παρατραγουδα απο την hi end

Reaction score
1.128
Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

Όποιος δε βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι κατωτάτου για κάποιους. λες και μας ενδιαφέρει η γνώμη τους.
Ναι φίλε μου,έτσι είναι το hi end είναι γεμάτο από λεφτάδες.Αν αρχίσεις να ρωτάς για συσκευές κάτω από 500 ευρώ βαριούνται ή ειρωνεύωνται και πιο συχνά πιάνουν συζήτηση μεταξύ τους γιατί εσύ δεν είσαι ΗΙΙΙΙΙΙΕΝΔΔΔΔ!Υπάρχουν βέβαια και οι λίγοι που θα σου λύσουν απορίες..

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Για σταθειτε βρε λεβεντες......γιατι τοσο παραπονο???
Ξερετε πολλους --οπως λετε --λεφταδες εδω μεσα???
δηλαδη αν καποιος εχει ακριβα μηχανηματα...βαπτιζεται λεφτας???

Ρε σεις....ετσι για την κουβεντα....ειλικρινα σε πολυ φιλικο και παρειστικο επιπεδο ...ξερετε ποσα ατομα εδω μεσα λογω τρελλας-χομπυ-καψουρας και οτι αλλο θελετε εχουν κανει το σκατο τους παξιμαδι τοσα χρονια με τραμπες -στερησεις-γραμματια--επιταγες-δια λογου για να αποκτησουν ενα μηχανακι που καποια στιγμη ζαχαρωσαν να εχουν στο ρακ τους???

ξερετε τι στενεματα εχουν περασει --αρκετες φορες --για να ικανοποιησουν ενα η και πολλα γιατι οχι θελω τους???

Ρε σεις η φουκαριαρα η γυναικα μου ισα με με 20 φορες μου λεει οτι θα χωρησουμε αμα ξαναμπει στο σπιτι μηχανακι.....εχουμε παιδια ρε βαρεμενε με τα κωλομηχανηματα σου και το σκατοχομπυ σου....μου λεει το χρυσο μου.....αλλα εγω....περα βρεχει...παει η τραμπα και το γραμματιο συννεφο και πειτε σεις οτι θελετε παραπονιαρηδες!!!!!

25 και βαλλε χρονια ασχολουμαι με το σπορ και εχω κανει και πολλες λανθασμενες αγορες και σιγουρα παρα πολλες φορες εχω στενευτει μεχρι να τα εξοφλησω!!!

Σιγα μην ειμαστε λεφταδες που χρωσταω στο ΤΕΒΕ(ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ κρελλ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!!

Τωρα αν υπαρχουν και μεγαλολεφταδες που τα χωνουν και παλι ...καλα να ειναι...στο κατω-κατω απο μας τα πηρανε.....δικα τους ειναι και μαγκια τους που τα εχουνε!!!!

Χαλαρα λοιπον παλλικαρακια.....ολοι στο ιδιο κωλοκαζανο βραζουμε ---αλλος με λιγοτερα και αλλος με περισσοτερα.......μην χε κιολας.....ας ακουμε τις μουσικαρες μας και ας ειμαστε καλα και ολα θα ερθουν.........

Και κατι ακομα....το ξερετε οτι εδω μεσα υπαρχουν παρα πολλοι Diyδες που φτιαχνουν πανεμορφα και ηχητικα αρτιοτατα μηχανακια που πολλες φορες εχουν ριξει μαπες σε πολλα γνωστα ακριβα φιρματα και κλαιει ο ιδιοκτητης????

Reaction score
1.128

Oσοι έχουν λεφτά ή τρέλλα καλά κάνουν και να τα χαίρονται!!Αυτό που είπα εγώ είναι για το ύφος που έχουν κάποιοι και την είρωνία που δεν είναι πάντα άμεση.Αυτό σχολιάστηκε και στην έκθεση από νεότερα παιδιά που μπορεί να ρωτούσαν κάτι και από κάποιους ''γκουρου'' να θεωρούνταν αφελές.Χωρίς να λέμε οτί δεν έχουμε βοηθηθεί και από κάποιους και μάλιστα με πολύ προθυμία.Αυτά από εμένα για να διευκρινίσω τι είπα και με όλο το σεβασμό προς το φόρουμ.

Reaction score
4

παντως την ανεση με την οποια ξεφουρνιζουν τιμες σε συσκευες σε επιπεδο αυτοκινητου και περιμενουν να τις θεωρεις και ευκαιρια δεν το καταλαβαινω

σιγουρα Βλαση οσοι εχουν χωθει βαθια σε αυτο το χομπι εχουν ξοδεψει λεφτα ικανα να αγορασουν αρκετα αυτοκινητα ή και σπιτια, δε λεω οτι ειναι πλουσιοι ολοι (καποια ανεση την εχουν σιγουρα), αλλα μεχρι ποιο σημειο διατιθεται να παει ο καθενας;

αυτο που λεει ο vinyllover παντως ειναι κριμα, γιατι δινοντας σημασια στον πιτσιρικα που θα ψαχτει εστω και με το συστημα των 500 ευρω, του δημιουργει ενδιαφερον για το χομπι και ισως αργοτερα τον ξαναβρει μπροστα του για νεες αγορες κ.ο.κ.

παντως οταν μιλαμε για μια κατασταση στην Ελλαδα που το μεγαλυτερο ποσοστο των ανθρωπων ζει με το βασικο μισθο, τοτε οι πανακριβες hi-end αιθεροβασιες του καθε εισαγωγεα μονο ως ανεκδοτο εκλαμβανονται απο τους περισσοτερους, και το να συζηταει κανεις σοβαρα την αγορα ας πουμε για μηχανακια που παιζουν σιντι κοστους 10000 ευρω, ποσο που αλλοι περνουν ενα και δυο χρονια της ζωης τους, τοτε ειναι περιεργο να λενε εναν τετοιο ανθρωπο "πλουσιο"; δλδ με τι μισθο κανεις αγοραζει τετοια μηχανηματα (και τα λιγο φθηνοτερα δλδ); μονο επιχειρηματιες, υπερεπιτυχημενους ελευθερους επαγγελματιες ή μισθους ανω των 4-5000 ευρω μπορω να φανταστω... και ποσοι τετοιοι υπαρχουν πια;

Reaction score
1.788

Για σταθειτε βρε λεβεντες......γιατι τοσο παραπονο???
Ξερετε πολλους --οπως λετε --λεφταδες εδω μεσα???
δηλαδη αν καποιος εχει ακριβα μηχανηματα...βαπτιζεται λεφτας???

Ρε σεις....ετσι για την κουβεντα....ειλικρινα σε πολυ φιλικο και παρειστικο επιπεδο ...ξερετε ποσα ατομα εδω μεσα λογω τρελλας-χομπυ-καψουρας και οτι αλλο θελετε εχουν κανει το σκατο τους παξιμαδι τοσα χρονια με τραμπες -στερησεις-γραμματια--επιταγες-δια λογου για να αποκτησουν ενα μηχανακι που καποια στιγμη ζαχαρωσαν να εχουν στο ρακ τους???

ξερετε τι στενεματα εχουν περασει --αρκετες φορες --για να ικανοποιησουν ενα η και πολλα γιατι οχι θελω τους???

Ρε σεις η φουκαριαρα η γυναικα μου ισα με με 20 φορες μου λεει οτι θα χωρησουμε αμα ξαναμπει στο σπιτι μηχανακι.....εχουμε παιδια ρε βαρεμενε με τα κωλομηχανηματα σου και το σκατοχομπυ σου....μου λεει το χρυσο μου.....αλλα εγω....περα βρεχει...παει η τραμπα και το γραμματιο συννεφο και πειτε σεις οτι θελετε παραπονιαρηδες!!!!!

25 και βαλλε χρονια ασχολουμαι με το σπορ και εχω κανει και πολλες λανθασμενες αγορες και σιγουρα παρα πολλες φορες εχω στενευτει μεχρι να τα εξοφλησω!!!

Σιγα μην ειμαστε λεφταδες που χρωσταω στο ΤΕΒΕ(ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ κρελλ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!!!

Τωρα αν υπαρχουν και μεγαλολεφταδες που τα χωνουν και παλι ...καλα να ειναι...στο κατω-κατω απο μας τα πηρανε.....δικα τους ειναι και μαγκια τους που τα εχουνε!!!!

Χαλαρα λοιπον παλλικαρακια.....ολοι στο ιδιο κωλοκαζανο βραζουμε ---αλλος με λιγοτερα και αλλος με περισσοτερα.......μην χε κιολας.....ας ακουμε τις μουσικαρες μας και ας ειμαστε καλα και ολα θα ερθουν.........

Και κατι ακομα....το ξερετε οτι εδω μεσα υπαρχουν παρα πολλοι Diyδες που φτιαχνουν πανεμορφα και ηχητικα αρτιοτατα μηχανακια που πολλες φορες εχουν ριξει μαπες σε πολλα γνωστα ακριβα φιρματα και κλαιει ο ιδιοκτητης????
αχ!!!! αυτο το ΤΕΒΕ!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Αμα εχετε να πληρωσετε απο την εποχη ΤΕΒΕ χρωστατε πολλα .
Εχει γινει ΟΑΕΕ εδω και καιρο.

Αχ μανα μου κατακαημενη :402:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: παρατραγουδα απο την hi end

Μην ανησυχείς, τα αυτιά σου είναι μια χαρά. Το ποιοτικό έλλειμμα των πανάκριβων συστημάτων μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους, ακόμη και αθροιστικά.

1. Ηχογράφηση.
2. Χώρος.
3. "Πείραγμα" από άσχετους, (για συσκευές που είναι επιδεκτικές σε κάτι τέτοιο, μπάσα, πρίμα, κλπ., σε ηχογραφήσεις που δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο).
4. Θρασεία τιμολόγηση κρεμμυδιού σε τιμή φρεσκοκομμένου σπαραγγιού, απευθυνομένη σε βλάκες που χάφτουν το περίσσιο θράσος (το ζητάει ο οργανισμός τους). (*)
5. Άθλια καλώδια, που καταπνίγουν επιλεκτικά τις υψηλές (συνήθως) συχνότητες, φτιαγμένα επίτηδες έτσι, για να κάνουν "διαφορές" αμέσως ακουστές και να τα αγοράζουν οι γνωστές - άγνωστες ψωνάρες. Διότι ρε παιδί μου, άμα το καλώδιο δεν κάνει "διαφορά", ε, δε λέει. Ξέρεις τί είναι να μπήξεις δυόμισυ χιλιάρικα για δυό μέτρα χαλκό πασπαλισμένο με λίγο χρυσάφι, και να μην ακούς διαφορές; Κρίμα τα λεφτά...
6. Προβληματικό στήσιμο ενάντια στους νόμους της Φύσης. Για παράδειγμα, στήνουν ένα ηχειάκι με δυό πενταράκια γουφεράκια και βάζουν τον ακροατή σε απόσταση 4-5 μέτρα, και έχουν την απαίτηση να ακούσει μπάσα.

(*) Προβληματική σχεδίαση που δεν μπορεί να παίξει σωστά ούτε με ευχέλαιο, ή μια κοινή σχεδίαση, υπερτιμολογημένη ως εκεί που δεν παίρνει, βάζοντας μέσα πυκνωτές με λάδια και ασήμια και άλλες τέτοιες αηδίες.
Ειλικρινα θα ήθελα να δω μία προβληματικη, μία κοινή και μία έξυπνη σχεδίαση.Αυτό το έχω διαβάσει σε πολλά άρθρα-ρηβιού-κριτικές-απόψεις και ΔΕΝ καταλαβαίνω τι εννοεί ο ποιητής...αντε κυρ κόγια μου κάνε πάλι το θάμα σου ('οπως με τα καλώδια ) μπας και ξεστραβωθώ ο καψερός..

Reaction score
0

αχ!!!! αυτο το ΤΕΒΕ!!
σε παρακαλω μπορει να μου πει καποιος που ειναι diy ποσο μπορει να κοστισει ενας καλος τελικος ενισχητης λαμπατος με κτ88 για να καταλαβω τι γινεται με τις τιμες:104:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Στα ποσα βατ τον θελεις και τι σχεδιαση σπρωξε -τραβα η μοναδικα τελειωμενη?
Αν τα κανεις μονος σου χαλαρα κατω απο τα μισα και σιγουρα με καλυτερα υλικα

Reaction score
1.788

σε παρακαλω μπορει να μου πει καποιος που ειναι diy ποσο μπορει να κοστισει ενας καλος τελικος ενισχητης λαμπατος με κτ88 για να καταλαβω τι γινεται με τις τιμες:104:
φιλε μου το κοστος ειναι πολυ σχετικο!!! το πιο ακριβο σε εναν ενισχυτη οποιας τοπολογιας ειναι το τροφοδοτικο. σε ενα diyμηχανημα εχεις το περιθωριο να το κανεις πολυ προσεγμενο!!!!μετα σε εναν λαμπατο ειναι οι μετασχηματιστες εξοδου. υπαρχουν σε μετριες τιμες , και σε εξωφρενικες τιμες!!! μην αναφερθω σε πυκνωτες!!! για παραδειγμα παντως σου λεω οτι το 1999 ειχα δωσει για δυο μονομπλοκ με 4χ6550 στο καθε καναλι [120 βατ] περιπου 540.000 δραχμες σε υλικα!!!!!!

