Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δες μήπως φταίνε τα ελληνικά. Και στο δικό μου τους ελληνικούς χαρακτήρες δεν τους απεικονίζει στο LCD...Εχετε μήπως παρατηρήσει προβλήματα με το LCD display της πρόσοψης?
δεν έχει παρουσιαστεί κάτι τετοιο σε όσα έχω δεί, πρώτη φορά το ακούω. Πάντως δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firmware και εαν συνεχίζει το πρόβλημα πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία...sorry, δεν το εγραψα καλά. Οταν λεω garbage δεν εννοω απλά κακοι χαρακτηρες λογω ελληνικων που ειναι γνωστο το προβλημα οτι δεν τα δειχνει το LCD, αλλά εννοω πραγματικα graphical garbage. Κομματια της οθόνης ξαφνικα γινονται με πολυχρωμα pixels, ή μερος της οθονης γινεται shift ελαφρα (καμμια 50ριά pixels) και απο την αντιθετη μερια εμφανιζονται garbage, κλπ.
tnx
δεν έχει παρουσιαστεί κάτι τετοιο σε όσα έχω δεί, πρώτη φορά το ακούω. Πάντως δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firmware και εαν συνεχίζει το πρόβλημα πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία...
Πολύ καλή και γρήγορη αντιμετώπιση απο την Majar σχετικα με το προβλημα του LCD, ειναι η πρωτη φορά που τους εμφανιζεται, και θα μου αντικαταστησουν τη συσκευή άμεσα με courier αύριο !tnx, ξαναπερασα το firmware.. ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ.
Περιμενω απαντηση απο την Majar..
Μου συνέβη και εμένα. Δοκίμασε να βαλεις το firmware (π.χ. το 68) σε stick. Εχει νομιζω ενα προβληματακι με USB εξωτερικο σκληρο. Ισως να αργει λίγο να τον αναγνωρισει οπότε μπορει να κολλάει λόγω αυτού.Εγώ εγκατέστησα την τελευταία έκδοση (.68) στο NTR-83 και το μηχάνημα δεν έκανε εκκίνηση με τίποτα (κόλλαγε στο power on) και μόνος τρόπος να το κλείσω ήταν βγάζοντας το καλώδιο τροφοδοσίας. Τελικά ανακάλυψα ότι συνέβαινε μόνο όταν είχα συνδεδεμένο το σκληρό δίσκο (έναν wd caviar green 2 TB), οπότε πιθανόν το τελευταίο firmware έχει πρόβλημα συμβατότητας με αυτό το σκληρό. Έκανα downgrade στην προηγούμενη έκδοση (.64) και δουλεύει μια χαρά και με το σκληρό συνδεδεμένο. Οπότε εγώ απλά προσπερνάω την .68
H v68 εχει επιλογη "Channel Set" και μπορεις να διαγραψεις κάποιο κανάλι ή να αλλαξεις τη σειρα των καναλιων.Πάντως είναι γεγονός οτι το τελευταίο firmware κολάει, πραγμα που δεν συνέβαινε με όλα τα προηγούμενα.
Επίσης αν είναι εφικτό απο αυτό εδω το "μέρος" να κάνουμε προτάσεις που μπορεί να υλοποιηθούν σε κάποια επόμενη αναβάθμιση, λέω πως θα ήταν καλό να μπορούσαμε να βάζουμε τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια με τη σειρά που θέλουμε
αυτο που τσέκαρα οτι γινεται, ειναι μόνο να μπουν στη σειρα που θελεις, ΑΛΛΑ, δεν αλλαζουν νουμερα. Δηλαδη αν κανεις zapping πανω-κατω ειναι με τη σειρα που τα θες έχει καλώς, αλλα αν κανεις κατευθειαν επιλογη με νουμερο, τοτε πρεπει να δινεις το αρχικο νουμερο που εχουν παρει τα καναλια απο το σκαναρισμα. Την τελικά διαμορφωμενη λιστα μπορεις να τη δεις αν πατησεις ΟΚ ενω βλεπεις καποιο TV καναλι.με την version 68 έχω προσπαθήσει με την επιλογή channel set να αλλάξω την σειρά, αλλά δεν τα καταφέρνω να βάλω στο νουμερο 1 το καναλι που θέλω, όπως επίσης και στο νούμερο 2 και στα άλλα νούμερα... :122:
εσύ το έχεις δοκιμάσει αυτό και γίνεται;