Η Oppo στην Ελλάδα

Reaction score
73
Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Eπειδη το πολυ το κυρ'ελεησον το βαριεται κι ο Θεός δεν θα πω για τον Απόστολο...

Απλα επειδη ειμαστε Ελλαδα και πολλα εχουν δει τα ματια μας ας παρακαλαμε ο μαμα-OPPO
να μην εναι σαν κατι αλλα εργοστασια που αλλαζουν αντιπροσωπους για ψυλλου πηδημα η αλλου "πηδημα"..:104:

Γιατι απλα θα χασουμε εναν ανθρωπο που ξερει τι σημαινει εξυπηρετηση μετα την πώληση και υποστηριξη.

Και καλο Φθινοπωρο παιδιά....

Reaction score
38
Απάντηση: Re: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Φεεεταααααααααααααα...:126:
Aπ' ότι κατάλαβα αργεί πολύ?

Πάντως με 2x HDMI 1.4 και τις επιδόσεις του BDP83 θα είναι άλλος ένας "φονέας γιγάντων... Αυτό το ριμάδι το ΝTFS και τα mkv αν φτιάξουν βλέπω να κλείνουν πολλά μαγαζιά...

YΓ Ήρθε ο καιρός να βγάλει 3d και η Lexicon....:135:

Reaction score
10
Δεν μου επιτρεπεται δια να ομιλω προς το παρον....:409:.

Μεχρι την official ενημερωση περιοριστειτε σε αυτα που διαδιδονται.

Tip of the day : When the spec comes out other BR manufacturers will probably just close their factory's and make toasters...

Reaction score
38

Kάτι μου λέει πως ναι... Αν είχε 1.4 θα το έλεγε...
Aντίθετα στην πίσω όψη έχουν γράψει ΗDMI 1 και ΗDMI 2...
Δεν με χαλάει καθόλου... Αν κατάφεραν με software να δίνει 3d (όπως η Sony), θα περισσεύει μία ΗDMI πχ για τα ΗD formats (όπως το pany300) ή για προβολέα... και τα ΗD formats τα παίρνεις αναλογικά (LPCM)...

Mε τη διαφορά ότι το oppo (είμαι σίγουρος) ότι θα τα κάνει όλα καλύτερα...
Και θα έχει αλουμινένια πρόσοψη!!! Τέρμα η αμερικανιές και οι πλαστικούρες!

Αν παίζει διαβάζει ΝTFS και παίζει και flac είτε από την e-sata, είτε από usb... κλάφτους... όντως θα πάει για τοστιέρες πολύς κόσμος...

Αλλά είναι νωρίς ακόμα... θα δούμε εν καιρό.

Reaction score
0

Γειά σου, Αποστόλη
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και κάτι από τότε που αγόρασα από σένα το oppo BD-83. Σε θέματα εικόνας και ήχου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εκεί που οι '' φίλοι '' μας οι αμερικάνοι είναι τελείως απογοητευτικοί είναι στην υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας στα mkv. Είναι απαράδεκτο όταν φτηνότερα μηχανήματα να μπορούν άνετα να υποστηρίζουν ελληνικές γραμματοσειρές και μια εταιρεία σαν την oppo να μην μπορεί να διορθώσει το ζήτημα των ελληνικών υποτίτλων στα mkv. Ελπίζω να διαβιβάσεις τις παρατηρήσεις μου στην εν λόγω εταιρεία.
Φιλικά Α.Τ.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Γειά σου, Αποστόλη
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και κάτι από τότε που αγόρασα από σένα το oppo BD-83. Σε θέματα εικόνας και ήχου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εκεί που οι '' φίλοι '' μας οι αμερικάνοι είναι τελείως απογοητευτικοί είναι στην υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας στα mkv. Είναι απαράδεκτο όταν φτηνότερα μηχανήματα να μπορούν άνετα να υποστηρίζουν ελληνικές γραμματοσειρές και μια εταιρεία σαν την oppo να μην μπορεί να διορθώσει το ζήτημα των ελληνικών υποτίτλων στα mkv. Ελπίζω να διαβιβάσεις τις παρατηρήσεις μου στην εν λόγω εταιρεία.
Φιλικά Α.Τ.
Αγαπητε Θανο,

Απο το τελος του 2006 που ξεκινησα με την Oppo, ευτυχως που δεν μου ειπαν "...μας ζαλισες πια..." απο τα πολλα mail που εστελνα σχετικα με τους υποτιτλους.
Σε λιγο καιρο θα εχουμε σοβαρες αλλαγες για τις οποιες και θα ενημερωθητε οταν ελθει η ωρα.
Τοτε και σεις με τη σειρα σας, θα μπορειτε να στειλετε mail, με τα σχολια σας και οτι αλλο θελετε. ( πολλοι κουκοι, ισως να καταφερουν κατι παραπανω ).
Για την ωρα, αναμονη....

Διαβασε και το παρακατω τοπικ, μπορει να σε βοηθησει προς το παρον : Ενσωματωση υποτιτλων.srt σε mkv αρχεια..

Reaction score
0

Μετά την ανακοίνωση περί διακοπής κυκλοφορίας του Oppo BDP-80, σήμερα ανακοινώθηκε ότι σταματάει και η κυκλοφορία του Oppo BDP-83, για να αντικατασταθεί τον Νοέμβριο από το Oppo BDP-93.

