- Reaction score
- 0
Asus Essence ή v-dac ή και τα δύο για πρόγραμμα mkp3 και flac από pc.
Ρίξε μια ματιά εδώ:Asus Essence ή v-dac ή και τα δύο για πρόγραμμα mkp3 και flac από pc.
Eιναι αυτο το καλυτερο η να παρεις ενα πιο καλο ντακ με καλη εισοδο usb π.χ. north star usb32 και να το συνδεσεις κατευθειαν στο λαπτοπ?Δηλαδή συνδέω το hiface στην usb στο pc και μετά coaxial out hiface σε coaxial in v-
dac?
τα usb dac μεχρι 1000αρικο συνηθως ευνοουνται απο καλη καρτα usb σε spdif. αποεκει και πανω υπαρχουν πολλα dac που εχουν κυκλωματα που ειναι ικανα για καλα αποτελεσματα απο μονα τους (πχ benchmark).
το northstar usb32 εχει κυκλωμα επαναχρονισμου με δικο του ρολογακι για να μειωνει το jitter της usb. παρολα αυτα πιστευω θα ευνοειθει εαν ταιστει απο ενα hiface η μια asus, η τελικη διαφορα νομιζω αξιζει την δοκιμη.
αλλωστε τα 100ευρα η τα 100κατι της ασους ειναι μικρο ποσο οταν φθανεις σε dac του χιλιαρικου και πανω...
Νικος
Φίλε μου η ASUS είναι dac, με την υποσημείωση ότι πρέπει να έχεις τον υπολογιστή ανοικτό.και εγώ έχω μπερδευτεί πολύ. να πάρω το hi face με το v-dac 'η να πάρω με τα ίδια περίπου λεφτά το dac magik. Ή πάλι επειοδή είναι πολύ μικρή η κατηγορία τιμής δεν αξίζει γιατι υπάρχει περίπτωση με τα μικρής κατηγορίας τιμής και των συνοδών που απαρφτίζοθν το σύστημα να μην καταλάβουμε διαφορά και να αρκεστούμε στη αγορά μιας asus μόνον ώστε να μην σπαταλούμε χρήματα με τον σκοπό μιας μελλοντικής αναβάθμισης με ένα πιο αξιοπρεπής dac αργότερα?
μην μπερδευεις τον κοσμο. οι καρτες τυπου asus εχουν dac, αλλιως δεν θα εβγαζαν αναλογικο σημα, καμια ομως δεν φθανει την ποιοτητα ενος εξωτερικου dac.Φίλε μου η ASUS είναι dac, με την υποσημείωση ότι πρέπει να έχεις τον υπολογιστή ανοικτό.
:107:
μην μπερδευεσαι.Τώρα έχω μπερδευτεί ακόμη περισσότερο. Asus st , protigy , esi , creative M-audio? η φτηνο dac me hi face!!!!
Tζαμπα αγχωνεσαι :138:Τώρα έχω μπερδευτεί ακόμη περισσότερο. Asus st , protigy , esi , creative M-audio?
Το hiface είναι μια συσκευή χρήσιμη σε κάποιον που έχει DAC με μόνον ηλεκτρική ψηφιακή είσοδο (δεν έχει οπτική ψηφιακή είσοδο), και υπολογιστή χωρίς ηλεκτρική ψηφιακή έξοδο, οπότε αυτό καλείται να συνδέσει μια θύρα USB (που έχουν όλοι οι υπολογιστές) με την ηλεκτρική ψηφιακή είσοδο του DAC. Σήμερα, σχεδόν όλα τα κάπως καλά εξοπλισμένα laptop έχουν οπτική ψηφιακή έξοδο, κι αυτό ισχύει και για όλους τους desktop υπολογιστές, ενώ οπτική ψηφιακή είσοδο έχουν σχεδόν όλοι οι DAC (εκτός από κάτι μοντέλα ηλιθίων κατασκευαστών που τα μοστράρουν για "γνήσια" hi end, λες και η οπτική είσοδος θα του βρωμάει του πελάτη). Αν ο υπολογιστής σου έχει οπτική ψηφιακή έξοδο -που έχει, δεν χρειάζεσαι το hiface. Πάρε έναν DAC με οπτική ψηφιακή είσοδο, όπως ο Dacmagic, και είσαι εντάξει.και εγώ έχω μπερδευτεί πολύ. να πάρω το hi face με το v-dac 'η να πάρω με τα ίδια περίπου λεφτά το dac magik. Ή πάλι επειοδή είναι πολύ μικρή η κατηγορία τιμής δεν αξίζει γιατι υπάρχει περίπτωση με τα μικρής κατηγορίας τιμής και των συνοδών που απαρφτίζοθν το σύστημα να μην καταλάβουμε διαφορά και να αρκεστούμε στη αγορά μιας asus μόνον ώστε να μην σπαταλούμε χρήματα με τον σκοπό μιας μελλοντικής αναβάθμισης με ένα πιο αξιοπρεπής dac αργότερα?
ε τι λεμε γεια? (που λεν και στην θεσνικη)Υπαρχει περίπτωση το hiface να μειώνει το jitter προτου αναλαβει η ψηφιακή του dac και να μειωθεί διπλά και από το dac?