Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Caravele δεν παραγνωριζω τιποτα.
το dacmagic απο την ψηφιακη της asus η του hiface εχει αψογα αποτελεσματα.
αναβαθμιζει την asus.
ξεκαθαρα και απλα.
οι υποκειμενικες εκτιμησεις των "δικων μας" εχουν τοση αξια οσο και η δικη μου. οκ?
1)Μετρήσεις;

2)Το αναλογικό κομμάτι του DACMAGIC υστερεί σε όλα τα σημεία σε σχέση με την ASUS! Όλες οι μετρήσεις του είναι κατώτερες! Όσες ανακοινώνονται τουλάχιστον γιατί δεν δίνονται όλες σε αντίθεση με την ASUS.

3)Απ΄ότι βλέπω στο forum αυτό, και όχι μόνο, σέβονται τις απόψεις σου!

Με βάση όσα λες λοιπόν και οι απόψεις του Θανάση για μία απόδοση του ίδιου, περίπου, επιπέδου της ASUS προς το BENCHMARK, ας τύχουν του ανάλογου σεβασμού!

Σημειώστε: η ASUS έχει καλύτερες μετρήσεις από το BENCHMARK!

Eλπίζω επιτέλους, και με βάση το σκεπτικό του σεβαστού φίλου vet, ότι στο παρόν forum μετράνε οι μετρήσεις,αυτό να ακουστεί!

:107:

Reaction score
0
Ακόμη δεν έχω καταλήξει κάπου μη πω ότι τώρα μπερδευτηκα περισσότερο. Κάπου ειχα ακούσει ότι το λιγο jitter είναι καλό. Αν όχι πάλι θα θέσω ένα ερώτημα : Αν υποθετικά έχουμε 2 συσκευές με jitter = 0 ποιοι είναι οι αμέσως επόμενοι παράγοντες που θα κάνουν την μια να ακουστεί καλύτερα απο την αλλη.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Ακόμη δεν έχω καταλήξει κάπου μη πω ότι τώρα μπερδευτηκα περισσότερο. Κάπου ειχα ακούσει ότι το λιγο jitter είναι καλό. Αν όχι πάλι θα θέσω ένα ερώτημα : Αν υποθετικά έχουμε 2 συσκευές με jitter = 0 ποιοι είναι οι αμέσως επόμενοι παράγοντες που θα κάνουν την μια να ακουστεί καλύτερα απο την αλλη.
Φίλε μου το λιγότερο jitter=καλύτερο!

Για τα άλλα που ρωτάς έχεις πολύ δρόμο!

Δεν είναι καθόλου απλές οι απαντήσεις!

Θα στα πουν καταλληλότεροι από εμένα.

D

deleted user 10898

Guest
φιλε δεν φταις εσυ. σε εχουμε μπερδεψει εμεις.
ξεχνα τα jitterοκολοκυθια και τα αλλα φρουτα της εποχης.
εαν θες να διαβασεις υπαρχει πολυ υλικο στο δικτυο.
ξεκινα και παρε μια asus. ειναι καλη καρτα και θα παιξει καλα σε αρκετα συστηματα. δανεισου ενα εξωτερικο dac. εαν αναβαθμιζει την καρτα, παρτο. αλλιως εισαι ωραιος.
στο συστημα σου τα μεγεθη αυτα μπορει να διαφερουν. οσο ποιο αναλυτικο ειναι το συστημα τοσο θα ακους διαφορες. προς το καλυτερο η χειροτερο δεν εχει σημασια, θα ακους.
η asus η το dacmagic ειναι δοκιμασμενες λυσεις. αυτη ειναι γνωση που σου παρεχει αυτο τοφορουμ.
αλλη μια γνωση ειναι πως το dacmagic παιζει καλυτερα απο λαπτοπ με μπαταρια παρα απο λαπτομ με μετασχηματιστη στην μπριζα οταν συνδεεται με usb.
αντε, εμπλεξες..

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

1)Μετρήσεις;

2)Το αναλογικό κομμάτι του DACMAGIC υστερεί σε όλα τα σημεία σε σχέση με την ASUS! Όλες οι μετρήσεις του είναι κατώτερες! Όσες ανακοινώνονται τουλάχιστον γιατί δεν δίνονται όλες σε αντίθεση με την ASUS.

3)Απ΄ότι βλέπω στο forum αυτό, και όχι μόνο, σέβονται τις απόψεις σου!

Με βάση όσα λες λοιπόν και οι απόψεις του Θανάση για μία απόδοση του ίδιου, περίπου, επιπέδου της ASUS προς το BENCHMARK, ας τύχουν του ανάλογου σεβασμού!

Σημειώστε: η ASUS έχει καλύτερες μετρήσεις από το BENCHMARK!

Eλπίζω επιτέλους, και με βάση το σκεπτικό του σεβαστού φίλου vet, ότι στο παρόν forum μετράνε οι μετρήσεις,αυτό να ακουστεί!

οκ μετραει καλα εισαι ευχαριστημενος το καταλαβαμε.
μπορω εγω να μην μου φτανει η καρτα αυτη για να ακουω μουσικη?

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

οκ μετραει καλα εισαι ευχαριστημενος το καταλαβαμε.
μπορω εγω να μην μου φτανει η καρτα αυτη για να ακουω μουσικη?
Σαφώωωως!