Ελπίζω να μην σταματήσει και το support / firmware development για το Oppo BDP-83.

Reaction score
89
εμφανισιακα ειναι αυτο που βλεπουμε στη φωτο?? γιατι δε μπορω να πω οτι με τρελαινει.... καλα θα μου πειτε απο επιδοσεις θα σου αλλαζει τα φωτα εσυ τη μουρη κοιτας χαχαχααα :142::142::142:

Reaction score
1.188

Εμφανισιακά εγώ το βρίσκω πολύ πιο ωραίο από το τρέχον μοντέλο! :444:

Reaction score
10

Μετά την ανακοίνωση περί διακοπής κυκλοφορίας του Oppo BDP-80, σήμερα ανακοινώθηκε ότι σταματάει και η κυκλοφορία του Oppo BDP-83, για να αντικατασταθεί τον Νοέμβριο από το Oppo BDP-93.

Ελπίζω να μην σταματήσει και το support / firmware development για το Oppo BDP-83.
Καποια στιγμη θα σταματησει το development, οπως ειναι φυσικο, το support ομως οχι.
Οπως επισης και τα ανταλλακτικα σε περιπτωση βλαβης, πραγμα σπανιο για τα oppo. Τα μεχρι στιγμης στατιστικα βλαβων απο το 2007 μεχρι σημερα ειναι 2 τροφοδοτικα του DV-981HD και αυτο εγινε φετος, μετα απο 2 χρονια λειτουργιας και η oppo ειχε στοκ ανταλλακτικων.

Οσον αφορα τα BDP-83 και BDP-83SE, υπαρχουν διαθεσιμα, αλλα ελαχιστα.
Γιαυτο, οποιος επιθυμει multi-region player ας τρεξει γιατι το BDP-93 δεν θα ειναι. ( αντε το ειπα το πρωτο....:126: ).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Oppo στην Ελλάδα, νέα αρχή

Γιαυτο, οποιος επιθυμει multi-region player ας τρεξει γιατι το BDP-93 δεν θα ειναι. ( αντε το ειπα το πρωτο....:126: ).
Ναι, ε? Πως κι έτσι?

Reaction score
10
Δεν γνωριζω, οπως επισης σεν γνωριζω τι θα κανει ο Δανός, του οποιου τα κιτ δεν ηταν ιδια με τα δικα μας εκτος του οτι λογω του τροπου κατασκευης και τοποθετησης μεσα στο player, ειχαν παρουσιασει προβληματα.
Εμεις δεν βαλαμε ουτε ενα απο αυτα.

Αυτο που γνωριζω ειναι οτι το υπαρχον κιτ δεν κανει στα καινουργια.

Προς το παρον μεινετε σ αυτα του ποστ #1007
ο καιρος γαρ εγγυς...:126:

Reaction score
38

Σύμφωνα με όσα ακούγονται (από εδώ και από εκεί - άρα όχι αξιόπιστα) το region free kit και κάποια βελτιωμένη έκδοση (τύπου SE) θα κυκλοφορήσει ως ΒD95, φυσικά αργότερα από το ΒD93...

Yπάρχει προφανώς το πρόβλημα που υπήρχε με το BD83... δλδ δεν επιτρέπεται στη ίδια την oppo να κάνει τα add on έτσι το μηχάνημα θα είναι και πάλι μοντιφιά...

Ας είναι... εφόσον υπάρχει η εγγύηση και ο τόσο δραστήριος και εξυπηρετικός αντιπρόσωπος όλα καλά... (αρκεί να βλέπει ΝTFS / παίζει mkv και flac και φυσικά το marvel να παίζει καλύτερα από το Αnchor Bay...:404: να απαλλαγούμε και από τα κουτάκια δηλαδής...)

Reaction score
10

Σύμφωνα με όσα ακούγονται (από εδώ και από εκεί - άρα όχι αξιόπιστα) το region free kit και κάποια βελτιωμένη έκδοση (τύπου SE) θα κυκλοφορήσει ως ΒD95, φυσικά αργότερα από το ΒD93...

Yπάρχει προφανώς το πρόβλημα που υπήρχε με το BD83... δλδ δεν επιτρέπεται στη ίδια την oppo να κάνει τα add on έτσι το μηχάνημα θα είναι και πάλι μοντιφιά...

Ας είναι... εφόσον υπάρχει η εγγύηση και ο τόσο δραστήριος και εξυπηρετικός αντιπρόσωπος όλα καλά... (αρκεί να βλέπει ΝTFS / παίζει mkv και flac και φυσικά το marvel να παίζει καλύτερα από το Αnchor Bay...:404: να απαλλαγούμε και από τα κουτάκια δηλαδής...)
1. Δεν θα υπαρξει region free kit για το BDP-93. Τουλαχιστον αυτο που τοποθετουσαμε εμεις. Τα αλλα ηταν προβληματικα.
2. Το μηχανημα δεν ηταν ποτε μοντιφια. Αν θεωρεις την αλλαγη μιας καλωδιοταινιας μοντιφια, ας ειναι κι ετσι.

Θα εχουμε σοβαρες αλλαγες, γιαυτο μη βιαζεστε να κανετε υποθεσεις και να βγαζετε λαθος συμπερασματα.

edit : το region-free-kit του 83 δεν κανει στο 93

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.274
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale