NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Reaction score
0
Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Σε τι filesystem είναι ο σκληρός? Προσπάθησες να τον συνδέσεις όταν έχει ανοίξει η συσκευή και μετά?

Reaction score
0
Ο σκληρός είναι σε NTFS χωρισμένος σε δύο partitions του 1 ΤΒ. Δοκίμασα να τον συνδέσω όταν η συσκευή ήταν ανοιχτή και μετά από λίγη ώρα κόλλησε. Αυτή τη στιγμή είμαι με την .64 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σκληρό και όλα δουλεύουν μια χαρά. Δεν ξέρω τι φταίει με την .68 έκδοση...

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους!
Εχω το ntr 83 με την έκδοση 68 και ενώ βλέπω δίκτυο κανονικά σε internet radio και σε όλα τα channels το πρόβλημα είναι ότι στο youtube ενώ το search λειτουργεί κανονικά όποιο video και να επιλέξω μετά από αρκετή ώρα ανομονής που βγάζει " αναπαραγωγή του αρχείου δεν υποστηρίζεται" Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Ευχαριστώ

Reaction score
0

Πάντως είναι γεγονός οτι το τελευταίο firmware κολάει, πραγμα που δεν συνέβαινε με όλα τα προηγούμενα.

Επίσης αν είναι εφικτό απο αυτό εδω το "μέρος" να κάνουμε προτάσεις που μπορεί να υλοποιηθούν σε κάποια επόμενη αναβάθμιση, λέω πως θα ήταν καλό να μπορούσαμε να βάζουμε τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια με τη σειρά που θέλουμε

Reaction score
0

Τελικά το youtube λειτουργεί αλλά όχι πάντα .... Ισως είναι πρόβλημα δικτύου... (Το ασύρματο το καθυστερεί)

Γνωρίζεται αν είναι δυνατον να κάνει κανείς playlists?

GGG

Reaction score
0

Γειά σε όλους.
Εχετε μήπως παρατηρήσει προβλήματα με το LCD display της πρόσοψης? στο δικό μου δείχνει διάφορα garbage σε διάφορα σημεία της οθόνης και σε διάφορες φάσεις όταν κάνεις navigation. Μήπως είναι προβληματικό μόνο το δικό μου μηχάνημα? (έχω βάλει την v.68)

Κατά τα άλλα η ποιότητα εικόνας είναι εξαιρετική, performance πολύ καλό χωρίς σπασίματα, ακόμα και οταν δουλεύεις παράλληλα βαριά FTP/SAMBA από PC. Επίσης νομίζω οτι και το DVB tuner του ειναι πολύ καλό (ελαφρά καλύτερο από μια Samsung νέας εσοδείας που έχω).

Παραμένουν τα γνωστά προβλήματα με το ελληνικό EPG που είναι αρκετά ενοχλητικό, και με σποραδικά κολλήματα που και που. Επίσης και το YouTube ψιλοκολλάει (μερικές φορές).

Reaction score
228

Εχετε μήπως παρατηρήσει προβλήματα με το LCD display της πρόσοψης?
Δες μήπως φταίνε τα ελληνικά. Και στο δικό μου τους ελληνικούς χαρακτήρες δεν τους απεικονίζει στο LCD...

GGG

Reaction score
0

sorry, δεν το εγραψα καλά. Οταν λεω garbage δεν εννοω απλά κακοι χαρακτηρες λογω ελληνικων που ειναι γνωστο το προβλημα οτι δεν τα δειχνει το LCD, αλλά εννοω πραγματικα graphical garbage. Κομματια της οθόνης ξαφνικα γινονται με πολυχρωμα pixels, ή μερος της οθονης γινεται shift ελαφρα (καμμια 50ριά pixels) και απο την αντιθετη μερια εμφανιζονται garbage, κλπ.

tnx

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

sorry, δεν το εγραψα καλά. Οταν λεω garbage δεν εννοω απλά κακοι χαρακτηρες λογω ελληνικων που ειναι γνωστο το προβλημα οτι δεν τα δειχνει το LCD, αλλά εννοω πραγματικα graphical garbage. Κομματια της οθόνης ξαφνικα γινονται με πολυχρωμα pixels, ή μερος της οθονης γινεται shift ελαφρα (καμμια 50ριά pixels) και απο την αντιθετη μερια εμφανιζονται garbage, κλπ.

tnx
δεν έχει παρουσιαστεί κάτι τετοιο σε όσα έχω δεί, πρώτη φορά το ακούω. Πάντως δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firmware και εαν συνεχίζει το πρόβλημα πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία...

GGG

Reaction score
0

δεν έχει παρουσιαστεί κάτι τετοιο σε όσα έχω δεί, πρώτη φορά το ακούω. Πάντως δοκίμασε να ξαναπεράσεις το firmware και εαν συνεχίζει το πρόβλημα πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία...

tnx, ξαναπερασα το firmware.. ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ.

Περιμενω απαντηση απο την Majar..

GGG

Reaction score
0

tnx, ξαναπερασα το firmware.. ΜΙΑ ΑΠ'ΤΑ ΙΔΙΑ.

Περιμενω απαντηση απο την Majar..
Πολύ καλή και γρήγορη αντιμετώπιση απο την Majar σχετικα με το προβλημα του LCD, ειναι η πρωτη φορά που τους εμφανιζεται, και θα μου αντικαταστησουν τη συσκευή άμεσα με courier αύριο !
Αξιζει να σημειωθεί !

Reaction score
0

κάτι πήρε το αυτί μου οτι θα μας έρθει και καινούργιο firmware...

για να δούμε πόσο έγκυρη-αξιόπιστη είναι η πηγή μου...

GGG

Reaction score
0
Απάντηση: Re: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Εγώ εγκατέστησα την τελευταία έκδοση (.68) στο NTR-83 και το μηχάνημα δεν έκανε εκκίνηση με τίποτα (κόλλαγε στο power on) και μόνος τρόπος να το κλείσω ήταν βγάζοντας το καλώδιο τροφοδοσίας. Τελικά ανακάλυψα ότι συνέβαινε μόνο όταν είχα συνδεδεμένο το σκληρό δίσκο (έναν wd caviar green 2 TB), οπότε πιθανόν το τελευταίο firmware έχει πρόβλημα συμβατότητας με αυτό το σκληρό. Έκανα downgrade στην προηγούμενη έκδοση (.64) και δουλεύει μια χαρά και με το σκληρό συνδεδεμένο. Οπότε εγώ απλά προσπερνάω την .68
Μου συνέβη και εμένα. Δοκίμασε να βαλεις το firmware (π.χ. το 68) σε stick. Εχει νομιζω ενα προβληματακι με USB εξωτερικο σκληρο. Ισως να αργει λίγο να τον αναγνωρισει οπότε μπορει να κολλάει λόγω αυτού.
By the way, το καινουργιο μηχανημα που μου εφεραν ειναι οκ με το LCD.

GGG

Reaction score
0

Πάντως είναι γεγονός οτι το τελευταίο firmware κολάει, πραγμα που δεν συνέβαινε με όλα τα προηγούμενα.

Επίσης αν είναι εφικτό απο αυτό εδω το "μέρος" να κάνουμε προτάσεις που μπορεί να υλοποιηθούν σε κάποια επόμενη αναβάθμιση, λέω πως θα ήταν καλό να μπορούσαμε να βάζουμε τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια με τη σειρά που θέλουμε
H v68 εχει επιλογη "Channel Set" και μπορεις να διαγραψεις κάποιο κανάλι ή να αλλαξεις τη σειρα των καναλιων.

Επίσης θα ηταν καλό στο Weather ή και στα News να μπορείς να καθορίσεις κάποια default settings (ή έστω bookmarks ή favorites όπως είπε καποιος φίλος).

Reaction score
0

με την version 68 έχω προσπαθήσει με την επιλογή channel set να αλλάξω την σειρά, αλλά δεν τα καταφέρνω να βάλω στο νουμερο 1 το καναλι που θέλω, όπως επίσης και στο νούμερο 2 και στα άλλα νούμερα... :122:

εσύ το έχεις δοκιμάσει αυτό και γίνεται;

Reaction score
0

ξεκίνησαν εκπομπές τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ!!!!

ψαξτε να τα βρείτε

GGG

Reaction score
0

με την version 68 έχω προσπαθήσει με την επιλογή channel set να αλλάξω την σειρά, αλλά δεν τα καταφέρνω να βάλω στο νουμερο 1 το καναλι που θέλω, όπως επίσης και στο νούμερο 2 και στα άλλα νούμερα... :122:

εσύ το έχεις δοκιμάσει αυτό και γίνεται;
αυτο που τσέκαρα οτι γινεται, ειναι μόνο να μπουν στη σειρα που θελεις, ΑΛΛΑ, δεν αλλαζουν νουμερα. Δηλαδη αν κανεις zapping πανω-κατω ειναι με τη σειρα που τα θες έχει καλώς, αλλα αν κανεις κατευθειαν επιλογη με νουμερο, τοτε πρεπει να δινεις το αρχικο νουμερο που εχουν παρει τα καναλια απο το σκαναρισμα. Την τελικά διαμορφωμενη λιστα μπορεις να τη δεις αν πατησεις ΟΚ ενω βλεπεις καποιο TV καναλι.

Eχει μαθει κανεις για το νεο firmware τιποτα? ειδα οτι βγηκε το 69 για το NTR-20! είναι δυνατον να κάνει και για το NTR83? μου φαινεται παραξενο που κρατησαν κοινή αριθμηση (68, 69, ..).

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι,

παρέλσβα κι εγώ το NTR-83 πριν λίγες μέρες. Πρώτες εντιπώσεις θετικές, ιδιίτερα στη δικτύωση που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Θα ήθελα τη βοηθεία σας στο εξής πρόβλημα:

εγκατέστησα ένα δίσκο, τον Western Digital AV-GP Green WD10EVDS 1TB.
με τη ver 68, ή την ver69 το μηχανάκι κολάει κάθε φορά που πάει να ξελινήσει καθώς και δεν δείχνει τίποτα στην τηλεόραση. Σημειώνω ότι έκανα format στο δίσκο από το NTR. Μάλιστα, για να κάνω format στο δίσκο αναγκάσθηκα να βάζω - βγάζω το καλώδιο του δίσκου εν λειτουργία.

Μόνο με τη ver 64 δουλεύει χωρίς προβλήματα. Δηλ και format έκανα κανονικά και αρχεία μπορώ να διαχειριστώ τοπικά (NTR) και δικτυακά και εγγραφές κλπ.

Κάποια ιδέα ? είναι πρόβλημα ver μετά την 64 ? (απότι έχω καταλάβει και άλλοι φίλοι έχουν αντιμετωπίσει θέματα με HDD)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88