D

Deleted member 23222

Guest

Ναι γι αυτόν μιλάω. Τελικά είναι 2Χ12 βατ Lyric Ti 24 tube με τιμή
καταλόγου 950 ευρώ.
Μεγάλο ρόλο έπαιξε πάντως το dac της North Star Design usb dac 32.
Άκουγες ήχο ρευστό, αναλογικό. Το συγκεκριμένο dac δέχεται μέσω
usb αρχε'ια 32/192. Πάντως η σύγκριση ,που κάνεις με τα ηχεία σου
είναι άνιση, γιατί μην ξεχνάς ότι τα μικρά aliente τα ακούσαμε σε
απόσταση αναπνοής.
Eγώ πάντως για το δωμάτιο της Ακουστικής Κρήτης,έχω δύο παρατηρήσεις:
1.Όντως η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη και των πωλητών ήταν πολύ καλή.
2.Αφού άκουγα τα Dual, ζήτησα και έπαιξε με το extremo και το τράνσπορτ...δεν άκουσα σπουδαία διαφορά...
Για μένα αυτό σημαίνει ότι το σύστημα έπιανε ήδη οροφή...
Το extremo είναι άριστο dac με καλή τιμή...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: παρατραγουδα απο την hi end

Ο κ. Αλέκος είναι ένας επαγγελματίας πωλητής, που σημαίνει κατ' αρχάς ότι ο άνθρωπος εργάζεται και δεν ζήτησε από κανέναν εδώ μέσα δανεικά ή να γράψει κάτι κολακευτικό για τα μηχανήματα που διαθέτει στην αγορά.
Ο Αλέκος συμφωνώ μαζί σου μιάς και μιλάς εκ μέρους του
είναι ενας τέλοιος επαγγελματίας - πωλητής - εργαζόμενος

και η μόνη σχέση που έχει με το HI END είναι το κέρδος και οχι η αγάπη στο άθλημα
Το τι πατάτα έχει διακινήσει σε σχέση με ολους τους αντιπρσώπους -εκθέτες στον χώρο στο παρελθόν σε συνεργασία με τον hxos.gr είναι απίστευτη

ΥΓ Ο Αλέκος δεν μου ζήτησε δανεικά
μάλλον με έριξε σε συναλλαγή
αλλά έκανα μπράφ!!!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

Για σταθειτε βρε λεβεντες...
25 και βαλε χρονια ασχολουμαι με το σπορ και εχω κανει και πολλες λανθασμενες αγορες και σιγουρα παρα πολλες φορες εχω στενευτει μεχρι να τα εξοφλησω!!!
...
Eάν το παρόν δεν αποτελεί σχήμα λόγου,είναι σχήμα...παραλόγου.

Reaction score
2

Eάν το παρόν δεν αποτελεί σχήμα λόγου,είναι σχήμα...παραλόγου.
A κατάλαβα καλά το περι παραλόγου
Ο Βλάσης δεν ασχολείται με τον χωρο 25 χρόνια που γράφει.
δεν χρωστάει στον ΟΑΕΕ
και μιάς και πήγε και στην έκθεση είναι λεφτάς....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Και χρωσταω στο ΤΕΒΕ και λεφτας δεν ειμαι και dac καποια στιγμη θα παρω ειτε με δοσεις ειτε με επιταγες .....τελικα...τι ειμαι...μαλλον ενας σαν ολους εσας φιλοι μου!!!!!:143::143:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Και χρωσταω στο ΤΕΒΕ και λεφτας δεν ειμαι και dac καποια στιγμη θα παρω ειτε με δοσεις ειτε με επιταγες .....τελικα...τι ειμαι...μαλλον ενας σαν ολους εσας φιλοι μου!!!!!:143::143:
:126::127:

Reaction score
150

Μα δεν το ξέρεις? Στην Ελλάδα το πιο φθηνό δάνειο είναι το ΔΗΜΟΣΙΟ!!!:143:

Τι έχει μεγαλύτερο επιτόκιο η Visa ή το TEBE?

ΥΓ: Το ξέρω δεν είναι σωστά αυτά που λέω αλλά μήπως είναι σωστά αυτά που κάνουν αυτοί που παίρνουν τα λεφτά όταν πληρώνουμε το δημόσιο?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018

Επομένως όταν εμείς οι ίδιοι αναγνωρίζουμε τη νοοτροπία που μας διακατέχει,παραδεχόμαστε αυτόματα ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε περάσει τη θηλειά.
Πού φταίνε περισσότερο οι ΄΄άλλοι΄΄;Απλά τραβάνε την καρέκλα που εμείς οικειοθελώς σαν ΄΄άφταστοι μάγκες΄΄ τοποθετήσαμε κι ανεβαίνουμε πάνω της...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe