Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
1
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

το κανουν ολες οι δορυφορικες καρτες υπολογιστων καλυτερα και απο τον azbox

γιατι και ο αζβοχ σε μερικα δεν

νομιζω αυτα που βλεπει ο ellegard

Reaction score
114

Τι παραπάνω μας προσφέρει το blind search συγκριτικά με ένα "κλασσικό" scan ?
-Iσως αν θυμασαι,λιγο παλιοτερα ο Τurksat 42*E ,ειχε αλλαξει σχεδον ολες τις συχνοτητες του με αποτελεσμα να χρειαζεσαι να βαλεις 150 tp χειροκινητα.
Με το blind search, απλα το επιλεγεις και κανει μονο του τη δουλεια.
Ευρεση νεων tp - καναλιων που δεν υπαρχουν στην data base του δεκτη.

-Επισης,χρησιμοποιειται γαι την ευρεση καναλιων-feed που ανοιγουν περιστασιακα για την καλυψη ενδιαφεροντων γεγονοτων και μετα το τελος τους σταματουν να υπαρχουν.

Reaction score
1

Τι παραπάνω μας προσφέρει το blind search συγκριτικά με ένα "κλασσικό" scan ?

Κάθε δέκτης έχει στην μνήμη συχνότητες για κάθε δορυφόρο

Όταν βγει από το εργοστάσιο ας πούμε ότι βγαίνει 1 Ιουλίου 2009

Αν εσύ πας και τον αγοράσεις 1 Ιουλίου 2010 (γιατί έτσι ήταν να γίνει) και πας να σκαναρεις τον hotbird είναι σίγουρο δεν θα κατεβάσεις όλα τα κανάλια γιατί δεν θα είναι σωστές οι συχνότητες λογο των αλλαγών του έτους και θα πρέπει να προσθέσεις όλες τις επιπλέον η να κάνεις τις κατάλληλες αλλαγές

Αν ο δέκτης σου που αγοράσεις έχει αυτήν την δυνατότητα και δεν είναι μόνο να το γράφει αλλά να το κάνει και σωστά μπορείς να κανείς ολική σάρωση του δορυφόρου και να βρει αυτόματα τις συχνότητες που δεν έχεις και δεν γνωρίζεις

Όπως καταλαβαίνεις οι δέκτες που έχουν αυτήν την δυνατότητα είναι μια τέλειος διαφορετική κατηγορία γιατί το tuner τους διαβάζει το άγνωστο

Όλοι οι άλλοι δέκτες που δεν την έχουν πρέπει ο χρήστης να τους ενημερώνει γιατί από μόνοι τους δεν

Reaction score
114

Κάθε δέκτης έχει στην μνήμη συχνότητες για κάθε δορυφόρο

Όταν βγει από το εργοστάσιο ας πούμε ότι βγαίνει 1 Ιουλίου 2009

Αν εσύ πας και τον αγοράσεις 1 Ιουλίου 2010 (γιατί έτσι ήταν να γίνει) και πας να σκαναρεις τον hotbird είναι σίγουρο δεν θα κατεβάσεις όλα τα κανάλια γιατί δεν θα είναι σωστές οι συχνότητες λογο των αλλαγών του έτους και θα πρέπει να προσθέσεις όλες τις επιπλέον η να κάνεις τις κατάλληλες αλλαγές

Αν ο δέκτης σου που αγοράσεις έχει αυτήν την δυνατότητα και δεν είναι μόνο να το γράφει αλλά να το κάνει και σωστά μπορείς να κανείς ολική σάρωση του δορυφόρου και να βρει αυτόματα τις συχνότητες που δεν έχεις και δεν γνωρίζεις

Όπως καταλαβαίνεις οι δέκτες που έχουν αυτήν την δυνατότητα είναι μια τέλειος διαφορετική κατηγορία γιατί το tuner τους διαβάζει το άγνωστο

Όλοι οι άλλοι δέκτες που δεν την έχουν πρέπει ο χρήστης να τους ενημερώνει γιατί από μόνοι τους δεν
Πολλα patch που βγαινουν, για πολλους δεκτες ,περιλαμβανουν και data base update.

Reaction score
19

τελικα απο Παρασκευη θα ειμαι και εγω κατοχος τον παρειγειλα online 21:10 και ειπα οτι τον θελω μεχρι την παρασκευη και με πηραν τηλ. αμεσως και μου ειπαν οτι θα ειναι(satplus.gr)270e με μεταφορικα,μηπως παιζει καμια λιστα καναλιων για disceq 1.1 απο 7w εως 42e ,upload σε hotfile,netload,rapidshare,ευχαριστω Γιαννη για ολες τις πληροφοριες,ποιο putch πρεπει να περασω

Reaction score
19

παιζει να τα ανεβασεις rapid 'η hotfile ευχαριστω,εχω ηδη κατεβασμενο αυτο DarkmanPatch Spiderbox _HD_9000_0903_K να το περασω

Reaction score
114

παιζει να τα ανεβασεις rapid 'η hotfile ευχαριστω,εχω ηδη κατεβασμενο αυτο DarkmanPatch Spiderbox _HD_9000_0903_K να το περασω
Why ?
Και απο εκει που τα ανεβασα κατεβαινουν ευκολα.

Reaction score
19

τελικα απο Παρασκευη θα ειμαι και εγω κατοχος τον παρειγειλα online 21:10 και ειπα οτι τον θελω μεχρι την παρασκευη και με πηραν τηλ. αμεσως και μου ειπαν οτι θα ειναι(satplus.gr)270e με μεταφορικα,μηπως παιζει καμια λιστα καναλιων για disceq 1.1 απο 7w εως 42e ,upload σε hotfile,netload,rapidshare,ευχαριστω Γιαννη για ολες τις πληροφοριες,ποιο putch πρεπει να περασω
τελικα προλαβα την προσφορα για τα μελη του forum δηλαδη -30%,με πηρε ο ιδιος τηλ. σημερα το πρωιειδε οτι ειμαι μελος,φοβερο για ελληνικα δεδομενα μπραβο στο www.SATplus.gr

Reaction score
19

πρεπει να περασω καποιο putch πρωτα τι γινεται θελω να ξερω για να τα εχω ετοιμα απο σημερα

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός