ΑV Receiver και τελικός ενισχυτής

Reaction score
89
Re: Απάντηση: ΑV Receiver και τελικός ενισχυτής

Mπορεις να βαλεις 7 τετοια.....:116:

The Momtenum amplifier will be made available by the end of the year, and it will cost you $42,000 per pair:135::135::135:
Τζάμπα πράγμα.

Reaction score
89
Όταν μιλάω για καλύτερο ήχο σε μουσική απλά θέλω με την προσθήκη 2 ακόμα ηχείων να έχω με μικρό σχετικά προϋπολογισμό καλύτερο ήχο μουσικά από αυτόν που έχω χωρίς να χαλάσω την ομοιογένεια των Teufel στα έργα. Με τον ίδιο γνώμονα κοιτάζω και την αγορά του πολυκάναλου ενισχυτή. Ξέρω ότι δεν θα είναι 2κάναλος αλλά με καλή ισοστάθμιση και ισχύ (από τον ενισχυτή μόνο αν είναι αρκετή ή και με την προσθήκη τελικού αν χρειάζεται) νομίζω ότι θα είμαι ευχαριστημένος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: ΑV Receiver και τελικός ενισχυτής

Πάρε ενεργά να ξενοιάσεις απ το θέμα οδήγησης τουλάχιστον όσον αφορά την μουσική.
Δες αυτά αν δεν ξεφεύγουν απ το μπάτζετ σου.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: ΑV Receiver και τελικός ενισχυτής

Πάρε ενεργά να ξενοιάσεις απ το θέμα οδήγησης τουλάχιστον όσον αφορά την μουσική.
Δες αυτά αν δεν ξεφεύγουν απ το μπάτζετ σου.
Από ενεργά δεν έχω ιδέα... θα πρέπει να τα έχω π.χ. Speaker B για 2κάναλες ακροάσεις ή ταιριάζουν σαν μπροστινά μαζί με τα Τeufel για να κάνω 7.2;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

άσε τα teufel ώς είναι.Τα ενεργά θα μπούν στις εξόδους προενίσχυσης του avr.Αν θές να πας σε λύση 7.2 απλά παίρνεις 2 επιπλέον teufel.Τα οποία δεν ξέρω τι ψάρια πιάνουν σε μουσική..

Reaction score
10
Το Audioholics εχει ενα τεστ του UPA-7 με τον UMC-1 : link...

Για τελικο ενισχυτη, 90.000μF πυκνωτες, και 850VA τροφοδοτικο, δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα με 700 δολ. δε μπορεις να τα εχεις ολα.
Δινει καθαρα 7χ108 βατ , στο 1kHz , 8Ω, 0.1 THD και εχει καποιο θεματακι στο crosstalk.

Reaction score
89
Το Audioholics εχει ενα τεστ του UPA-7 με τον UMC-1 : link...

Για τελικο ενισχυτη, 90.000μF πυκνωτες, και 850VA τροφοδοτικο, δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα με 700 δολ. δε μπορεις να τα εχεις ολα.
Δινει καθαρα 7χ108 βατ , στο 1kHz , 8Ω, 0.1 THD και εχει καποιο θεματακι στο crosstalk.
Το βασικό θέμα κυρίως είναι η τιμή και η τιμιότητα...τίμιο μηχάνημα για τα λεφτά του. Στην Ελληνική αγορά υπάρχει κάτι αντίστοιχο με ορίζοντα τα 1000€;

Reaction score
10
Το βασικό θέμα κυρίως είναι η τιμή και η τιμιότητα...τίμιο μηχάνημα για τα λεφτά του. Στην Ελληνική αγορά υπάρχει κάτι αντίστοιχο με ορίζοντα τα 1000€;
Ασφαλως και δεν υπαρχει και οχι μονο στην Ελληνικη αγορα.

Αλλα δεν ειναι μονο 1000 ευρω.
Χωρις μεταφορικα, με σημερινη ισοτιμια βγαινει γυρω στα 1360-1400.
Αν μου πεις ποσο χρεωνουν μεταφορικα, θα σου πω με ακριβεια +/- 50 ποσο θα σου κοστισει.

Reaction score
152
Απάντηση: Re: ΑV Receiver και τελικός ενισχυτής

Ασφαλως και δεν υπαρχει και οχι μονο στην Ελληνικη αγορα.

Αλλα δεν ειναι μονο 1000 ευρω.
Χωρις μεταφορικα, με σημερινη ισοτιμια βγαινει γυρω στα 1360-1400.
Αν μου πεις ποσο χρεωνουν μεταφορικα, θα σου πω με ακριβεια +/- 50 ποσο θα σου κοστισει.
link...

Reaction score
54

Αν πάρεις τον Pioneer SC-LX73, που αναφέρεις, δε θα χρειαστείς τίποτα άλλο, για πολύ καιρό. Φοβερή ισοστάθμιση και δυνατή οδήγηση. Ούτως ή άλλως ένας αξιόλογος πολυκάναλος τελικός ξεπερνάει τις 2.000 ευρώ.

Reaction score
89
O Pioneer είναι η πρώτη μου επιλογή.
Επειδή τα έξοδα τρέχουν τρελά όμως τώρα τον χειμώνα και από τα μέσα Αυγούστου είμαστε + ένας στην φαμίλια, θα δω προς τις γιορτές...
Εμπειρία από Υamaha δεν έχω αλλά θέλω να τα δω (ακούσω) και αυτά.
Με φόβισε λίγο και ο Argi για τα ρεύματα και τα Teufel οπότε την ιδέα του τελικού θα την αφήσω μάλλον.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

δεν ειναι θεμα φοβου, απλα δεν αντεχουν το ρευμα που λενε,
κατα τα αλλα αμα κινησε μεσα σε πλαισια επικινδυνα κανενα ηχειο δεν αντεχει στην κακομεταχειριση

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: ΑV Receiver και τελικός ενισχυτής

O Pioneer είναι η πρώτη μου επιλογή.
Επειδή τα έξοδα τρέχουν τρελά όμως τώρα τον χειμώνα και από τα μέσα Αυγούστου είμαστε + ένας στην φαμίλια, θα δω προς τις γιορτές...
Εμπειρία από Υamaha δεν έχω αλλά θέλω να τα δω (ακούσω) και αυτά.
Με φόβισε λίγο και ο Argi για τα ρεύματα και τα Teufel οπότε την ιδέα του τελικού θα την αφήσω μάλλον.
τι πσοσ σκεφτεσαι οτι μπορεις να εχεις ?
μπας και ερθει αναλαμπη

Reaction score
89
Το μέγιστο ποσό που θα διαθέσω είναι τα 1500€.
Η όλη ιστορία για αναβάθμιση ξεκίνησε από την ανάγκη να έχω 2 HDMI out και βελτίωση στον ήχο. Σε αυτό μπορεί να με καλύψει και ο Yamaha 767 και με λιγότερα χρήματα. Αλλά μια και που θα γίνει η αλλαγή ψάχνω και κάτι που θα μου δώσει αισθητή διαφορά από τον Pioneer VSX-814 που έχω. Αν π.χ. άκουγα τον 767 και μου άρεσε πολύ θα τον έπαιρνα. Αν όμως ο Pioneer LX-73 ή κάποιο από τα άλλα μοντέλα της Yamaha μου δώσει περισσότερη δύναμη και καλύτερη ισοστάθμιση τότε θα κάνω την υπέρβαση μια και το μηχάνημα δεν θα το αλλάξω εύκολα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

χωρος σταθμες ?

Reaction score
89
Ο χώρος είναι 40 τ.μ. περίπου.
Παίζω δυνατά όταν είμαι μόνος ή με φίλους...με την γυναίκα μου χαλαρά.

Reaction score
89
Ο προϋπολογισμός έπεσε στα 1000€.
Πιθανές επιλογές:
1.Yamaha RX-V1067
2.Pioneer VSX-2020k
με σειρά προτεραιότητας

Υποψήφιος και ο Onkyo TX-NR808 αλλά δεν μπορώ να τον βάλω στην σειρά...

Επίσης εδώ που έμπλεξα:114::114::114:μου έχουν μπει ιδέες να πάρω αργότερα πικάπ να παίζω και κανέναν δίσκο που έχει μείνει στο ντουλάπι από τα παλιά. Θα πρέπει να με στεναχωρεί το ότι ο Pioneer δεν έχει είσοδο phono ή όπως και να έχει θα χρειαστώ εξωτερικό προενισχυτή για πικάπ για να έχω σωστό ήχο;

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

ηχεια ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523