NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

νομίζω ότι ο συγκεκριμένος τύπος δισκου έχει προβλημα. Δοκίμασε να δείς τι παίζει με το τελευταίο firmware χωρις τον δίσκο...

Reaction score
0

Αυτό το ανεπίσημο από το πολωνικό site είναι ασφαλές να το περάσουμε?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

δεν το έχω δοκιμάσει, δεν μου έχει στείλει η Majar το τελευταίο λογισμικό, οπότε θα περιμένω...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

νομίζω ότι ο συγκεκριμένος τύπος δισκου έχει προβλημα. Δοκίμασε να δείς τι παίζει με το τελευταίο firmware χωρις τον δίσκο...

χωρις το δισκο δεν εχει προβλημα. (v 68, v69) αλλα και με αλλο δισκο που το δοκιμασα τα ιδια θεματα εχω ...

Επισης, να αναφερω οτι με τη v 64 o δισκος που ανεφερα λειτουργει χωρις προβληματα ( σε εγγραφη, timeshift, μεταφορα αρχειων μεσω δικτυου, αναπαραγωγη)

GGG

Reaction score
0

Δοκίμασα την v69 στο NTR83 (από το πολωνικό site) (και πάντα από USB stick!). Δεν ειδα να προσθετει τιποτε καινουργιο (κάτι έλεγαν για internet browser, αλλά εγώ δεν το έχω βρεί), όμως το σημαντικοτερο ειναι οτι διορθωνει το προβλημα με το ελληνικό EPG! (η γλώσσα πρέπει να γυρίσει στα ελληνικά από το setup).

Κατα τα άλλα το You Tube ξανακολλάει αρκετά (όχι σε όλα), και προφανως από οτι διαβάζουμε έχει θέματα με τον εσωτερικό δίσκο (εγώ ακόμη δεν έχω βάλει εσωτερικό). Συνολικά επομένως συμφέρει μάλλον καλύτερα από την v68 (λόγω του σωστού EPG). Δεν διαπίστωσα άλλα προβλήματα μέχρι στιγμής.

Reaction score
0
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να μοιράσω στο δίκτυό μου τον σκληρό που έχω βάλει στο iamm. Γίνεται να το κάνω μέσω samba απο το iamm και αν ναι τί ρυθμίσεις πρέπει να βάλω και πού;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ναι θα διορθωθούν σύντομα, μεταφέρονται...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να μοιράσω στο δίκτυό μου τον σκληρό που έχω βάλει στο iamm. Γίνεται να το κάνω μέσω samba απο το iamm και αν ναι τί ρυθμίσεις πρέπει να βάλω και πού;
όχι μέσω samba αλλά μέσω ftp. Οι ρυθμίσεις γίνονται εύκολα μέσω του setup του iamm όπου βάζεις το όνομα που θελεις καθώς και το pass.
Μετά αν έχεις linux μπορείς να δείς άνετα τον σκληρό σου από όποιο υπολογιστή υπάρχει στο τοπικό σου δύκτιο απλά βάζοντας στον file manager την διεθυνση του μηχανήματος δλδ ftp://192.168.*.*
Στα windows δεν ξέρω αν γίνετε το ίδιο πάντως γενικά για διαχείριση ftp τοποθεσιών υπάρχει και το πολύ καλό πρόγραμμα filezilla
http://filezilla-project.org/
το τρέχεις κάνεις mount την τοποθεσία και μετά διαχειρίζεσε τα αρχεία του iamm μέσα από το πρόγραμμα

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Να και το επίσημο λογισμικό που περιμέναμε... Version 70.

Μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ...
Περιμένουμε και το changelog...

http://www.majar.gr/NTR82_NTR83_Ver70.zip

Reaction score
0

geia sas paides
evala to ver 70 kai exo provlima me to power up (anoigoi mono apo plug/unplug tin tasi ) kai den mou anagnorizei enan ext.hard dsik usb 2
ton HDD ton esoteriko ton blepei kanonika opos ton eixa formarei me tin palia version 64
Exoun vgei peripou 7-8 firmware , apo to 64 na pas sto 68 kai meta sto ver.70 to vlepete logiko ?
mipos ekei ekan kamia vlakeia ?

Reaction score
0

:101: vrika mia ver 69 leei oti einai gia to ntr-s20 , na ti valo i tha exo pali provlimata?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

φίλε anastast21, καλώς ήρθες στο AVSite...

Πρώτον θα σε παρακαλέσω να γράφεις Ελληνικά, δεν επιτρεπονται τα greekglish...

Δεύτερον αυτή η έκδοση είναι για το NTR-83. Εσύ ποιο player έχεις ?
Μην βάζεις ότι να ναι. Σιγουρέψου ότι είναι για το δικό σου player...
Γύρνα εν τέλει ξανά στην 64...

GGG

Reaction score
0

Εβαλα το fw70, και από ενα γρηγορο check που εκανα:
- Το ελληνικό EPG εφτιαξε. Βεβαια στα μεν MPG4 καναλια βλεπω μονο αγγλικα και μαλιστα short info (τιτλο μόνο), ενω στα κρατικα βλεπω κανονικα ελληνικα full (και short info και extended info)
- Το front LCD εξακολουθει και δεν δειχνει ελληνικα (π.χ. σε ελληνικά file folders)
- Δεν ειδα καμμια διαφορά απο το 69 που εχει στο πολωνικο site
- Σχετικά με το πρόβλημα με τον εξωτερικό USB δίσκο, ισως να συμβαινει διοτι παρατήρησα οτι επειδη έχει κολλήματα το μηχανημα (π.χ. YouTube, και ισως και καποια άλλα), οταν κλεινεις το ρευμα βγαζοντας το power απο πισω, χαλαει τον δισκο, και μετα αν κανεις από τα Windows scan&fix (οταν κανει mount το drive μεσω USB), και μετα τον ξαναβαλεις στο NTR83, τότε τον ξαναβλεπει. Δεν εχω καταλαβει ακομη αν στην πραγματικοτητα υπαρχει προβλημα η οχι.
- Εχω μια αίσθηση οτι με την 70 ειναι αρκετά πιο αργο το μηχανημα στο navigation, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος (κάτι που δεν ειχα παρατηρησει με την 69) . Θα επανέλθω..

Reaction score
0

Έχω το NTR-83 και έβαλα την 69 και ξεμπέρδεψα από τα προβλήματα του power και τα προβλήματα με των ext.hard disk . Το έχω εδώ και 1 χρόνο το πήρα από Ισπανία και μεχρι τώρα με 1.54 δεν είχα τέτοια προβλήματα τώρα με τα πολλά τα firmware έχω φρικάρει , δεν ξέρω τη να πρωτοβάλω. Το MPEG 4 και το EPG δουλεύουν μια χαρά όπως και το radio όσο με το usb δεν νομίζω ότι χαλάει τόσο εύκολα γιατί δεν είναι σε χρήση - ( σαν να τον βγάζεις από PC me WIN XP ) δεν χαλάει χρειάζεται τον scan για αν τον ξαναβρεί.
Αυτά προς το πάρων αν έχω νέα θα επανέλθω
Καλώς σα βρήκα

Reaction score
0

H 70 έχει πρόβλημα με το power off και on. Αν πας να κλείσεις την συσκευή ενώ σβήνει η οθόνη ο ανεμιστήρας όμως συνεχίζει να δουλεύει και η συσκευή δεν κλείνει ποτέ. Μετά αν πας να ανοίξεις την συσκευή δεν γίνετε τπτ και μένει σε αυτή την κατάσταση και μονο με unplugg το ρεύμα μπορεί να δουλέψει. Μου φαίνετε πάω και εγώ για την 69

Reaction score
0

Με την ver70 δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι, εκτός από την πλοήγηση στα menu η οποία έχει γίνει λίγο πιο γρήγορη καθώς επίσης και το zapping στα κανάλια.Κολάει στο κλείσιμο και εξακολουθεί να δουλεύει ο ανεμιστήρας.Με την εγκατάσταση την νέας έκδοσης έχασα και την ασύρματη συνδεση που είχα με τον υπολογιστή μου και δεν μπόρεσα να συνδεθώ με κανένα τρόπο.Ερώτηση:Εάν σε μια ταινία mkv ενσωματώσω υπότιτλους srt στον υπολογιστή παίζει κανονικά,όταν όμως την ρίξω στο εσωτερικό του iamm έχω μόνα ήχο και βλέπω τους υπότιτλους χωρίς εικόνα.Κάνω κάτι λάθος??Ευχαριστώ

Reaction score
0

Για το πρόβλημ που λες δοκίμασε την 69 έκδοση του firmware. Σε κάθε αναβάθμιση του firmware πρέπει να γίνονται ξανά οι ρυθμίσεις από την αρχή σε ασύρματο κανάλια κτλ. Για τους υπότιτλους θα πρέπει να τους βάζεις στον ίδιο φάκελο μαζί με το .mkv αρχείο. Καλό είναι να έχουν δικό τους ξεχωριστό φάκελο.

Reaction score
0

Το έκανα και παίζει ευχαριστώ .Πάντως το κόλημμα εξακολουθεί,ιδιαίτερα στο κλείσιμο με αποτέλεσμα να το αποσυνδέω από το ρεύμα και να μην μπορώ στη συνέχεια να δω τον εξωτερικό δίσκο.

Reaction score
0

Καλησπέρα.

Εδω και καιρό ψάχνω για τον "καλύτερο" media player που τα παίζει όλα και παράλληλα είναι και αποκωδικοποιητής.

Διαβάζοντας στο site έχει ενδιαφέρον ο acryan, ο NTR-83 και ο NTR-90.

Από την εμπειρίας σας ποιός είναι καλύτερος?

Ουσιαστικά ο 90 είναι πιο καινούργιος αλλά δεν έχει την οθόνη και την είσοδο του scart μόνο?

Χωρίς να σας κουράσω θέλω και κάποιες γενικές πληροφορίες:

Γενικά θέλω να το ενώσω με AV ενισχυτή (marantz or Denon) που πρόκειται να αγοράσω (marantz SR5005 or 6005 / Denon 1911) και το σήμα να πηγαίνει στην τηλεόραση μου και στον projector.

1. Η κεραία της τηλεόρασης πάει στον player και μετά στην τηλεόραση κατευθείαν. Τα ψηφιακά κανάλια τα αλλάζω επομένως από την τηλεόραση κανονικά ή κανω λάθος?

2. Με MAC mini ή γενικά MAC το έχει δοκιμάσει κανείς? Συμβατότητα κτλ.

3. Το HDMI θα ενωθεί αντίστοιχα με τον ενισχυτή. Χρειάζεται και το optical audio ή όχι?

4. Η εγγραφή γίνεται σε 576p? και σε τι μορφή?

Ευχαριστώ πολύ.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members