Denon au-s1 step up

Reaction score
30.399
Απάντηση: Denon au-s1 step up

Υπάρχει ο θυρεοειδής , τύπου χασιμοτο.Μανο.
Βλάβη του θυρεοειδούς αδένα , όπου δεν αντιμετωπίζεται με τις συνήθεις πρακτικές.
Τώρα η hashimoto japan , είναι ο oem κατασκευαστής με/στων , ηταν απο την αρχή της sansui , και πολλών άλλων σοβαρών ιαπώνων κατ/στων μηχανημάτων.
Βρήκα και σκέτους μετ/στες στο ebay 440$ , και το σκέφτομαι μιας και οι lundahl , βγαίνουν περίπου ιδια τιμή εδω , (οι καλοί )με cardas πηνιόσυρμα , και πυρήνα άμορφου κοβαλτίου.Εντάξει οι πιο απλοί βγαίνουν πιο φτηνοί, περίπου στα 90 e αλλά και πάλι ψιλοακριβοί είναι αλλά εχουν το πλεονέκτημα των κομπακτ διαστάσεων . 5χ2χ3 βγαίνει ο ενας σε διαστάσεις.

Reaction score
1.789

Υπάρχει ο θυρεοειδής , τύπου χασιμοτο.Μανο.
Βλάβη του θυρεοειδούς αδένα , όπου δεν αντιμετωπίζεται με τις συνήθεις πρακτικές.
Τώρα η hashimoto japan , είναι ο oem κατασκευαστής με/στων , ηταν απο την αρχή της sansui , και πολλών άλλων σοβαρών ιαπώνων κατ/στων μηχανημάτων.
Βρήκα και σκέτους μετ/στες στο ebay 440$ , και το σκέφτομαι μιας και οι lundahl , βγαίνουν περίπου ιδια τιμή εδω , (οι καλοί )με cardas πηνιόσυρμα , και πυρήνα άμορφου κοβαλτίου.Εντάξει οι πιο απλοί βγαίνουν πιο φτηνοί, περίπου στα 90 e αλλά και πάλι ψιλοακριβοί είναι αλλά εχουν το πλεονέκτημα των κομπακτ διαστάσεων . 5χ2χ3 βγαίνει ο ενας σε διαστάσεις.
Γιαννη ο Χασιμοτο ειναι απο τους καλους guru του ειδους!!! αλλα κοστιζει οπως λες !! για δες και τους Σοουτερ.

Reaction score
30.399

Τάκη γειά χαρά , βρήκα άκρη , για τους hashimoto , τους δουλεύει ενας δικός μου , μπορεί να τους φέρει και να τους βάλουμε μέσα στον g-22000 ,εύκολα και ανέξοδα στο phono 2 , η στο 1 , με 360e και οι δυο , πάρα πολύ καλά θα έλεγα.
Με θωράκιση πλήρη , κτλ......

Reaction score
1.789

Τάκη γειά χαρά , βρήκα άκρη , για τους hashimoto , τους δουλεύει ενας δικός μου , μπορεί να τους φέρει και να τους βάλουμε μέσα στον g-22000 ,εύκολα και ανέξοδα στο phono 2 , η στο 1 , με 360e και οι δυο , πάρα πολύ καλά θα έλεγα.
Με θωράκιση πλήρη , κτλ......
Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο!! ο σχισοματης δεν παιζεται!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Το ανεβασα γιατι εμαθα τις ελληνικες τιμες και παλι ειμαστε ακριβοτεροι.
Πολυ hi-end χωρα ειμαστε ρε παιδι μου.

Reaction score
30.399

ΠΆΙΔΕς Η αλήθεια θα λάμψει.....
Λοιπόν παρρείγγειλα τα 2 phono sstepups hashinoto , στο ebay..
δυο ξερά step ups της hashimoto ,,420 $ h 363e αν προτιμάτε.
Παιδιά η επικοινωνία και η διαπραγμάτευση είναι όντως κάπου αλλού.
Αυτά για τώρα

Reaction score
1.390

Εγω ακομη phono δεν εχω αξιωθει να βρω που να ματσαρει με την 304.Ακουω με το creek,αισχος μου.Αλλα και με τι να την ταιριαξω την ρημαδα την 304 με 0.18 εξοδο?
Γ@μω την τυχη μου που εμπλεξα,και εκει που ειχα ηρεμησει φτου τωρα να ψαχνω καποιο phono που να ματσαρει με αυτην την δυστροπη κεφαλη.Καμια ιδεα?
Trichord Dino, το εχω ακουσει με την 304 και την οδηγουσε χωρις θορυβο.
Οποιος μπορει παντως να αγορασει και να κανει τη πλακετα της Dact phono stage εχει τελειωσει για παντα με το θεμα.

Reaction score
1.789

Γιαννη δεν νομιζω να εχεις θεμα ο χασιμοτο ειναι στους top!! .Στο phono stage του sansui η riaa ειναι ενεργη, η παθητικη ;

Reaction score
462

Trichord Dino, το εχω ακουσει με την 304 και την οδηγουσε χωρις θορυβο.
Οποιος μπορει παντως να αγορασει και να κανει τη πλακετα της Dact phono stage εχει τελειωσει για παντα με το θεμα.
Ουτε εγω εχω θορυβο,εντασεις δεν εχω.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.499
Απάντηση: Re: Denon au-s1 step up

Το DACT με σουπερ τροφοδοία νομίζω το έχει ο ingognito, γιατί δεν τον ρωτάς;
όντως αυτό έχει. αλλά τι να το κάνεις, δεν έχει καλό πικαπ...:136:

Reaction score
30.399

Γιαννη δεν νομιζω να εχεις θεμα ο χασιμοτο ειναι στους top!! .Στο phono stage του sansui η riaa ειναι ενεργη, η παθητικη ;

Δεν ξέρω τάκη πρέπει να το δω στο manual το οποίο το εχει ο καραβίδας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.412
Members
38.697
Νεότερο μέλος
Spiromag