Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

Reaction score
89
Οπως λεει και ο τιτλος εχω αρχισει να ψαχνομαι για καινουργιο παροχο.... Στη τ(ρ)ελλας ενα χρονο τωρα (αν εξαιρεσουμε τους πρωτους 3-4 μηνες) μου χουν σπασει τα νευρα.... Καθε λιγο και λιγακι αποσυνδεσεις και οταν μετα κοπων και βασανων συνδεομαι οι ταχυτητα μονο 24αρα δεν ειναι αναθεμα την.... Συμφορουμιτες της περιοχης για δωστε μου τα φωτα σας τι προτεινετε γιατι και δευτερο χειμωνα δε με βλεπω να τη βγαζω.... Για αρχη σκεφτομουν forthnet λογω νοβα αλλα κανα δυο φιλους που ρωτησα μου ειπαν μακρια .... Οι εντυπωσεις ποιες ειναι για πειτε μου???? :144::144::144:

Reaction score
80
Απάντηση: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

Ηλιουπολη Αθηνας ή Θεσσαλονικης;

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

Ηλιουπολη Αθηνας ή Θεσσαλονικης;
αμα εχει καλυτερες ταχυτητες Θεσσαλονικη φευγω για Ηλιουπολη θεσ/νικης χαχαχαααα

Αθηνα κοντα στο δημαρχειο Ηλιουπολεωςς

Reaction score
89
γνωριζετε αν οντως ισχυει οτι οσο μεγαλυτερη η ταχυτητα συνδεσης τοσο περισσοτερες οι αποσυνδεσεις????

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

γνωριζετε αν οντως ισχυει οτι οσο μεγαλυτερη η ταχυτητα συνδεσης τοσο περισσοτερες οι αποσυνδεσεις????
:111:

Εχω δοκιμασει 4 εταιριες.

• Ξεκινησα με HOL :142: Τρελη περιπετεια με τεχνικο τιμ που χρησιμοποιουσε πολυ το (;) και ελεγε διαρκως μαλιστα. Αλλα το προβλημα παρεμενε αλυτο :139:
  • Πηγα forthnet κι εφυγα σε λιγο οπως πηγα.
  • Μετα ΟΤΕ. Ολα μια χαρα αλλα ακριβος τοτε. Οταν διπλασιαστηκαν οι ταχυτητες του, επεσα απο τα 16 στα 9 και την εκανα με ελαφρα.
  • Τωρα ειμαι ΟΝ. Μπορω να πω πως σωθηκα και Σωτηρωθηκα :126: και δεν το κουναω ρουπι.

Reaction score
89
παντως λογικα μεταξυ connex και οn θα παιχτει το ντερμπι.... δε θα με χαλαγε και η 4ρθνετ λογω νοβα αλλα μια καλη κουβεντα ακομα δεν εχω ακουσει....

γενικοτερα πιστευετε οτι μπορει να διορθωθει το προβλημα των αποσυνδεσεων με την αγωρα ενος επωνυμου μοντεμ ρουτερ??? η τελλας μου χε δωσει το oxygen/gennex αλλα και μονο που το βλεπω ΑΑ ποιοτις !!! :144::144::144:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

Σίγουρα ισχύει αυτό.
Ανάλογα με την ποιότητα η γραμμής, η μέγιστη ταχύτητα που θα συγχρονίσεις συνήθως δεν είναι και η βέλτιστη.
Τι να το κάνεις αν συνχρονίζεις στα 24Mbps και 5/10 πακέτα εκπέμπονται/λαμβάνονται λανθασμένα? Καλύτερα μικρότερη ταχύτητα και ποιοτικότερη λήψη/αποστολή.

Πολλές φορές το παραπάνω φαίνετε και απο την ταχύτητα download. Να κατεβάζεις δηλαδή γρηογορότερα κάτι όταν είσαι συγχρονισμένος σε μια ταχύτητα Χ απο ότι αν είσαι σε μια καπως μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ζήτα να σε κλειδώσουν σε κάποια μικρότερη ταχύτητα απο αυτή που συγχρονίζεις και να δοκιμάσεις έτσι αν έχεις αποσυνδέσεις...

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

Σίγουρα ισχύει αυτό.
Ανάλογα με την ποιότητα η γραμμής, η μέγιστη ταχύτητα που θα συγχρονίσεις συνήθως δεν είναι και η βέλτιστη.
Τι να το κάνεις αν συνχρονίζεις στα 24Mbps και 5/10 πακέτα εκπέμπονται/λαμβάνονται λανθασμένα? Καλύτερα μικρότερη ταχύτητα και ποιοτικότερη λήψη/αποστολή.

Πολλές φορές το παραπάνω φαίνετε και απο την ταχύτητα download. Να κατεβάζεις δηλαδή γρηογορότερα κάτι όταν είσαι συγχρονισμένος σε μια ταχύτητα Χ απο ότι αν είσαι σε μια καπως μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ζήτα να σε κλειδώσουν σε κάποια μικρότερη ταχύτητα απο αυτή που συγχρονίζεις και να δοκιμάσεις έτσι αν έχεις αποσυνδέσεις...
να σαι καλα Νικο θα το δοκιμασο και αυτο.... φαινεται παντως καπου στις ρυθμισεις σε τι ταχυτητα ειναι κλειδωμενο ή μονο τηλεφωνικα μπορουν να μου το πουν????

για να δουμε τουλαχιστον τους πληρωνουμε για 24αρα και τελικα τι περνουμε τα 3 .... mbps ????

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

φαινεται παντως καπου στις ρυθμισεις σε τι ταχυτητα ειναι κλειδωμενο
Μέσα από το modem.Έχει μια διεύθηνση του τύπου 192.168.1.1(εξαρτάται απ το μοντέλο).Εκεί θα πρέπει να σου δείχνει που έχει κλειδώσει η γραμμή.

Reaction score
89

Μέσα από το modem.Έχει μια διεύθηνση του τύπου 192.168.1.1(εξαρτάται απ το μοντέλο).Εκεί θα πρέπει να σου δείχνει που έχει κλειδώσει η γραμμή.
αααα οκ εκει μεσα ξερω να μπαινω χιχιχιχιιι... θα το κοιταξω το βραδυ .

Με την ευκαιρια εχετε να μου προτεινετε κανενα καλο modem / router για να ξεφορτωθω αυτη τη λαλακια που μου χουν δωσει??

netgear kοιταζα και εχω ακουσει καλα λογακια εκει γυρω στο 100αρικο .... αν και γενικα ξερω οτι μεγαλες διαφορες δεν εχουν απλα λεω μηπως υπαρχει κατι ακομα να κοιταξω εκει εξω πριν τη τελικη αγορα..... :144::144:

Reaction score
89
καλημερα και παλι παιδες!! για διαφωτιστε με ρεσεις λιγο πριν προβω σε αγορα μοντεμ ρουτερ..... σε μια αναλυση περιοδικου για ρουτερακια ο γραφιας κανει αναφορα στο οτι " η αλλαγη του μοντεμ ρουτερ εχει νοημα μονο αν επιτρεπεται απτην υπηρεσια που μας παρεχει ο ΙSP μας ..... "
δηλαδη εγω με τελλας υπαρχει περιπτωση να το παρω και να μην μπορει να χρησιμοποιηθει κ να πρεπει να παρω μονο ρουτερ??

για ριχτε τα φωτα σας να δουμε τι θα κανουμε γιατι η δουλεια δε παλευετε... :139::139::139:

Reaction score
4

Οτι και να πάρεις θα δουλέψει. Απλά αν πας να ζητήσεις βοήθεια απο την εξυπηρέτηση πελατών θα μπορούν να σου δίνουν αναλυτικές οδηγείες μόνο για τα modems που υποστηρίζει η εταιρεία.

Και εγώ τελλάς έχω και έπαιζα μέχρι πρόσφατα με ένα USRobotics 9108. Πρόσφατα βέβαια, μετά απο αλλαγή διεύθυνσης, η καινούργια γραμμή είναι απλά τόσο χάλια που το USR συγχρόνιζε στα 3600/297 kbps down/up. Αλλαξα το modem με την βλακεία Speedstream που μου είχαν δώσει μαζί με το πακέτο και τουλάχιστον το upstream πήγε στα 800kbps.

Για το oxygen έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος...

Επίσης την ταχύτητα συνχρονισμού δεν μπορείς να την ρυθμίσεις εσύ. Θα πρέπει να ζητήσεις απο την τεχνική υποστήριξη να σε κλειδώσουν σε μια χαμηλότερη ταχύτητα για να κάνεις τις δοκιμές σου.

Τέλος για να πω τον πόνο μου.... Αμαν ρε παιδιά, μην γράφετε έτσι τις ταχύτητές σας γιατί όσο βλέπω τα χάλια της γραμμής μου με πιάνουν τα κλάματα.....
3600/827 kbps και στις 270 ώρες λειτουργίας 123 disconnections.... Ελεος!

Reaction score
3

Ασε Νίκο, στα 3200 κλειδώνω με HOL
Τουλάχιστον με OTE & Forthnet έβλεπα και 4Mbit
Για τη Tellas δε μιλάω, υπήρχαν αρκετά θέματα στο τηλέφωνο οπότε δεν τόλμησα το internet :)
Κανένας εναλλακτικός δεν είχε καλή εξυπηρέτηση άσε που δεν καταλάβαιναν καν τι τους έλεγες :)
Τέλος, βρήκα έναν άνθρωπο που να δηλώνει ευχαριστημένος με την ΟΝ!!!

Reaction score
4

Λέω να την κάνω για ΟΤΕ σιγά σιγά....
Η να στήσω κανα ασύρματο Link απο το παλιό σπίτι στο καινούργιο... :)

Κάνε μου βρε Ευγένιε καμμιά καλή προσφορά για Wireless αναμεταδότη!! :)

Reaction score
3

Στείλε μου τι θες να σε φτιάξω :)
Αμα θες να γίνεις και ISP εδώ είμαι :)

Για κάνε και καμμιά βόλτα από δω

Reaction score
89

Στείλε μου τι θες να σε φτιάξω :)
Αμα θες να γίνεις και ISP εδώ είμαι :)

Για κάνε και καμμιά βόλτα από δω
σε χασα θηριο!!! :137::137: και το thread που εβαλες που κολλαει ρεσυ????

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

σε χασα θηριο!!! :137::137: και το thread που εβαλες που κολλαει ρεσυ????
Για εμένα το έβαλε βρε! :126:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον παροχο προτεινετε για Ηλιουπολη??

Για εμένα το έβαλε βρε! :126:
Αααα καλα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι τι περιεμενεις....

Παντως θα πεταχτω σημερα να παρω ενα μοντεμ ρουτερ της netgear και θα αρχισω τους πειραματισμους για κανα μηνα μαξιμουμ... Αν δε δω καμμια βελτιωση θα τους παρω ενα τηλεφωνακι να τους ευχαριστησω και θα παω σε εναν απο οτε ή οn...

:140::140::140:

Reaction score
80

Forthnet και Ηλιουπολη δεν πανε μαζι :116:, η HOL αξιοπρεπης, η ΟΝ αναλογα την περιοχη.
Με τον Οτε κατι γινεται, ειδικα κοντα στο δημαρχειο δινει 15+

Reaction score
89

Forthnet και Ηλιουπολη δεν πανε μαζι , η HOL αξιοπρεπης, η ΟΝ αναλογα την περιοχη.
Με τον Οτε κατι γινεται, ειδικα κοντα στο δημαρχειο δινει 15+
αυτα να ακουω να χαιρομαι!!! 15+ παναγια μου μποφορια!!!! καπου κει κοντα ειμαι και γω στο δημαρχειο λες????

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας