D
deleted user 10898
Guest
Tla Phono, Ypsilon Phono, Ypsilon step up.
και σε ανωτερα και φτηνοτερα....
και σε ανωτερα και φτηνοτερα....
Case Closed!!!ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: $410.000
Έτσι μάλιστα! Όχι να μου λένε για ένα κωλοφόνο λες και έρχεται κατ' απάνω μας ο Δίας και η συντέλεια του κόσμου! Να ήταν τουλάχιστον κανένα κύκλωμα υψηλής τεχνολογίας με κανένα τελεστικό της προκοπής ή διακριτά τρανζίστορ SMD... Αλλά τότε η κούτα θα ήταν άδεια, και άδεια κούτα δεν κάνει μπούγιο...Εννοείται ότι δεν απευθύνεται σε εμάς, όπως εννοείται ότι είναι κοροιδία, αλλά στα πλαίσια του δεν ξέρω τι έχω, μου φαίνεται μία πολύ λογική τιμή. Θυμηθείτε δεν είμαστε μόνοι στο κόσμο τούτο, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν ξέρουν και δεν έχουν που να ξοδέψουν τα λεφτά τους.
Ποιο είναι το καλύτερο το TLA ή το YPSILON? :137:συνεχιστε.
δεν περιμενα τιποτα παραπανω....
κριμα. το καλυτερο ηχητικα φονο που φτιαχτηκε ποτε, στην χρυση εποχη πλεον των πικαπ (κλασεις ανωτερα τα σημερινα..) ειναι Ελληνικο.
δεν ειμαι Ελληναρας δεν ειμαι εθνικιστης, ειμαι ομως υπερηφανος για αυτο.
καλνυχτα...
αχ καιμενε κωστα, ναξερες ποσα πουλανε...Αν είναι να αλλάξουμε τον κόσμο κοροϊδεύοντάς τον απροκάλυπτα, όπως κάνουν οι φίλοι σου, καλύτερα να μείνει όπως είναι. Εκτός αν πάει κανένας στο ψυχιατρείο και τους πει ότι ένα κωλοφόνο πρέπει και καλά ντεμέκ να είναι ακριβότερο από ένα Mazda 6, και δεν τον κρατήσουν μέσα...
υποτιμημενο ειναι για αυτο που παρεχει.Ποιο είναι το καλύτερο το TLA ή το YPSILON? :137:
Έλα ρε Νick υπερτιμημένο το είπαμε, όπως και όλα τα προιόντα του χώρου δεν είπαμε ότι δεν παίζει. Αφού και εσύ συμφωνείς...
Τότε θα το κάνω κι εγώ ρε Νίκο. Αφού υπάρχουν τόσα κορόιδα, τέλος πάντων, τόσα άτομα που δεν ξέρουν πώς να ξοδέψουν...αχ καιμενε κωστα, ναξερες ποσα πουλανε...
ποσα κοροιδα υπαρχουν που βγαζουν χρημα με το τσουβαλι και εμεις οι εξυπνοι
Τι να πω, μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω.υποτιμημενο ειναι για αυτο που παρεχει.
για αυτο και πουλαει τρελα.
εχει πολυυυ μελετημενο target group και μπραβο για πρωτη φορα...
καλα μην ανοιγεις τωρα και αυτο το θεμα...Τι να πω, μπορεί να ξέρεις κάτι παραπάνω.
Με τα ίδια λεφτά παίρνω το Heritage ή το ολοκληρωμένο EMM LABS XSD1 και παίζω 2 κλάσεις πάνω από οποιδήποτε πικάπ. :126: Και με ατελείωτη μουσική...:126:
καλα τα λες. παντα.Τότε θα το κάνω κι εγώ ρε Νίκο. Αφού υπάρχουν τόσα κορόιδα, τέλος πάντων, τόσα άτομα που δεν ξέρουν πώς να ξοδέψουν...
Συγνώμη για την παρέμβαση, θα με κρίνετε!συνεχιστε.
δεν περιμενα τιποτα παραπανω....
κριμα. το καλυτερο ηχητικα φονο που φτιαχτηκε ποτε,(1) στην χρυση εποχη πλεον των πικαπ (κλασεις ανωτερα τα σημερινα..) ειναι Ελληνικο.
δεν ειμαι Ελληναρας δεν ειμαι εθνικιστης, ειμαι ομως υπερηφανος για αυτο.(2)
καλνυχτα...
ναι, όλοι μας είμαστε περήφανοι που είμαστε οι μεγαλύτεροι απατεώνες στον πλανήτη....ειναι Ελληνικο.
δεν ειμαι Ελληναρας δεν ειμαι εθνικιστης, ειμαι ομως υπερηφανος για αυτο.