογαριασμό του πωλητή.

Όταν παρέλαβες το προϊόν πλήρωσες την τιμή που είχατε συμφωνήσει με τον πωλητή μείον την προκαταβολή. Από ότι κατάλαβα, το πρόβλημα είναι ότι η προκαταβολή δεν έχει πληρωθεί ακόμη από τον πωλητή προς την You.

Εάν πληρωθεί από τον πωλητή, όπως σου είπε, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Εδώ υπάρχει περιθώριο 45 ημερών για να γίνει η πληρωμή, εάν κατάλαβα καλά.

Εάν δεν πληρωθεί από τον πωλητή τότε η You θα απαιτήσει από εσένα το ποσό της προκαταβολής που ήδη έχεις καταθέσει στον πωλητή και τότε θα έχεις πρόβλημα.

Το βασικό σημείο (εάν κατάλαβα καλά και τα παραπάνω που έγραψα ισχύουν) είναι οι 45 ημέρες προθεσμία. Εάν πληρωθεί το υπόλοιπο μέσα σε αυτό το διάστημα δεν υφίσταται πρόβλημα.

Reaction score
0
Τι γίνεται βρε παιδιά?
Μήπως κάτι πάει στραβά?
Μήπως κάποιοι καπιλεύονται την ελευθερία του forum?
Μακάρι να βγώ λάθος, ας περιμένουμε την όποια εξέλιξη...

Reaction score
0

Για να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα και να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, εάν γίνεται:

Συμφώνησες κάποιο ποσό με τον πωλητή για να αγοράσεις το προϊόν. Η τιμή ήταν χαμηλότερη από το you.

Κατέθεσες προκαταβολή 100-150 ευρώ σε λογαριασμό του πωλητή.

Όταν παρέλαβες το προϊόν πλήρωσες την τιμή που είχατε συμφωνήσει με τον πωλητή μείον την προκαταβολή. Από ότι κατάλαβα, το πρόβλημα είναι ότι η προκαταβολή δεν έχει πληρωθεί ακόμη από τον πωλητή προς την You.

Εάν πληρωθεί από τον πωλητή, όπως σου είπε, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Εδώ υπάρχει περιθώριο 45 ημερών για να γίνει η πληρωμή, εάν κατάλαβα καλά.

Εάν δεν πληρωθεί από τον πωλητή τότε η You θα απαιτήσει από εσένα το ποσό της προκαταβολής που ήδη έχεις καταθέσει στον πωλητή και τότε θα έχεις πρόβλημα.

Το βασικό σημείο (εάν κατάλαβα καλά και τα παραπάνω που έγραψα ισχύουν) είναι οι 45 ημέρες προθεσμία. Εάν πληρωθεί το υπόλοιπο μέσα σε αυτό το διάστημα δεν υφίσταται πρόβλημα.
Τωρα ζητανε απο το you την διαφορα απο την κανονικη τιμη που ειχε το προιον .πχ ηθελες ενα προιον που εκανε 2000 Ε στο you και με την εκπτωση που υποτηθεται οτι μας εκανε στο αφηνε στα 1650 Ε λες εσυ καλη ,αφου στο skroutz δεν εβρισκες καλυτερη τιμη ,μετα ζητουσε προκαταβολη 100 Ε με 150 Ε να κατατεθουν στο λογαριασμο του διοτι ελεγε ειχαν παραγγειλη πολυ και μετα το δεν τα ηθελαν η το μετανιωναν και γινοταν μπερδεμα, την προκαταβολη την αφαιρουσε απο την τιμη που σου εδεινε δηλαδη αν του εβαλες τα 100 με τα θα του χρωστουσες τα 1550 Ε και σου ερχονται με αντικαταβολη μαζι με το προιον .Αλλα οπως προαναφερα και πιο πανω στην αποδειξη εγραφε ολο το ποσο τα 2000Ε θα πληρωσεται το ποσο 1550 Ε και τα υπολειπα σε 45ημερες ,εγω πρεπει να ειμαι απο τους πρωτους που εχω ψωνηση απ΄αυτον και εχουν περαση η 45 ημερες και πολυ παραπανω γι΄αυτο μαλλον θα αρχισουν να ερχονται και σε αλλους που ψωνησαν μετα απο μενα η και το ιδιο χρονικο διαστημα να δουν τη θα κανουν και τα αλλα παιδια.Αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση πως μια εταιρια σαν την you μπορει να δωση πιστωση 45 ημερες χωρις να εξωφλησης ολο το ποσο μετα θα κυνηγαει τον καθενα για να παρει τα λεφτα της!!!

Reaction score
0

βεβαια την διαδηκασια ολη που προαναφερα αν διαβασεται πιο πισω την αναφερη και ιδιος μεσα στο φορουμ το πως γινεται η συναλαγη ξεχασα να σας αναφερω οτι ειχε αλλοθι το τηλ τις δουλειας του που μαλιστα ειχα παρει πολλες φορες και τον ζητησα με συνδεανε,με τηλεφωνικο κεντρο κανονικα .δεν θυμαμε τη εταιρια ητανε ακριβως και το ονομα της, ηταν στην πατρα και οσυνεργατης του ηταν Λειβαδια και εργαζοταν στο καταστημα you της Λειβαδιας..Αυτα για την ωρα αν καποιος αλλος του ερθει κανα χαρτι να μας πει πρεπει να εχουν ψωνηση πολυ απ΄αυτον.

Reaction score
0

Λοιπον μολις μηλησα με το καταστημα στην Λειβαδια και μου ειπανε οτι γνωριζουν την ιστορια, οτι 3με4 ατομα που εχουν την εκρεμοτητα μεσα και εγω εχει σκοπο να την αναλαβη ο Παναγιωτης ο Τσελεπης ,οτι του την εχει κανει ο συνεργατης του που του εδεινε της καλητερες τιμες που ειναι πολυ καλος πελατης του καταστηματος ,ισως με το προβλημα υγειας που ειχε αναφερη γι΄αυτον αλλα δεν γνωριζουμε ακριβως,και οτι το χαρτι επρεπε να το στειλει διοτι πρεπει να δικαιολογηση στα κεντρικα οτι κινιουνται με καποιο τροπο ωστε να παρουν τα λεφτα τους.Και απ΄οτι γνωριζει ο Παναγιωτης ειναι σε διακοπες αλλα εμενα γιατι δεν απανταει στο τηλ!!!

Reaction score
122

Ελπίζω τελικά όλα να πάνε καλά.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.659

Μέχρι να μας απαντήσει ο Jimkar ας μην κάνουμε ακόμη τίποτα.

Reaction score
0
Θα παρακαλούσα μονο να γράφουμε όλοι λίγο πιο στρωτά.
Ας χωρίζουμε προτάσεις και ας βάζουμε παραγράφους.
Εντελώς φιλικά για να μην κουραζόμαστε διαβαζοντας τα post.

Ευχομαι καλά αποτελέσματα στους φιλους που εμπλέκονται.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: LCD – PLASMA – LED - PROJECTORS…για να μην σας πιάνει η κρίση !!!!

Θα παρακαλούσα μονο να γράφουμε όλοι λίγο πιο στρωτά.
Ας χωρίζουμε προτάσεις και ας βάζουμε παραγράφους.
Εντελώς φιλικά για να μην κουραζόμαστε διαβαζοντας τα post.

Ευχομαι καλά αποτελέσματα στους φιλους που εμπλέκονται.
Λιγο η αναστατωση λιγο η βιασηνη μου δεν εβλεπα τι εγραφα. Ειμουν στην δουλεια την ωρα εκεινη και ηθελα να προλαβω τα υπολειπα μελη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef