Class A Stereophile

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.591
Απάντηση: Class A Stereophile

SET - 100 amplifier $ 93,000
SET-100 VS single-ended amplifier $56,000
Aelius Push Pull Monoblock Amplifiers $34,000
PST - 100 pre amplifier MK II $37,000
VPS - 100 phono stage $26,000
CDT - 100 cd player $26,000
DAC - 100 $29,000

MC10 / MC16 / MC20 MOVING COIL STEP UP TRANSFORMERS $2,800
BC 1 BALANCED CONVERTER TRANSFORMERS $3,700 pair

...

1. το Phono stage με το CD PLAYER έχουν το ίδιο κόστος! Τυχαίο?

2. Αν υποθέσουμε ότι "χτίζουμε" ένα "συστηματάκι" με προϊόντα της Ypsilon, τότε δείτε λιγάκι που πάει το μαλλί:

26.000 το φόνο
37.000 ο προ
93.000 ο τελικός
26.000 το cd
29.000 το dac
11.100 3 σετάκια μετασχηματιστές

ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 222,1 χιλιάδες αμέρικαν νταλαρς μόνο στην Ypsilon, χωρίς να έχεις ηχεία και πικάπ δηλαδή...(!)

τι μας λείπει? ας το συμπληρώσουμε, με μηχανήματα ανάλογης τιμολόγησης (προφανώς):

πικαπ-βραχίονας-κεφαλή: 50.000
ηχεία: 100.000
καλώδια (μόνο ~10% της συνολικής αξίας): 37.900

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: $ 410.000

μμμ, συμφέρει! Τρεχάτε ποδαράκια μου να προλάβω να τα πάρω, μη τυχόν τα ακριβύνουν κι άλλο...

ευκαιρία, ευκαιρία...

τζάμπα πράμα....

Reaction score
20

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: $410.000
Case Closed!!!
Και φάτε μάθια πσάρια και όνειρα γλυκά!!!
και νάνι του Ρήγα το παιδί...
Και κάποιος να χτυπήσει με ένα σφυρί σε κάποιο έδρανο
(ή κάτι τέτοιο, τεσπά...)
παρακαλώ! :138::138::142:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Αν το σπιτι σου εχει γυρω + 5.000.000 e γιατι οχι..

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.899

Αν είναι να αλλάξουμε τον κόσμο κοροϊδεύοντάς τον απροκάλυπτα, όπως κάνουν οι φίλοι σου, καλύτερα να μείνει όπως είναι. Εκτός αν πάει κανένας στο ψυχιατρείο και τους πει ότι ένα κωλοφόνο πρέπει και καλά ντεμέκ να είναι ακριβότερο από ένα Mazda 6, και δεν τον κρατήσουν μέσα...

Reaction score
10
Εννοείται ότι δεν απευθύνεται σε εμάς, όπως εννοείται ότι είναι κοροιδία, αλλά στα πλαίσια του δεν ξέρω τι έχω, μου φαίνεται μία πολύ λογική τιμή. Θυμηθείτε δεν είμαστε μόνοι στο κόσμο τούτο, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ξέρουν και δεν έχουν που να ξοδέψουν τα λεφτά τους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.899
Απάντηση: Re: Class A Stereophile

Εννοείται ότι δεν απευθύνεται σε εμάς, όπως εννοείται ότι είναι κοροιδία, αλλά στα πλαίσια του δεν ξέρω τι έχω, μου φαίνεται μία πολύ λογική τιμή. Θυμηθείτε δεν είμαστε μόνοι στο κόσμο τούτο, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ξέρουν και δεν έχουν που να ξοδέψουν τα λεφτά τους.
Έτσι μάλιστα! Όχι να μου λένε για ένα κωλοφόνο λες και έρχεται κατ' απάνω μας ο Δίας και η συντέλεια του κόσμου! Να ήταν τουλάχιστον κανένα κύκλωμα υψηλής τεχνολογίας με κανένα τελεστικό της προκοπής ή διακριτά τρανζίστορ SMD... Αλλά τότε η κούτα θα ήταν άδεια, και άδεια κούτα δεν κάνει μπούγιο...

D

deleted user 10898

Guest
συνεχιστε.
δεν περιμενα τιποτα παραπανω....
κριμα. το καλυτερο ηχητικα φονο που φτιαχτηκε ποτε, στην χρυση εποχη πλεον των πικαπ (κλασεις ανωτερα τα σημερινα..) ειναι Ελληνικο.
δεν ειμαι Ελληναρας δεν ειμαι εθνικιστης, ειμαι ομως υπερηφανος για αυτο.
καλνυχτα...

Reaction score
10
συνεχιστε.
κριμα. το καλυτερο ηχητικα φονο που φτιαχτηκε ποτε, στην χρυση εποχη πλεον των πικαπ (κλασεις ανωτερα τα σημερινα..) ειναι Ελληνικο.
καλνυχτα...
Ποιο είναι το καλύτερο το TLA ή το YPSILON? :137:

Έλα ρε Νick υπερτιμημένο το είπαμε, όπως και όλα τα προιόντα του χώρου δεν είπαμε ότι δεν παίζει. Αφού και εσύ συμφωνείς...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Class A Stereophile

Αν είναι να αλλάξουμε τον κόσμο κοροϊδεύοντάς τον απροκάλυπτα, όπως κάνουν οι φίλοι σου, καλύτερα να μείνει όπως είναι. Εκτός αν πάει κανένας στο ψυχιατρείο και τους πει ότι ένα κωλοφόνο πρέπει και καλά ντεμέκ να είναι ακριβότερο από ένα Mazda 6, και δεν τον κρατήσουν μέσα...
αχ καιμενε κωστα, ναξερες ποσα πουλανε...
ποσα κοροιδα υπαρχουν που βγαζουν χρημα με το τσουβαλι και εμεις οι εξυπνοι τρεις και εξηντα και μας φαινονται τεραστια τα χρηματα ενος μαζντα σιξ. καιμενε...Νικο
τα ψυχιατρεια αστα, ρωτα νουμερο που πουλανε και στην Ελλαδα μαλιστα...μωλις μαθεις παρε με παρεα να παμε παρεα στο ψυχιατρειο.

D

deleted user 10898

Guest
Ποιο είναι το καλύτερο το TLA ή το YPSILON? :137:

Έλα ρε Νick υπερτιμημένο το είπαμε, όπως και όλα τα προιόντα του χώρου δεν είπαμε ότι δεν παίζει. Αφού και εσύ συμφωνείς...
υποτιμημενο ειναι για αυτο που παρεχει.
για αυτο και πουλαει τρελα.
εχει πολυυυ μελετημενο target group και μπραβο για πρωτη φορα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.899
Απάντηση: Re: Απάντηση: Class A Stereophile

αχ καιμενε κωστα, ναξερες ποσα πουλανε...
ποσα κοροιδα υπαρχουν που βγαζουν χρημα με το τσουβαλι και εμεις οι εξυπνοι
Τότε θα το κάνω κι εγώ ρε Νίκο. Αφού υπάρχουν τόσα κορόιδα, τέλος πάντων, τόσα άτομα που δεν ξέρουν πώς να ξοδέψουν...

Reaction score
10
υποτιμημενο ειναι για αυτο που παρεχει.
για αυτο και πουλαει τρελα.
εχει πολυυυ μελετημενο target group και μπραβο για πρωτη φορα...
Τι να πω, μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω.

Με τα ίδια λεφτά παίρνω το Heritage ή το ολοκληρωμένο EMM LABS XSD1 και παίζω 2 κλάσεις πάνω από οποιδήποτε πικάπ. :126: Και με ατελείωτη μουσική...:126:

D

deleted user 10898

Guest
Τι να πω, μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω.

Με τα ίδια λεφτά παίρνω το Heritage ή το ολοκληρωμένο EMM LABS XSD1 και παίζω 2 κλάσεις πάνω από οποιδήποτε πικάπ. :126: Και με ατελείωτη μουσική...:126:
καλα μην ανοιγεις τωρα και αυτο το θεμα...

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Class A Stereophile

Τότε θα το κάνω κι εγώ ρε Νίκο. Αφού υπάρχουν τόσα κορόιδα, τέλος πάντων, τόσα άτομα που δεν ξέρουν πώς να ξοδέψουν...
καλα τα λες. παντα.
αλλα το μηχανακι παιζει πολυ καλα και ειναι ετσι φτιαγμενο που σε μια συγκεκριμενη κατηγορια κανει παταγο. οταν ΕΙΔΑ στην "γραμμη παραγωγης" τους τα μηχανακια στην σειρα δεν το πιστευα. αρα καποιο ΠΟΛΟΙ ταχουν Κωστα και τα χαλανε με ανεση για ενα φονο που εσυ πρεπει να κανεις φονο για να αγορασεις. εγω μονο αποπειρα για φονο γιατι εχω μεσο...αλλα δεν εχω πικαπ!

Reaction score
20

συνεχιστε.
κριμα. το καλυτερο ηχητικα φονο που φτιαχτηκε ποτε,(1) στην χρυση εποχη πλεον των πικαπ (κλασεις ανωτερα τα σημερινα..) ειναι Ελληνικο.
δεν ειμαι Ελληναρας δεν ειμαι εθνικιστης, ειμαι ομως υπερηφανος για αυτο.(2)
καλνυχτα...
Συγνώμη για την παρέμβαση, θα με κρίνετε!
Ξεκινώ από το εύκολο (2): Δεν είδα κανένα από μας που απάντησαν εδώ να δηλώσει ντροπή που είναι ελληνικό... :121:
Πάω στο... ευκολοτερο... (1): (α) αν ήταν το καλύτερο τότε ΟΛΟΣ ο κόσμος ΜΟΝΟ αυτό θα αγόραζε, και τίποτα άλλο, όλες οι άλλες εταιρείες θα έκλειναν και λόγω της μεγάλης κατανάλωσης η τιμή του θα έπεφτε τόσο πολύ που θα το αντέχαμε κι εμείς τα φτωχαδάκια... :121:
Εχει γίνει ποτέ κατι τέτοιο για κάποιο άλλο -οποιοδήποτε άλλο- προϊόν? :121:
(β) μήπως είναι ΜΟΝΟ για μια χρονιά το καλύτερο και την επόμενη κάποια άλλη εταιρεία θα πάρει το βραβείο, όπως κάποια άλλη το είχε την προηγούμενη χρονιά και λοιπά, και λοιπά...? :121:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.591

...ειναι Ελληνικο.
ναι, όλοι μας είμαστε περήφανοι που είμαστε οι μεγαλύτεροι απατεώνες στον πλανήτη.

μπορούμε φυσικά να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. (απατεώνες.) το ΔΝΤ θα φροντίσει γι'αυτό.

άσε μας βρε αδερφέ με τον έρωτα της πατρίδας για το μισού εκκατομυρίου ευρώ μισό ηχοσύστημα...

αν είναι μάγκες και ξέρουν τη δουλειά, να φτιάξουν ένα φόνο στο κοστολόγιο του DACT που να είναι καλύτερο από το DACT και με ακόμα περισσότερες δυνατότητες παραμετροποίησης, πιο χρηστικές, πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες από ότι με τζαμπεράκια.

δε σου λέω το φόνο να κοστίζει 200 ευρώ. Να κοστίζει 1 χιλιάρικο. Για να μπορώ να το πάρω εγώ. Όλος ο κόσμος δηλαδή.

και να μη μιλήσουμε για το ποιο είναι το καλύτερο φόνο. (το ψηφιακό). δεν ενδιαφέρει καθόλου αυτή η συζήτηση.

το να κατασκευάζουν οι μάγκες στην "ύψιλον" κάτι ευάκουστο στα 40 χιλιάρικα, και να έχουν βρει το κατάλληλο τάργκετ γκρουπ για άρμεγμα, ναι, μαγκιά τους, αλλά δε μου προσφέρουν εμένα τίποτα, ούτε στην τεχνολογία δε προσφέρουν κάτι καινούριο, μόνο στην τσέπη τους προσφέρουν, τι να θαυμάσω δηλαδή, το Α στο στερεοφίλ ή τα χιλιάρικα που τσεπώνουν? βρε άντε...

καληνύχτα κι όνειρα γλυκά...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος