ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
1.815
Όποτε θέτε να μαζευτούμε!
Προς το παρόν μαζεύομαι για νάνι και εις αύριον τα σπουδαία!
Αντε καλό βράδυ σε όλους και βάλτε σιγά να παίζει ο ήχος για νανούρισμα....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.208
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Μου φαίνεται , οτι δεν πάτε καλά, όλοι σας.
Delamostre Που είσαι ? απο περιοχή εννοώ?
Οχι τίποτις άλλο , εχω και κάτι νέα βινύλια , και θα ήθελα να δω τον Μάνο να κλάψει που δεν τα εχει..... χιχιχιχι.Και χωρίς hashimoto.χιχιχιχι..

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.208

Τρελλο κορίνθια μην νομίζεις οτι δεν ξέρω .......

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Μου φαίνεται , οτι δεν πάτε καλά, όλοι σας.
Delamostre Που είσαι ? απο περιοχή εννοώ?
Οχι τίποτις άλλο , εχω και κάτι νέα βινύλια , και θα ήθελα να δω τον Μάνο να κλάψει που δεν τα εχει..... χιχιχιχι.Και χωρίς hashimoto.χιχιχιχι..
Γιάννη καλημερούδια!!! Στον Άλιμο μένω, άντε κανονίστε πάρτε τα κι ελάτε να κλαψουμε παρέα όλοι εμείς που δεν τα έχουμε!!:411:

Reaction score
5.847

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Ωραίοςςς!! Και τι γίνεται αν δεν έρθει? Έχω παραγγείλει από Αμερική εδώ και 3 εβδομάδες ένα ανταλλακτικό για Nakamichi κασσετόφωνο κι ακόμα να έρθει...
Εδώ στο Ελλάντα το βρίσκουμε??

Reaction score
316

Ωρε ...ποιό Νakamichi ?? το dragon?? το μεγαλο φετίχ μου??:107:

Ρε συ ,1 μερος απεσταγμένο νερό / 1 μερος ισοπροπυλική αλκόολη + 5-10 σταγόνες κοdak photoflo (ξερουν οι φωτογράφοι τι είναι και που βρίσκετε αν θες pm να σου πω) φτιάχνεις ένα μίγμα καθαρσμού που κάνει δουλειά .
Πρώτα με κάποιο καλό βουρτσακι απομακρινεις την σκόνη κατόπιν πλένεις τον δίσκο με το μείγμα και μετά τον σφουγιζεις κυκλικά καλά μεχρι να στεγνώσει.

Δουλέυει και μίγμα απεσταγμενου νερου και βότκας επίσης ...δεν κανω πλάκα.:123:

Reaction score
316

..ή Tetenal Mirasol Antistatic ακόμα ακαλυτερα και AGFA AGEPON (αν και δεν να παράγεται πια ) και οποιονδήποτε αλλον Wetting Agent μπορείς να βρείς .

Αυτα είναι μερικά από τα καλά του να έχεις τραβήξει και εμφανίσει ως φωτογράφος μερικες χιλιάδες α/μ φιλμς:137:

Reaction score
10
Το discwasher παει πακετο με zerostat, γιατι κανει στατικο πολυ.

Οσο για μαζωξη μικαπαδυοβλαμμενων ειμαι μεσα....ποτακια ξηροκαρπια και μουζικ....

και μετα μασες .......:143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Το discwasher παει πακετο με zerostat, γιατι κανει στατικο πολυ.

Οσο για μαζωξη μικαπαδυοβλαμμενων ειμαι μεσα....ποτακια ξηροκαρπια και μουζικ....

Εδω απεχω

και μετα μασες .......:143:
Εδω συμμετεχω

Reaction score
1.815
OK παίδες το κανονίζουμε να βρεθούμε την παράλλη εβδομάδα γιατί αυτή που μας έρχεται θα είμαι Κρήτη για δουλειές.
Άντε θα σας φέρω και τυράκι από τα Χανιά να γουστάρετε!
Δηλαδή να πάω στο φωτογράφο μου για να τα πάρω τα υλικά?? Εχω κάτι παλιούς ελληνικούς δίσκους και θέλω να τους καθαρίσω γιατί μ' έχουν φλομώσει στα ... el tsiki tsiki και είναι κρίμα! Πήγα και πήρα από τα Public καινούριους και είναι εν τω μεταξύ χάλια! Εκτός του οτι έχουν πολλά σκρατς, ο αγαπημένος μου Ramsey Lewis ακούγεται πάρα πολύ καλά αλλά ώρες ώρες σε ορισμένα περάσματα από το αριστερό κανάλι ακούγεται παραμόρφωση! Και να σκεφτεί κανείς οτι είναι δίσκος 180gr!! Η ποιότητα κατασκευής δεν έχει σχέση με τους παλαιότερους. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ο κανόνας ..."όσο πιο παλιά τόσο πιο καλά":445:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Εδω συμμετεχω
δεν τ αφηνεις αυτα κατα μερος....

Θα πιεις και θα πεις κι ενα τραγουδι στη παρεα.....:143:

για να σε δουμε απο χροιες πως πας, χαιεντας αθρωπος....

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

To πλακίδιο στο shell το ξεχνάς γιατί αυξάνει την μετακινούμενη , όπως και την μη αναρτώμενη μάζα.Το πλακίδιο το εχει σαν λύση η technics για πολύ ελαφρές κεφαλές , που δεν μπορούν να ζυγιστούν έτσι .Νομίζω κάτω απο 4,5 gr βάρος κεφαλής.
Σωστό το υψος της 304 είναι 15,5 , άρα θέλει κάτω απο το 0 , στην κλίμακα του ύψους βραχίονα, με βάση αυτά που λέει η technics.Εγω το είχα στο 2,5 και πήγα στο 1 και πάλι παράλληλο φαίνεται.Μαζί με το slip mat.
Γιάννη, μέτρησα (από κόλλημα και μόνο) σήμερα με χαρακάκι το ύψος του βραχίονα σε 4 σημεία και τελικά δεν είναι απόλυτα παράλληλος με το πλατό. Η διαφορά από την αρχή του μέχρι την κεφαλή, καταλήγει να είναι κάτι λιγότερο από 2mm!! Το ύψος το τερμάτισα στο -0 και ακολούθησα τη συμβουλή σου για το antiscating στο 1 παρά κάτι...
Όποιο ύψος και να 'χει πάντως, κεφάλι δεν αλλάζω!!! Πρίτςςςς.........

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Θα πιεις και θα πεις κι ενα τραγουδι στη παρεα.....:143:

για να σε δουμε απο χροιες πως πας, χαιεντας αθρωπος....

Αμα θελετε να φυγουμε απο το μαγαζι χωρις να πληρωσουμε

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Την μετρηση την εκανες απο επιφανεια δισκου η ξεχαστηκες?
2 χιλ δεν ειναι και λιγο
Κανονικα για να δεις την παραλληλια θελει να βαλλεις πολλες παραλληλες γραμμες πανω στο δισκο πισω απο τον βραχιονα και να κοιταξεις.
Πατεντα
Τραβα καμμια 10αρια γραμμες ανα 3 χιλ σε ασπρο χαρτι και κολλησε τες πανω σε πακετο τσιγαρα η καποιο αλλο ορθογωνιο παραλληλογραμμο αντικειμενο.Βαλτο οπως ειπα και ριξε μια ματια.Θα σε βοηθησει πολυ
Την παρατηρηση κανε την στο ενδιαμεσο ισιο κομματι του βραχιονα

Reaction score
1.815

Την μετρηση την εκανες απο επιφανεια δισκου η ξεχαστηκες?
2 χιλ δεν ειναι και λιγο
Κανονικα για να δεις την παραλληλια θελει να βαλλεις πολλες παραλληλες γραμμες πανω στο δισκο πισω απο τον βραχιονα και να κοιταξεις.
Πατεντα
Τραβα καμμια 10αρια γραμμες ανα 3 χιλ σε ασπρο χαρτι και κολλησε τες πανω σε πακετο τσιγαρα η καποιο αλλο ορθογωνιο παραλληλογραμμο αντικειμενο.Βαλτο οπως ειπα και ριξε μια ματια.Θα σε βοηθησει πολυ
Την παρατηρηση κανε την στο ενδιαμεσο ισιο κομματι του βραχιονα
Τη μέτρηση αυτή, την πήρα από το σασσί του πικάπ μέχρι το κάτω μέρος του βραχίονα... έκανα βλακεία εε??:422:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Kανε τον κοπο και τραβα γραμμουλες.....Παραλληλες ε
Και θα με θυμηθεις

ΥΓ Αυτο που περιεγραψα το πουλανε οι εταιρειες ετοιμο με πολλα γιουρια........

Reaction score
1.815

Kανε τον κοπο και τραβα γραμμουλες.....Παραλληλες ε
Και θα με θυμηθεις

ΥΓ Αυτο που περιεγραψα το πουλανε οι εταιρειες ετοιμο με πολλα γιουρια........
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά να τραβήξω 5-6 γραμμές ανά 3mm και να τις βάλω σ ένα πακέτο τσιγάρα τοποθετώντας το στη μέση του βραχίονα και άλλο ένα ίδιο στη στήριξη του βραχίονα και να τα συγκρίνω? Μα η διαφορά των σχεδόν 2mm είναι ακριβώς στην κεφαλή...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Δεν καταλαβες.
Με σταματημενο το πικαπ,μετακινεις τον βραχιονα και τον κατεβαζεις σε καποιο αυλακι ενος δισκου.Το στελεχος του βραχιονα θα πρεπει να ειναι παραλληλο με την επιφανεια του δισκου.Τοτε ακουμπας το πακετο με τις παραλληλες γραμμες ακριβως πισω απο τον βραχιονα ,σκυβεις να ειναι το ματι σου στο υψος του βραχιονα και βλεπεις κατα ποσο η γραμμη που περισσευει πανω απο τον βραχιονα τρεχει παραλληλα με το στελεχος.
Ενδεχομενως εκει που το εχεις τοποθετησει να μην μπορεις και να χρειαζεται να το βγαλλεις εξω απ την θεση του.
Για παραπανω κουβεντα εχεις PM

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.533
Members
38.458
Νεότερο μέλος