Αλήθεια, και έχοντας απόλυτη πίστη στην ειλικρίνειά σου, έχεις ακούσει
αναλογικά την ST, (PCI), και με τι setup;

:111:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.328
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

(...)
επισης σκεψου γιατι ακομα κανεις δεν χρησιμοποιει wifi για μουσικη. η cord κανε προσπαθειες με blootooth νομιζω.
Αφού δεν έχουν ιδέα τί είναι το γουίφι, πόσο ισχυρό πρωτόκολλο είναι, θα το βάλουν να παίξει μουσική;

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Αφού δεν έχουν ιδέα τί είναι το γουίφι, πόσο ισχυρό πρωτόκολλο είναι, θα το βάλουν να παίξει μουσική;
και εγω ετσι νομιζω. σιγα σιγα θα γινει μονοδρομος. το νεο σαμπ τησ μαρτιν λογκαν ειναι ασυρματο.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Σαφώωωως!

Αλήθεια, και έχοντας απόλυτη πίστη στην ειλικρίνειά σου, έχεις ακούσει
αναλογικά την ST, (PCI), και με τι setup;

:111:
οχι, διαβαζω τα σπεκσ.
δεν μου αρεσουν οι τελεστικοι της. σε καλυψα?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.328
Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Ποιους τελεστικούς έχει; (Και ποιους θα ήθελες να έχει; )

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

οχι, διαβαζω τα σπεκσ.
δεν μου αρεσουν οι τελεστικοι της. σε καλυψα?

Απόλυτα!

:444:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Ποιους τελεστικούς έχει; (Και ποιους θα ήθελες να έχει; )
Analog Devices AD797 με αρεσουν... το παλιο-σαμπριδι μου φαινετε ειχε τετοια... αλλα μην με μπλεκεις με τετοια... ειμαι των διακριτων... τσ τσ τ σ...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.328
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Analog Devices AD797 με αρεσουν... το παλιο-σαμπριδι μου φαινετε ειχε τετοια... αλλα μην με μπλεκεις με τετοια... ειμαι των διακριτων... τσ τσ τ σ...
Σε κόλλησε ο Weiss ε; :114: :116:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Σε κόλλησε ο Weiss ε; :114: :116:
αφτοι εκει στο audio asylum ειναι κοματια. συζητανε με τις ωρες εαν το dac202 Θα επαιζε καλυτερα εαν αντι για οπαμπσ ειχε μετασχηματιστες, διακριτα σε Α κλπ κλπ και παει λεγοντας...
ζουρλια...

D

Deleted member 23222

Guest

Aρπάζω την ευκαιρία δοθείσης αυτού του thread για να εκφράσω μια απορία.Από προηγούμενα posts έχουμε καταλήξει οτι η συμφερότερη και η πιο ευέλικτη λύση είναι το pc με καλή κάρτα ήχου, καλό dac και ει δυνατόν εξωτερικό clock για ελαχιστοποίηση του jitter μεταφοράς...αλλά γιατί να δαπανήσει κανείς λεφτά για μια κάρτα σαν την asus όταν έχει ένα καλό dac?Γιατί να ενδιαφέρεται για την usb πληροφορία αν θα είναι ασύγχρονη ή δεν ξέρω και εγώ τι,όταν έχει στη διάθεση του τόσα interfaces από usb σε firewire κοκ.?
Και τελικά ένας τυπικός χρήστης με καλό σύστημα και ικανή ψηφιακή δισκοθήκη (cd's) προς ποιά κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί αν θέλει να αναβαθμίσει την πηγή του,αλλά δεν γουστάρει να κάθεται και να ripάρει όλα τα δισκάκια του, γιατί του αρέσει να παίζει τα δισκάκια του ακόμα κι αν καταλήξει να τα φορτώνει στο laptop? Iδού τα ερωτήματα που με απασχολούν κύριοι και θα χαιρόμουν αν κάποιος με απαλλάξει από αυτά,έστω και προσωρινά...

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.328

Και τελικά ένας τυπικός χρήστης με καλό σύστημα και ικανή ψηφιακή δισκοθήκη (cd's) προς ποιά κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί αν θέλει να αναβαθμίσει την πηγή του,αλλά δεν γουστάρει να κάθεται και να ripάρει όλα τα δισκάκια του, γιατί του αρέσει να παίζει τα δισκάκια του ακόμα κι αν καταλήξει να τα φορτώνει στο laptop? Iδού τα ερωτήματα που με απασχολούν κύριοι και θα χαιρόμουν αν κάποιος με απαλλάξει από αυτά,έστω και προσωρινά...
Να πάρει ένα καλό SACD player...

Ή προσλαμβάνει μια φιλλιπινέζα, μεταξύ άλλων, να του ριπάρει και τα δισκάκια... :114:

D

Deleted member 23222

Guest

Να πάρει ένα καλό SACD player...

Ή προσλαμβάνει μια φιλλιπινέζα, μεταξύ άλλων, να του ριπάρει και τα δισκάκια... :114:
Το πρώτο το είχα σκεφτεί κι εγώ...το δεύτερο ούτε που μου πέρασε από το μυαλό...:142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.588
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan