lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.428
Ε, μετα απο "νεα" ηχεια δεν πρεπει να σκεφθουμε και ΝΕΑ εργαλεια που θα τα βοηθησουν να ζωντανεψουν; Ηδη, απο τις πρωτες ακροασεις εγινε φανερο ο,τι ο πολυκαναλος τα κανει να "φωναζουν" δυνατα (πολυ δυνατα) αλλα κατι τους λειπει. Οπως ειπε και η (μουσικοδασκαλα) νυφη μου "ακουγονται μουντα", αν και προσθεσε "ισως ομως να ειμαστε συνηθισμενοι απο στερεοφωνικα να ακουμε "χρωματισμενα" οποτε το αχρωματιστο να το θεωρουμε ως "μουνταδα", ελλειψη χρωματος και ζωντανιας" (σωστη μου φαινεται!). Εχοντας αποψη απο την ολιγη ακροαση με ξεχωριστους ενισχυτες στον πρωην ιδιοκτητη τους, μου μπηκε το "σαρακι" για νεα (και...φθηνη!) αγορα ενισχυτικων.
Ετσι, περιμενω ιδεες για αγορα ενος προενισχυτη μινιμαλ (τσ τσ τσ!) σχεδιασης, περιορισμενων εισοδων (βασικων, ητοι: cd, phono,aux) χωρις πολλα λαμπακια ΑΛΛΑ πολυ καλης αποδοσης, που να ταιριαζει τεχνικως με την πληθωρα των τελικων της αγορας. Για τελικο, νομιζω οτι ενας 200αρης ανα καναλι θα ειναι οτι πρεπει (μην το παρακανουμε ). Φυσικα δεν λεμε οχι σε μεταχειρισμενα (οποτε αποκλειονται αι λαμπες!) αρκει να εχουν ακομη ψωμι (για καμια 10ετια, μετα....).
Οπως καταλαβαινετε η βασικη...ερωτηξις ειναι περι του μινιμαλιστικου προενισχυτακου, οποτε ειμαι ολος ears, εεε συγγνωμην, αυτια!
Ετσι, περιμενω ιδεες για αγορα ενος προενισχυτη μινιμαλ (τσ τσ τσ!) σχεδιασης, περιορισμενων εισοδων (βασικων, ητοι: cd, phono,aux) χωρις πολλα λαμπακια ΑΛΛΑ πολυ καλης αποδοσης, που να ταιριαζει τεχνικως με την πληθωρα των τελικων της αγορας. Για τελικο, νομιζω οτι ενας 200αρης ανα καναλι θα ειναι οτι πρεπει (μην το παρακανουμε ). Φυσικα δεν λεμε οχι σε μεταχειρισμενα (οποτε αποκλειονται αι λαμπες!) αρκει να εχουν ακομη ψωμι (για καμια 10ετια, μετα....).
Οπως καταλαβαινετε η βασικη...ερωτηξις ειναι περι του μινιμαλιστικου προενισχυτακου, οποτε ειμαι ολος ears, εεε συγγνωμην, αυτια!