NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Reaction score
0
Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Σχετικά με το νέο firmware: όταν λέτε πρόβλημα στα ελληνικά εννοείται στα μενού; Το EPG το είδε κανείς μήπως διορθώθηκε;

Πριν απο λίγο σύνδεσα στο μηχάνημα ένα εξωτερικό DVD της LG, το οποίο ναι μεν το αναγνώρισε ότι συνδέθηκε (DVD Plugin) αλλά όταν πατούσα το κουμπί για να ξεκινήσει το δισκάκι μου έγραφε No Loader. Δοκίμασα και Cd & DVD. Και στα δύο το ίδιο. Τι μπορεί να συμβαίνει;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Πανο, κανει και για το NOVATRON NTR-82?
υποθέτω ότι κάνει, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος...:121:

Reaction score
0

Καλησπέρα έβαλα το τελευταίο firmaware σε 82 και μου κόλλησε.Το βάζω βγάζω από την μπρίζα και κάνει οτι φορτώνει αλλά δεν μπαίνει σε λειτουργία.Ξερει κανεις πω μπορώ να κάνω reset ή κάτι ανάλογο.Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
0

Καλησπέρα έβαλα το τελευταίο firmaware σε 82 και μου κόλλησε.Το βάζω βγάζω από την μπρίζα και κάνει οτι φορτώνει αλλά δεν μπαίνει σε λειτουργία.Ξερει κανεις πω μπορώ να κάνω reset ή κάτι ανάλογο.Ευχαριστώ πολύ

μήπως δεν το άφησες αρκετή ώρα;
σε εμένα έκανε γύρω στα 15 λεπτά!!! βέβαια εγώ έχω το 83

Reaction score
0

Το άφησα κανενα 6 ωρο, έφυγα από το σπίτι και όταν γύρισα δεν είχε αλλαξει κάτι.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Το άφησα κανενα 6 ωρο, έφυγα από το σπίτι και όταν γύρισα δεν είχε αλλαξει κάτι.
Μπορείς να το ξαναπεράσεις. Ο τρόπος να το κάνεις αυτό τώρα που το μηχάνημα δεν ξεκινάει είναι να βάλεις το καλώδιο ρεύματος ενώ έχεις ήδη το usb stick μέσα και κρατώντας πατημένο το κουμπί του power on. Αυτό θα αναγκάσει το μηχάνημα να κάνει firmware update από το stick απευθείας χωρίς να χρειαστεί να βγει στα μενού πρώτα.

Πάντως αν σου ξανακολλήσει δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το αρχείο μήπως ήρθε χαλασμένο ή να πας σε μια παλαιότερη έκδοση.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

υποθέτω ότι κάνει, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος...:121:
100% κάνει. Όπως όμως είπε και ο Πάνος έχει ένα θέμα με τα Ελληνικά στα μενού που θα διορθωθεί σύντομα.

Reaction score
0

Έχει κολλήσει στο power on και δεν προχωράει καθόλου...

Reaction score
0

Τίποτα δυστυχώς.Δευτερα θα το πάω να το δουν ελπίζω να δέχτουν στην εγγύηση οτι κόλλησε πάνω στο firmware...

Reaction score
0

Δεν είχα υπομονή, επανήλθε μετά απο 5 λεπτά.Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας.Τωρα μου προτείνεται να προσπαθήσω να βάλω το καινουριο firmaware ή να κάτσω στα αυγά μου?

Reaction score
0

Προσπάθησε αλλά κατέβασε το ξανά νέο αρχείο δλδ μήπως είχε κάποιο πρόβλημα αυτό που είχες κατεβάσει πριν.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

την Τρίτη ή την Τετάρτη, περιμένουμε την έκδοση με τη διόρθωση στα Ελληνικά, απο ότι με ενημέρωσαν απο την αντιπροσωπεία MAJAR.

Αναμένουμε... πάντως το IMS είναι πολύ καλό...!!!:109:

Reaction score
0

Eχεί κανείς άλλος πρόβλημα με τα κρατικά ψηφιακά κανάλια στην αναπαραγωγή τους?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

την Τρίτη ή την Τετάρτη, περιμένουμε την έκδοση με τη διόρθωση στα Ελληνικά, απο ότι με ενημέρωσαν απο την αντιπροσωπεία MAJAR.

Αναμένουμε... πάντως το IMS είναι πολύ καλό...!!!:109:
Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο firmware από την αντιπροσωπεία Net Explorer στο http://www.iamm.gr/Υποστήριξη.aspx.

Διορθώνει τα Ελληνικά στα μενού, βγάζει όμως θέμα στο EPG. Θα τους το περάσουμε ελπίζοντας να λυθεί γρήγορα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

όχι βεβαια , η Philips μου κλειδώνει στα 1080p...

Reaction score
0
Εγώ εγκατέστησα την τελευταία έκδοση (.68) στο NTR-83 και το μηχάνημα δεν έκανε εκκίνηση με τίποτα (κόλλαγε στο power on) και μόνος τρόπος να το κλείσω ήταν βγάζοντας το καλώδιο τροφοδοσίας. Τελικά ανακάλυψα ότι συνέβαινε μόνο όταν είχα συνδεδεμένο το σκληρό δίσκο (έναν wd caviar green 2 TB), οπότε πιθανόν το τελευταίο firmware έχει πρόβλημα συμβατότητας με αυτό το σκληρό. Έκανα downgrade στην προηγούμενη έκδοση (.64) και δουλεύει μια χαρά και με το σκληρό συνδεδεμένο. Οπότε εγώ απλά προσπερνάω την .68

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili