Denon - Pioneer ?

Reaction score
0
:108:
Ειμαι αναμεσα σε:

Denon ΑVR 3311 & Pioneer VSX-1120-K

Καποια προταση τελικης επιλογης και γιατι;

Reaction score
802
Απάντηση: Denon - Pioneer ?

o 3311 συγκρινεται με τον 2020/lx53.
Ο 1120 εχει νομιζω πολυ μικρο τροφοδοτικο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Διαφορετικές σχολές.
Αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να χτυπήσει την Pioneer σε επίπεδο ισοστάθμισης-προενίσχυσης.

(John σε βλέπω που το κοιτάς.Ήρεμααααα:114:)

Reaction score
0

Υπαρχουν πολλες συμπαθειες-αντιπαθειες για αυτες τις δυο εταιριες απο τους -φαν- τους οπως εχω διαβασει σε αλλα θεματα.
Εγω ενδιαφερομαι σαν υποψηφιος αγοραστης να μαθω που αξιζει να δωσω τα χρηματα μου και γιατι... παντα σε θεμα ποιοτητας κατασκευης, αποδοσης, χαρακτηριστικων και ευκολιων.

Ενα + λοιπον στην Pioneer γ'αυτο:

Διαφορετικές σχολές.
Αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να χτυπήσει την Pioneer σε επίπεδο ισοστάθμισης-προενίσχυσης.
Κατι αλλο που θα μπορουσε να βοηθησει ;
Denon ΑVR 3311 & Pioneer VSX-2020-Κ

Reaction score
460

Διαφορετικές σχολές.

(John σε βλέπω που το κοιτάς.Ήρεμααααα:114:)
Γιωργακη και εγω το κοιταω:144:

Reaction score
0

Αν γινεται να ακουσεις και τα δυο μηχανηματα σε ιδιο setup θα ηταν πολυ καλη κινηση αλλα δυσκολη.

Προσωπικα θα επαιρνα Denon για μουσικο συστημα και λιγοτερο για ταινιες μιας και οι Denon μου φερνουν μια πιο Audiophile σκέψη σαν ηχος,και Pioneer για πιο Multimedia καταστασεις,πολλες ταινιες και λιγοτερη μουσικη.

Reaction score
0

Οι Denon μου φερνουν μια πιο Audiophile σκέψη, και Pioneer Multimedia καταστασεις,πολλες ταινιες και λιγοτερη μουσικη.
Μαλιστα! Ενδιαφερον κ'αυτο.

Αληθευει οτι οι Denon βγαζουν ζημιες?
Kατι τετοιο εχω ακουσει...

Reaction score
460

Μαλιστα! Ενδιαφερον κ'αυτο.

Αληθευει οτι οι Denon βγαζουν ζημιες?
Kατι τετοιο εχω ακουσει...
Δεν βγαζουν τιποτα απο ζημιες τα ντενον,ο μπατζανακης μου εχει εδω και 4 χρονια τον α11 και τον εχει σχισει,δεν εχει κανενα προβλημα.
Εγω επισεις κανενα και ο Μαρκου κανενα.

Reaction score
0

Κατι αλλο ρε παιδια δεν εχει να αναφερει κανεις;
Καποιοι εχετε αυτες τις μαρκες τι γνωμη εχετε, ειστε ικανοποιημενοι απο τα μηχανηματα σας - κατι σας χαλαει;
Τι αλλο να προσεξω πριν την αγορα;
Ποιο απο τους δυο μου προτεινετε;

Reaction score
968
.... ότι και να πάρεις, σε ένα χρόνο θα έχει βγει άλλο μοντέλο, με επιπλέον δυνατότητες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

οι ντενον εχουν θαματακια με τα ριμουτ τους.Κατα τα αλλα ειναι αν ξερεις τι ζητας , αν ξερεις διαλεγεις το αναλογο

Reaction score
54

'Εχοντας συμβιώσει και με τις 2 μάρκες κατέληξα σε PIONEER. Καλύπτουν άνετα μεγάλους χώρους από θέμα οδήγησης και έχουν υψηλή αναλυτικότητα. Κατηγορούνται βέβαια ως προβολικοί, αλλά είναι και θέμα γούστου. Εμένα δε μου αρέσουν οι μουντάδες. Σε home cinema δημιουργούν μια τεράστια αίσθηση χώρου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Πάντως όσο και αν δεν θέλω να κακοκαρδίσω μερικούς:)116:) η Denon έχει κάνει χοντρό φαουλ με κάποια απ τα νέα μοντέλα.Ενω το νέο Audyssey είναι κατ' ουσίαν εδώ πάει και βάζει σε αρκετά νεα μοντέλα το υπάρχον ενώ χώνει το καινούργιο στον ίδιας περιόδου 4311..
Γιατί κα Denon τέτοιο κλα...μο στους ''πτωχούς'' συγγενείς;

Reaction score
460

Πάντως όσο και αν δεν θέλω να κακοκαρδίσω μερικούς:)116:) η Denon έχει κάνει χοντρό φαουλ με κάποια απ τα νέα μοντέλα.Ενω το νέο Audyssey είναι κατ' ουσίαν εδώ πάει και βάζει σε αρκετά νεα μοντέλα το υπάρχον ενώ χώνει το καινούργιο στον ίδιας περιόδου 4311..
+1000

Reaction score
0

οι ντενον εχουν θεματακια με τα ριμουτ τους.
Δηλαδη;

'Εχοντας συμβιώσει και με τις 2 μάρκες κατέληξα σε PIONEER. Καλύπτουν άνετα μεγάλους χώρους από θέμα οδήγησης και έχουν υψηλή αναλυτικότητα. Κατηγορούνται βέβαια ως προβολικοί, αλλά είναι και θέμα γούστου. Εμένα δε μου αρέσουν οι μουντάδες. Σε home cinema δημιουργούν μια τεράστια αίσθηση χώρου.
Απ'οτι γραφεις αλλα οπως ειχε πει και καποιος αλλος
συν-φορουμ-ας οι Pioneer ειναι περισσοτερο multimedia και οι Denon μουσικοι. Οταν λες "προβολικοί" - "μουνταδες" τι εννοεις;

Μηπως για να κρατησει το κοστος "χαμηλα";
Λαθος κινηση απο Denon... η τα σκας δηλαδη η τον ....

Και πανω σ'αυτο θελω να ρωτησω κατι αλλο.
Τι αξιξει καλυτερα τελικα το Audyssey ή το MCACC;

Reaction score
0

:118: Κανενας δεν εχει ενισχυτη με Audyssey ή MCACC να βοηθησει η δεν ξερει να μου πει καποια + και - μεταξυ των δυο μοντελων;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

πολλες σελιες του χωρου ειναι βαμενες με αιμα απο το πιο κανει τι.
Μαλλον δεν διαβαζεις και ζητας μασημενη τροφη , ας ειναι
το audyssey θελει προσοχη κατα την εφαρμογη του , αλλιως βγαζει οτι του δωσεις.Το mc ειναι πιο φιλικο (συγχωρει λαθη)
και στηνει απιστευτα πραματα, αρκει να μπορεις να τα τιουναρεις οπως πρεπει

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Για να έχουμε ακριβής εικόνα πρέπει να δοκιμαστούν 2 ενισχυτές με τα αντίστοιχα συστήματα στον ίδιο χώρο με τα ίδια ηχεία την ίδια χρονική περίοδο.
Ξέρω μέλη που έοχυν Pioneer και Denon,αλλά δεν ξέρω αν έχουν περάσει και τα 2 απ τα χέρια τους.Για κάτσε να το δεί και ο Argi που είχε για ένα διάστημα έναν Onkyo να σου πεί και αυτός..
(Μεταξύ μας αυτό που θα σου πεί είναι:Πιονέρος σεκοντ το ναν,δλδ Pioneer second to none,:137:)

Edit:Το είδε..

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

φερτε μου οποιον av απο την φουρνια του ονκιο 875 και μετα να σας τον κανω να κελαιδαει.
Μετα θα ακουσετε τον 72 που εχω τωρα , ο 72 δεν περιοριζεται μονο στην ισοσταθμιση κανει και αλλα κολπα πιο περα.
Αλλα κολπα που πλεον πρεπει οι ιδιοι κατσκευαστες να ασχοληθουν για να τα εχουν , οχι την ευκολη λυση ψωνιζουμε ετοιμα .Βεβαια αν σκεφτουμε οτι η pio ασχοληται απο το 00 με αυτα , ενω πρωτη αποτυχημενη προσπαθεια ειχαμε απο την ντενον με τον 3085 το 04.Μετα το ρειξαν στην ευκολη λυση.
Απο περιεργεια και μονο παιζοντας με το ΥΡΑΟ της γιαμι ειδα οτι ειναι πιο παραμετροποιησιμο απο το ξερο οντισι.
Βεβαια ο χρηστος με τον τομ και τον τουρεσον ακονισαν καλα τα μαχαιρια τους στην νεα φουρνια του οντισι.
Στα μεσα του μηνα θα εχω πιο πολλα για αυτο..........

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster