iphone 3G στα 100Ε.

Reaction score
11
Πωλείται Iphone 3G. Το έχω 1 χρόνο και 4 μήνες άρα έχει έχει 8 μήνες εγγύηση ακόμα.

Δεν δουλεύει το κουμπί shut down αλλά αυτό δεν ενοχλεί πουθενά, ειδικά με το sbs settings περασμένο. Επίσης έχει μία μικρή ρωγμή η οθόνη κάτω δεξία η οποία επίσης δεν ενοχλεί.

Όπως είπα το τηλέφωνο είναι σε εγγύηση και μπορείτε να τα φτιάξετε, απλά βαριέμαι να ασχοληθω.

Έχει firmware 4.1. Μαζί δίνονται κουτιά, χαρτιά και όλα τα παρελκόμενα.

Πωλείται στα 100Ε με συνάντηση στο Μαρούσι.

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: iphone 3G στα 100Ε.

Αν το εχεις 16 μηνες εχει τελειωσει η εγγυηση εδω και 4 μηνες γιατι το iphone εχει μονο ενα χρονο εγγυηση.

Reaction score
11
Το Iphone έχει εγγύηση 2 χρόνια όπως ΟΛΕΣ οι συσκευές που πωλούνται στην Ευρώπη σύμφωνα με ντιρεκτίβα της Ευρωπαικής Ένωσης. Έχει ξανασυζητηθεί το θέμα πολλές φορές.

Reaction score
175

Μηπως ενοεις 4.0.1; Γιατι 4.1 και sbsettings κοματακι δυσκολο.

Reaction score
11
Re: Απάντηση: iphone 3G στα 100Ε.

Μηπως ενοεις 4.0.1; Γιατι 4.1 και sbsettings κοματακι δυσκολο.
Όχι 4.1 έχει αλλά θα υπάρξει Jailbreak είτε σε αυτή είτε στη 4.2 δεν είναι πρόβλημα αυτό.

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Απάντηση: iphone 3G στα 100Ε.

Όχι 4.1 έχει αλλά θα υπάρξει Jailbreak είτε σε αυτή είτε στη 4.2 δεν είναι πρόβλημα αυτό.
Το ξερω απλα το εγραψα για μενα μηπως εχω μεινει λιγο πισω :142:

Reaction score
0

Πωλείται Iphone 3G. Το έχω 1 χρόνο και 4 μήνες άρα έχει έχει 8 μήνες εγγύηση ακόμα.

Δεν δουλεύει το κουμπί shut down αλλά αυτό δεν ενοχλεί πουθενά, ειδικά με το sbs settings περασμένο. Επίσης έχει μία μικρή ρωγμή η οθόνη κάτω δεξία η οποία επίσης δεν ενοχλεί.

Όπως είπα το τηλέφωνο είναι σε εγγύηση και μπορείτε να τα φτιάξετε, απλά βαριέμαι να ασχοληθω.

Έχει firmware 4.1. Μαζί δίνονται κουτιά, χαρτιά και όλα τα παρελκόμενα.

Πωλείται στα 100Ε με συνάντηση στο Μαρούσι.
Καλησπερα

Μπορεις να μου πεις ποσα gb ειναι το iphone?

Επεισης σε ενδιαφερει ανταλλαγη με ipod touch 8gb?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid