Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ναι εχεις δικιο...λαθος μουo 3311 συγκρινεται με τον 2020/lx53.
Κατι αλλο που θα μπορουσε να βοηθησει ;Διαφορετικές σχολές.
Αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να χτυπήσει την Pioneer σε επίπεδο ισοστάθμισης-προενίσχυσης.
Γιωργακη και εγω το κοιταω:144:Διαφορετικές σχολές.
Αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μπορεί να χτυπήσει την Pioneer σε επίπεδο ισοστάθμισης-προενίσχυσης.
(John σε βλέπω που το κοιτάς.Ήρεμααααα:114![]()
Μαλιστα! Ενδιαφερον κ'αυτο.Οι Denon μου φερνουν μια πιο Audiophile σκέψη, και Pioneer Multimedia καταστασεις,πολλες ταινιες και λιγοτερη μουσικη.
Δεν βγαζουν τιποτα απο ζημιες τα ντενον,ο μπατζανακης μου εχει εδω και 4 χρονια τον α11 και τον εχει σχισει,δεν εχει κανενα προβλημα.Μαλιστα! Ενδιαφερον κ'αυτο.
Αληθευει οτι οι Denon βγαζουν ζημιες?
Kατι τετοιο εχω ακουσει...
+1000Πάντως όσο και αν δεν θέλω να κακοκαρδίσω μερικούς116
η Denon έχει κάνει χοντρό φαουλ με κάποια απ τα νέα μοντέλα.Ενω το νέο Audyssey είναι κατ' ουσίαν εδώ πάει και βάζει σε αρκετά νεα μοντέλα το υπάρχον ενώ χώνει το καινούργιο στον ίδιας περιόδου 4311..
Γιατί κα Denon τέτοιο κλα...μο στους ''πτωχούς'' συγγενείς;
Δηλαδη;οι ντενον εχουν θεματακια με τα ριμουτ τους.
Απ'οτι γραφεις αλλα οπως ειχε πει και καποιος αλλος'Εχοντας συμβιώσει και με τις 2 μάρκες κατέληξα σε PIONEER. Καλύπτουν άνετα μεγάλους χώρους από θέμα οδήγησης και έχουν υψηλή αναλυτικότητα. Κατηγορούνται βέβαια ως προβολικοί, αλλά είναι και θέμα γούστου. Εμένα δε μου αρέσουν οι μουντάδες. Σε home cinema δημιουργούν μια τεράστια αίσθηση χώρου.
Μηπως για να κρατησει το κοστος "χαμηλα";Πάντως όσο και αν δεν θέλω να κακοκαρδίσω μερικούς116
η Denon έχει κάνει χοντρό φαουλ με κάποια απ τα νέα μοντέλα.Ενω το νέο Audyssey είναι κατ' ουσίαν εδώ πάει και βάζει σε αρκετά νεα μοντέλα το υπάρχον ενώ χώνει το καινούργιο στον ίδιας περιόδου 4311..
Γιατί κα Denon τέτοιο κλα...μο στους ''πτωχούς'' συγγενείς;