- Reaction score
- 1.815
Παιδιά με τι καθαρίζουμε τελικά τους δίσκους?? Εκτός απ' τον κλασσικό τρόπο με το βουρτσάκι, υπάρχει τρόπος να καθαριστούν σε βάθος (χωρίς να μπλέξουμε με πλυντήρια και τα συναφή)
Ε, χμ, εγώ εφαρμόζω αυτό:Παιδιά με τι καθαρίζουμε τελικά τους δίσκους?? Εκτός απ' τον κλασσικό τρόπο με το βουρτσάκι, υπάρχει τρόπος να καθαριστούν σε βάθος (χωρίς να μπλέξουμε με πλυντήρια και τα συναφή)
Άρχοντα το διάβασα όλο το thread σου!Ε, χμ, εγώ εφαρμόζω αυτό:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=68285
Προσοχή!
Είναι αιρετικό και επικίνδυνο!
:107:
Άρχοντα το διάβασα όλο το thread σου!
Να σου πω την αλήθεια από τη μια το ψιλοφοβάμαι αυτό το υλικό και να σου πω το γιατί: Το στρώμα που αφήνει στην επιφάνια του δίσκου, πάει και επικάθεται στη βελόνα με αποτέλεσμα κάποια στιγμή, ίσως από τη δύναμη του καθαριστικού, να αλλιωθεί το διαμάντι της.
...Από την άλλη με τρώει ο ..κ..ς ,ου για να το δοκιμάσω, αν και φοβάμαι μην κλάψω τα γιούρια που έδωσα για το κεφάλι!
Χαχαχαχχα!!! Σε πάω ρε Καράβελλα είσαι αρχηγός!Και δεν θα βγω και κατηγορούμενος...
:107:
Χμμμμ... ωραία! Και που θα το βρούμε καινούριο "τουτοσάς το πράμα" που λενε και οι φίλοι μου οι Κρητικοί???Α ρε πως φαινονται οι παλιοσειρες.
Εσταζες μερικες σταγονες στην τσοχα και επλενες τον δισκο.Μαζευε πραγμα
Ότι λέει ο φίλος ο Μanos58 + ότι τα τρία στάδια καθαρισμού, (αναφέρονται στις οδηγίες ακριβώς), έχουν να κάνουν με τις τρεις θέσεις που παίρνει το βουρτσάκι, εμπρός-μέση-πίσω, για να καθαρίσει καλά. Θα τα δεις αν το πάρεις. Και αν είναι κάποιο παλιό χωρίς οδηγίες θα ποστάρω γραφικό για να το δεις.Χαχαχαχχα!!! Σε πάω ρε Καράβελλα είσαι αρχηγός!
Μ' έψησες για το SL τώρα με φτιάχνεις και για το WD!!!!
Ποιό είναι το DISCWASHER και ποια είναι τα τρία στάδια καθαρισμού που αναφέρεις??
Δυστυχώς δεν έχω ιδέα!Χμμμμ... ωραία! Και που θα το βρούμε καινούριο "τουτοσάς το πράμα" που λενε και οι φίλοι μου οι Κρητικοί???
Μπρεεεεε σεις θα με κουζουλάνετε??????
Ναι, ναι εδώ είμαι παρακολουθώ όλο το thread για το Technics. :444:http://www.needledoctor.com/Discwasher-D4-Kit
Σας εσωσα παλι.Υπαρχει.Θα ρωτησω στην Νεα Σμυρνη στους φιλους στο RecordHouse
Aκους Komhst?
Βρε παίδες δεν κανονίζουμε κανένα Jazz Club για ποτάκι να το ακούσουμε και ζωντανά?? Καλή η κονσέρβα αλλά το ζωντανό έχει άααλλη χάρη!Ναι, ναι εδώ είμαι παρακολουθώ όλο το thread για το Technics. :444:
...και τα καταπληκτικά VUμετρα του Integra! :444:
Χαχχαχαχαχα!!!!Ρε ανωμαλε............
θα κουβαλησεις το Τεκνικς σε jazz club για να το ακουσουμε live?
Eισαι για δεσιμο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:204::204::204:
Κανονιστε οι Αθηναιοι και ειμαι μεσα.Θα μαζευτουμε πολλοι μου φαινεται