Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Κάποιο νέο για την προσθήκη δυνατότητας 4:2:2 στο δέκτη υπάρχει στον ορίζοντα :118:

oxi δεν εχει ακουστει κατι ακομα

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Με τον Spiderbox 9000 HD Combo μπορεις να βλεπεις nova χωρις να πληρωνεις και αν τον παραγγειλω μπορει να ειναι ρυθμισμενος ωστε να μην χριαστει να κανω κατι εγω γιατι δεν ξερω και πολλα πραγματα
Εδω βλεπουμε τον επικυνδυνο συνδιασμο ηλικιας (20) και εμπειριας (1) μηνυμα

Reaction score
638

Εγώ ακόμα δε κατάλαβα τι είναι οι "διακοπές" στις οποίες αναφέρεστε.

Αν είναι πρόβλημα λήψης στο tuner κτλ, καλώς και τα αναφέρετε. Αν είναι οτιδήποτε άλλο σχετικό με επικοινωνία δικτύου (για να μην αναφερθώ με μεγαλύτερη λεπτομέρεια) πολύ κακώς ξεκινάτε τη συζήτηση και ακόμα περισσότερο κακώς τη συνεχίζετε. Καλό είναι να μένουμε στις δυνατότητες του δέκτη σαν δέκτη και όχι σε άλλες, τρίτες, υπηρεσίες.
Σωστα εδω www.sat-television.com μπορειτε να μιλησετε για οτι αλλες δυνατοτητες θελετε . Σε αυτο το forum ολοι μιλανε για ολα ακομα και ο malakudi .....
Φιλε malakudi εχω βαρεθει να σε βλεπω να υπερασπιζεσαι εδω και διπλα την ακατανομαστη ασε σε παρακαλω τους συντονιστες να κρινουν τι επιτρεπεται και τι οχι.

Reaction score
1
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Κανείς δεν ρώτησε τον εικοσάχρονο αν έχει την δυνατότητα να γίνει συνδρομητής των 60Ε (πόσο έχει πάει )

Ίσως η απόγνωση του για το πόσο πολύ θέλει να βλέπει αυτό το πακέτο τον ανάγκασε να κάνει αυτήν την ερώτηση την οποία βλέπω λογική

Εγώ τον καλωσορίζω στο χώρο και του λέω ότι μπορεί να διαβάσει μέσα στο forum να δει ότι δορυφορική τηλεόραση δεν είναι μόνο αυτό το πακέτο αλλά και αλλά
Επίσης με μια σωστή εγκατάσταση μπορεί να απολάψει πάρα πολλά κανάλια ακόμα και ελευθέρα από πολλούς δορυφόρους κυρίως αθλητικά γεγονότα γιατί εκεί δεν θέλει μετάφραση κλπ

Τώρα άμα θέλει τους υπότιτλους του novacinema 1 2 3 ktlp υπάρχουν και τα torrents αν δεν θέλει να χάνει τον χρόνο του και να πετάει 60Ε( αναφέρομαι στον Έλληνα που δεν έχει αυτήν την δυνατότητα και όχι σε όλους φυσικά)

Ο spiderbox νομίζω με το gift θα τον βοηθήσει να δει λίγο φως στον ορίζοντα αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο μας !!!

@υπό την ευκαιρία αν και είμαι out of ο tecview συνεχίζει την υποστήριξη έχω καιρό να ακούσω νέα του :145:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

δεν χρειάζεται να επαναλάβω το αυτονόητο.
Παρακαλώ περιοριστείτε στα δεδομένα που επιτρέπονται από τους κανονισμούς του AVSite και δεν υπερβαίνουν θέματα που δεν επιτρέπονται από τον νόμο.

Ευχαριστώ.

ps.: ο 20χρονος θα πρέπει να μάθει να ζεί στην κοινωνία, όπως την διαμορφώσαμε με τους νόμους και το σύνταγμα της , ασχέτως εάν είναι ή όχι σωστή για μερικούς.
Αν μάθει από αυτή την ηλικία σε παραβατικές συμπεριφορές, τότε τι θα κάνει αργότερα?

Reaction score
0
Συγχωρέστε με για την ερώτηση, αλλά δεν είμαι και ο πιο έμπειρος στα δορυφορικά!
Ο spiderbox έχει τη δυνατότητα για sharing με cccam και από internet εκτός από home sharing? Όπως γίνεται και σε dreambox ή αυτό χρειάζεται οπωσδήποτε linux? Θεωρητικά μιλάω βεβαίως, γιατί αν έχει τελικά και αυτό τότε απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που δε μπορεί να κάνει αυτός ο δέκτης!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Συγχωρέστε με για την ερώτηση, αλλά δεν είμαι και ο πιο έμπειρος στα δορυφορικά!
Ο spiderbox έχει τη δυνατότητα για sharing με cccam και από internet εκτός από home sharing? Όπως γίνεται και σε dreambox ή αυτό χρειάζεται οπωσδήποτε linux? Θεωρητικά μιλάω βεβαίως, γιατί αν έχει τελικά και αυτό τότε απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που δε μπορεί να κάνει αυτός ο δέκτης!
Ναι έχει. Φυσικά υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορεί να τα κάνει ο δέκτης...

Reaction score
0
Παιδιά συγχωρέτε με για την ερώτηση, αλλά δεν είμαι και πολύ έμπειρος στα δορυφορικά και δεν έχω καταλάβει. Θεωρητικά ρωτώντας, ο δέκτης αυτός κάνει και sharing με cccam και από ίντερνετ, ή μόνο home sharing? Μήπως πρέπει να είναι linux όπως οι dreambox για το network?

Reaction score
1

Πάρα πολλοί δέκτες κάνουν θα αναφέρω μετρικούς

1)ip box
2)azbox
3)tecview
4)nano xx
5)yumatu
6)opticum και και και……αλλοι

Αυτά είναι γνωστά από πάρα πολύ παλιά

Αυτό που δεν είναι γνωστό όμως είναι όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες τους τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους , η εικόνα τούς συνεργασία τους με διάφορες άλλες δορυφορικές συσκευές και παρά πολλά άλλα θέματα τα οποία είμαστε ανοιχτοί να συζητησουμε εδώ στο ΑVSITE

Reaction score
0
@PlasmaG

Λες λοιπόν οτι δεν ξέρεις από δορυφορικά αλλά τις έννοιες cccam, home/internet sharing τις έμαθες κιόλας... Τέσπα σωστά λες οτι δεν ξέρεις. Πάνε λοιπόν να πει σε αυτόν που σου είπε, αυτά που σου είπε, οτι δεν ξέρει και αυτός. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να μάθεις, πίστεψέ με σε αυτό. Είναι όμως πολύ ευκολότερο να πουλάς πρόλογο. Και εσύ τέτοιον "έφαγες".

For your information ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ δέκτης έχει CI slot (δλδ σχεδόν όλοι) μπορούν να δουν cccam με δεδομένο οτι δεν έθεσες κάποιον περιορισμό.

Συμβουλή μου είναι να μάθεις πρώτα λίγο Unix προτού πας παραπέρα. Πάρε ένα LiveCD linux (όποιο νάναι) και δούλεψε λίγο με αυτό. Εξοικειώσου λίγο με κονσόλα. μάθε να κάνεις μεταφορές αρχείων. Όχι πολλά πολλά για αρχή. Να δεις πως είναι το Linux/Unix πραγματικά. Έτσι τουλάχιστο για αρχή δεν θα ρωτάς για "linux δέκτες". Θα ξέρεις ποιοι είναι αυτοί.

Σίμος

Reaction score
0

Για να παραγγειλω τον Spiderbox 9000 HD Combo + ip (Digea) θα εχω την εκπτωση τον 30 euro\??????.......Και πως γινεται η παραγγελεια?????

Reaction score
0
@PlasmaG

Λες λοιπόν οτι δεν ξέρεις από δορυφορικά αλλά τις έννοιες cccam, home/internet sharing τις έμαθες κιόλας... Τέσπα σωστά λες οτι δεν ξέρεις. Πάνε λοιπόν να πει σε αυτόν που σου είπε, αυτά που σου είπε, οτι δεν ξέρει και αυτός. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να μάθεις, πίστεψέ με σε αυτό. Είναι όμως πολύ ευκολότερο να πουλάς πρόλογο. Και εσύ τέτοιον "έφαγες".

For your information ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ δέκτης έχει CI slot (δλδ σχεδόν όλοι) μπορούν να δουν cccam με δεδομένο οτι δεν έθεσες κάποιον περιορισμό.

Συμβουλή μου είναι να μάθεις πρώτα λίγο Unix προτού πας παραπέρα. Πάρε ένα LiveCD linux (όποιο νάναι) και δούλεψε λίγο με αυτό. Εξοικειώσου λίγο με κονσόλα. μάθε να κάνεις μεταφορές αρχείων. Όχι πολλά πολλά για αρχή. Να δεις πως είναι το Linux/Unix πραγματικά. Έτσι τουλάχιστο για αρχή δεν θα ρωτάς για "linux δέκτες". Θα ξέρεις ποιοι είναι αυτοί.

Σίμος

Φίλτατε Σίμο, σε ευχαριστώ για την απάντηση, αν και ομολογώ πως δεν κατάλαβα το ύφος σου.
Δεν κατάλαβα επίσης τι υπονοείς με το να πάω σε αυτόν που μου τα είπε και τα λοιπά συναφή. Είχα την εντύπωση οτι βρίσκομαι σε ένα φιλόξενο φόρουμ όπου ανταλάσσονται γνώσεις από έμπειρους και μη. Τώρα ερχόμενος στην απάντηση σου όταν λες CI slot εννοείς την υποδοχή που μπαίνει η λεγόμενη "μοντούλα" έτσι? Για το cccam δεν έθεσα περιορισμούς γιατί δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα, ούτε σκέφτομαι προς το παρών μια και έχω συνρομητική κάρτα. Μια διαφοροποίηση που έχω αντιληφθεί είναι μέσω internet ή με τοπικό δίκτυο στο σπίτι.

Λοιπόν, αν δεν έγινα αντιληπτός (πιθανό, λόγω και της μη εξειδίκευσης μου με το αντικέιμενο) να επαναλάβω την ερώτηση μου.
Επειδή θέλω να αντικαταστήσω τον δέκτη που έχω, προσπαθώ να μάθω ποιος διαθέτει τις περισσότερες δυνατότητες, ωστε αν θελήσω στο μέλλον να χρησιμοποιήσω κάποιες από αυτές, να μπορώ να το κάνω. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου ήταν με έναν dreambox 500,και με έναν onlien 4050. Eπίσης είχα τη δυνατότητα να τσεκάρω και για ένα τριήμερο έναν Digitalbox 1200.
Αυτό που θέλω είναι ένας hi-definition δέκτης, o οποίος να είναι combo για να μην έχω και άλλο τηλεκοντρόλ. Βλέποντας τα χαρακτηριστικά υποψήφιων δεκτών ρώτησα τι γίνεται με αυτό το cccam. Δηλαδή αν πρέπει ένας δέκτης να έχει ανοικτό λειτουργικό linux για διαφόρων ειδών εφαρμογές, μία από τις οποίες είναι και το sharing mέσω ιnternet. Kαι αυτό γιατί αν έχω καταλάβει σωστά, δέκτες που βλέπω να γράφουν για υποστήριξη πρωτοκόλλου cccam δεν σημαίνει οτι εννοούν και μέσω ιντερνετ. Για παράδειγμα, ο digitalbox, από όσω μπόρεσα να δω, επιτρέπει μόνο homesharing και αυτό μάλλον εννοεί ως υποστήριξη cccam που αναφέρει στα χαρακτηριστικά. Γι αυτό και υπέθεσα οτι για κάτι τέτοιο (ιντερνετ), μάλλον απαιτείται ένας linux δέκτης, όπως είναι οι dreambox. Ζήτησα λοιπόν μια αποσαφήνιση σε αυτό το θέμα και αν τυχόν υπάρχουν τέτοιοι δέκτες που καλύπτουν όλα αυτά.
Το συγκεκριμένο θέμα με το cccam το αναφέρω ενδεικτικά, ως θεωρητικά μια πρόσθετη εφαρμογή. Δεν νομίζω πως με την ερώτηση αυτή παραβιάζω τους όρους του φόρουν, αν κάνω κάτι τέτοιο παρακαλώ του mod να διαγράψουν το ποστ.

Θα ήθελα επίσης η λειτουργία ψηφιακού δέκτη να είναι απροβλημάτιστη, γιατί με τον digitalbox παρατήρησα μερικά αραιά και μικρά παγώματα στην εικόνα σε 1-2 κανάλια. Ίσως να φταίει και το σήμα, αν και αν θυμάμαι καλά με έναν άλλον ψηφιακό δέκτη που είχα δοκιμάσει παλαιότερα για ένα διήμερο, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Για τον spiderbox έχω διαβάσει πολλά καλά σχόλια, αλλά νομίζω δεν είναι linux (ανοικτού τύπου τουλάχιστον) οπότε αν έχω καταλάβει σωστά δεν κάνει και ιντερνετ sharing για παράδειγμα. (Αν τελικά απαιτείται κάποιος δέκτης να είναι ανοικτού linux για να το κάνει αυτό.) Αυτό ρωτάω και ευχαριστώ εκ των προτέρω όποιον έχει τη διάθεση να μου απαντήσει.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

το sharing δεν απαγορεύεται για πειραματικούς σκοπούς και οικιακή χρήση.
Απαγορεύεται όμως να χρησιμοποιηθεί για τον διαμοιρασμό καναλιών που είναι συνδρομητικά, Ελληνικά και ξένα.

Εδώ ακριβώς είναι και η κόκκινη γραμμή... και σίγουρα δεν θα την περάσουμε ποτέ ως AVSite.

Άρα το να μιλάμε για card sharing δεν είναι κάτι που προσβλέπει οπωσδήποτε σε διαμοιρασμό κλειδιών για συνδρομητικά κανάλια.

Το Cccam είναι ένα από τα πρωτόκολλα που κυκλοφορούν και δουλεύουν πάνω από IP πακέτα (είτε Internet, είτε LAN) για να προσφέρουν αυτό τον διαμοιρασμό. Απλά είναι το πιο διαδεδομένο.
Είναι ένα κοινό πρωτόκολλο που υποστηρίζεται από πάρα πολλούς δέκτες, Linux και μη.
Εαν κάποιος θελήσει να ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτό το πρωτόκολλο, μπορεί να πάρει έναν Linux δέκτη και να πειραματιστεί.
Εαν κάποιος δεν θέλει να εντρυφήσει τόσο πολύ σε αυτό και προτιμά πιο επιφανειακά πράγματα, τότε μπορεί να πάρει ένα δέκτη που να υποστηρίζει το πρωτόκολλο με τις βασικές ρυθμίσεις του.
O Spiderbox ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, ενώ ο DreamBox στην πρώτη.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...
Ευχαριστώ.

ο Συντονιστής της κατηγορίας.

Reaction score
0

το sharing δεν απαγορεύεται για πειραματικούς σκοπούς και οικιακή χρήση.
Απαγορεύεται όμως να χρησιμοποιηθεί για τον διαμοιρασμό καναλιών που είναι συνδρομητικά, Ελληνικά και ξένα.

Εδώ ακριβώς είναι και η κόκκινη γραμμή... και σίγουρα δεν θα την περάσουμε ποτέ ως AVSite.

Άρα το να μιλάμε για card sharing δεν είναι κάτι που προσβλέπει οπωσδήποτε σε διαμοιρασμό κλειδιών για συνδρομητικά κανάλια.

Το Cccam είναι ένα από τα πρωτόκολλα που κυκλοφορούν και δουλεύουν πάνω από IP πακέτα (είτε Internet, είτε LAN) για να προσφέρουν αυτό τον διαμοιρασμό. Απλά είναι το πιο διαδεδομένο.
Είναι ένα κοινό πρωτόκολλο που υποστηρίζεται από πάρα πολλούς δέκτες, Linux και μη.
Εαν κάποιος θελήσει να ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτό το πρωτόκολλο, μπορεί να πάρει έναν Linux δέκτη και να πειραματιστεί.
Εαν κάποιος δεν θέλει να εντρυφήσει τόσο πολύ σε αυτό και προτιμά πιο επιφανειακά πράγματα, τότε μπορεί να πάρει ένα δέκτη που να υποστηρίζει το πρωτόκολλο με τις βασικές ρυθμίσεις του.
O Spiderbox ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, ενώ ο DreamBox στην πρώτη.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...
Ευχαριστώ.

ο Συντονιστής της κατηγορίας.
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση.
Για πιο "προχωρημένες" ρυθμίσεις λοπόν απαιτείται ένας linux δέκτης τύπου dreambox.
Yπάρχει τότε combo δέκτης τύπου dreambox?
Κάποιος κλώνος dreambox ή άλλη μάρκα δηλαδή που να είναι και επίγειος ψηφιακός δέκτης? Μια λύση που είδα με πρόσθετο dvb - tuner σε dreambox ανεβαίνει αρκετά η τιμή και δε ξέρω και πόσο απροβλημάτιστα θα δουλεύει.
Η λίστα του φίλου teomad (ip box, azbox, tecview, nano xx, yumatu, opticum και και και……αλλοι ) μάλλον περιλαμβάνει δέκτες της πρώτης κατηγορίας έτσι? Τύπου spiderbox δηλαδή..
Δυστυχώς δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να κοιτάξω κάποιον από αουτούς. Μόνο τον digitalbox 1200 στον οποίο από όσο είδα παρέχεται η δυνατότητα μόνο για home haring με άλλους δέκτες της ίδιας μάρκας. Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Ρωτάω γιατί δεν ξέρω και θέλω να μάθω

Γράφεις
Για πιο "προχωρημένες" ρυθμίσεις λοπόν απαιτείται ένας linux δέκτης τύπου dreambox.
Ποιες είναι οι πιο "προχωρημένες" ρυθμίσεις στις οποίες αναφέρεσαι ;

Τι είναι ένας linux δέκτης τύπου dreambox. ;

Ειλικρινά ρωτάω για να μάθω.

Σίμος

Reaction score
1

Nομιζω ο φίλος ρωτάει ξεκάθαρα θέλει ένα δέκτη Linux και combo μαζί για να βλέπει και digea υπάρχει κάποιος που έχει δοκιμάσει κάποιον δεκτη να τον συμβουλέψει!!
:132:

Reaction score
0
Γενικά τον τελευταίο καιρό βλέπω και διαβάζω πολλά και κατέληξα στο συμπέρασμα οτι πρέπει να ρωτάμε και τα αυτονόητα. Έκανα λοιπόν συγκεκριμένες ερωτήσεις στον φίλο μας.
Πολύ φοβάμαι πάντως οτι και όταν θα απαντήσει, πάλι δεν θα βγάλω άκρη.

Πάμε τώρα και στα post.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ερώτηση που υπάρχει στο προηγούμενο post του plasmaG είναι η εξής

"...Yπάρχει τότε combo δέκτης τύπου dreambox?
Κάποιος κλώνος dreambox ή άλλη μάρκα δηλαδή που να είναι και επίγειος ψηφιακός δέκτης? ..."

Ρώτησα λοιπόν πολύ απλά και κατανοητά (για μένα) τί είναι δέκτης τύπου dreambox ;
Combo κατάλαβα και εγώ οτι θέλει. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Τώρα για τα άλλα που θέλει, ας πει πρώτα, πως εννοεί το δέκτης τύπου dreambox.

Σίμος

Reaction score
0

Θελω να παραγγειλο τον Spiderbox 9000 HD Combo ειμαι γραμμενος στο www.avsite.gr που βρησκω τον κωδικο για να εχω εκπτωση 30 eyro αφου ειμαι γραμμενος??

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88