Dual sim card adapter for IPHONE 3GS 3G -adaptor

Reaction score
0
Για να βαλετε δύο SIM καρτες στό Iphone.3GS & 3G.
να το κανετε δηλαδη δυγραμμο.
χωρις να τις κοπσετε αλλα οπως ειναι
Εχω πεντε κομματια..--(Μονο ο ανταπτορας χωρις τη θηκη που φαινετε στη φωτογραφια)
Θηκη βαζετε οτι εχετε.

Τιμή 20 euro εκαστος.
Τηλ..2130309726
6909994010

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
249
Απάντηση: ual sim card adapter for IPHONE 3GS 3G -adaptor

οταν λειτουργει ο ανταπτορας ειναι και οι δυο σιμ ενεργες ή πρεπει να το κλεισεις το τηλεφωνο και να το ξανανοιξεις για να λειτουργησει η αλλη;

Reaction score
0
Απάντηση: ual sim card adapter for IPHONE 3GS 3G -adaptor

οταν λειτουργει ο ανταπτορας ειναι και οι δυο σιμ ενεργες ή πρεπει να το κλεισεις το τηλεφωνο και να το ξανανοιξεις για να λειτουργησει η αλλη;

εχει ενα μενου νεο καρτων που εχει επιλογη sim1 sim2- Auto- κε επιλογη καρτων με χρονο.δηλ.αν επιλεξεις τη μια καρτα
εινε ενεργη οσο χρονο σε δεφτερα η λεπτα η ωρες που οριζις εσυ..το ιδιο και η αλλη...στην επιλογη auto αλλαζει μονο του απο 1-σε2 και αναποδα αυτοματα.αυτη..
(δεν το κλινεις ποτε) στις αλλαγες πανω κανει scan για το νεο δικτυο και πιανει σημα.
απλο ειναι

Reaction score
249
Απάντηση: Dual sim card adapter for IPHONE 3GS 3G -adaptor

αν χρησιμοποιω το ιντερνετ στη μια μπορουν να με καλεσουν στην αλλη; κι ας διακοπει η συνδεση στην πρωτη απλα να βλεπω οτι καποιος παιρνει;
Αν ειναι ετσι με ενδιαφερει

Reaction score
0
Απάντηση: Dual sim card adapter for IPHONE 3GS 3G -adaptor

αν χρησιμοποιω το ιντερνετ στη μια μπορουν να με καλεσουν στην αλλη; κι ας διακοπει η συνδεση στην πρωτη απλα να βλεπω οτι καποιος παιρνει;
Αν ειναι ετσι με ενδιαφερει
το βαζεις σε θεση auto sim και πηγαινει εναλλαξ μια στη μια καρτα μια στην αλλη εχει θεσεις και σκετα σε μια απο τισ δυο καρτες αποκλειστικα και θεση auto. στη θεση αυτη εχει και χρονουσ να το ρυθμιζεις..δεν το εχω πσαξει πολυ εμενα με ενδιεφερε να μην βγαζω βαζω καρτες για να εχω internet στη μια και το τηλεφωνο μου στην αλλη.πραγμα που το παιζει τελεια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.493
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid