Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
0
Μπρρρρρρρρριιιιιιιιιιιι, γριιιιιιιιριιιιιιιιγτριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, τστστστστστσττστσσττστσ, γαργγγγγγγγγγργργργργργργρ.
Τι ειναι αυτα ρε φουστη μου? ελα χρηστε και παναγια, ρε τεο μιλας και οποιον παρει ο χαρος? ελα παναγια μου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σταματηστε τη ...μουχλα νεαροι μου, κι ασχοληθειτε με κατι "σοβαροτερο". Εξ αλλου τα πμ γι΄αυτο εγιναν, για προσωπικες επαφες και ληξεις παρεξηγησεων (ή...μονομαχιες:135:). Οχι τιποτα αλλο μα ετσι που πατε αναγκαζετε τον Τεο να γραφει συνεχεια και θα μαθει και...ορθογραφια στο τελος:135::135: (τι εγινε φιλε; μονο 2-3 λαθη στο μηνυμα 310; τι προοδος ειναι αυτη;:143:)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Σταματηστε τη ...μουχλα νεαροι μου, κι ασχοληθειτε με κατι "σοβαροτερο". Εξ αλλου τα πμ γι΄αυτο εγιναν, για προσωπικες επαφες και ληξεις παρεξηγησεων (ή...μονομαχιες:135:). Οχι τιποτα αλλο μα ετσι που πατε αναγκαζετε τον Τεο να γραφει συνεχεια και θα μαθει και...ορθογραφια στο τελος:135::135: (τι εγινε φιλε; μονο 2-3 λαθη στο μηνυμα 310; τι προοδος ειναι αυτη;:143:)

+1

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

έλειπα όλη την ημέρα σήμερα και τώρα διαβάζω αυτά που γράφτηκαν...

Ξέρετε τι συμβαίνει?
Σε μια κοινωνία δεν υπάρχουν μονοδιάστατες απόψεις και σκέψεις. Υπάρχει πολυφωνία και έτσι πρέπει να είναι. Αυτό εκφράζεται και μέσα απο τα φόρουμ. Για εμένα αυτή η κατάσταση δίνει και τη ζωντάνια στην κοινωνία μας και ειδικότερα μέσα σε αυτή βιώνουμε καθημερινά με το πληκτρολόγιο μας. Ναι είναι θεμιτό αυτό. Δεν είναι κακό ούτε παρεξηγήσιμο. Πρέπει να υπάρχει, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε με όλους. λογικό είναι.
Ομως το μόνο που ζητά ο χώρος που φιλοξενούμαστε είναι να μην υπερβαίνουμε τους κανόνες που διέπουν αυτό το φόρουμ και συμφωνήσατε όλοι όταν δημιουργησατε τον λογαριασμό σας.

Σήμερα παραδόξως όπως άνοιξε έτσι και έκλεισε, η μικρή αυτή "διαφωνία". Χαίρομαι που κατανοείτε, καταλαβαίνετε και αποδέχεστε του κανόνες...
Αρα σημαίνει ότι "επικοινωνούμε".
Θα πώ για μια ακόμη φορά ότι το AVSite διέπεται από δημοκρατικούς κανόνες, ας τους ακολουθήσουμε απλώς...
Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας.

Πάνος Οπλοποιός
Συντονιστής κατηγορίας.

Reaction score
1

αγαπητοί φίλοι πολλές φορές παρατηρούνται τέτοια θεματακια

Ο Παναγιώτης συντονιστής της κατηγόριας αν έχει διαβάσει θα πρέπει να έχει βγει από τα ρούχα του

Θα με σουτάρει και αυτός και θα εχει και δικιο με αυτά που κάνω και τέρμα στην Αιτη μετά και στον τίγρη της Τυνησίας(ξένα forum ktlp)

Λοιπόν μέσο του χώρου εδώ καλό είναι να μην ξεφεύγουμε ούτε εγώ ούτε κανένας

Υπολογιστής είναι όποιος θέλει τον αρπάζει και γράφει ότι του κατεβεί και (βάζω και τον εαυτό μου μέσα)

Το forum έχει κάποιους κανόνες και εγώ τους έχω παραβεί και πολύ μάλιστα

Μιλάμε στον ανοιχτό χώρο εδώ που μπορεί να διαβασεi ο οποιοσδήποτε άνθρωπος για θέματα τα οποία κακός τα λέμε και τόσο ανοιχτά

Λέει ένας τυχαία το λέω κόλλησαν τα+ Ελληνικά+

Καταρχήν εγώ είμαι απλό μέλος τι να απαντήσω ότι κόπηκε το ρεύμα από τον Σ(πχ λεμε τωρα)

Εμείς είμαστε hobbystes και δεν μας ενδιαφέρουν αυτά

Τεχνικά μπορεί να έχουμε διαβάσει σε κάνα άλλο forum τίποτα εδώ καλα είναι να έχουμε τον χώρο καθαρό

ΥΓ: Ta update Να αμην τα σβινετε από τον δεκτη γιατι καμια φορα κανουν παιχνιδια επισις κανουν και για τον spiderbox combo όπως και για αλλους δεκτες
Για οποιονδιποτε δεκτη θελετε να τα χρησιμοποιησετς θα πρεπει να βρουμε τα καταληλα προγραμματα
Ειδη ο παλιος MX κατι εκανε ,καποια μοντελα opticum ,humax κτλπ
Εδώ ειμαστε για να λυσουμε όλα τα θεματα και για ολους του δεκτες

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Aν καποιοι ειναι πλουσιοι,μορφωμενοι,θεωρουν τον εαυτο τους high society κτλ. κτλ. κτλ......................
και η μονη τους παρουσια ειναι ειτε με τις υπογραφες τους,ειτε με τις αποψεις τους, να προσβαλουν τους υπολοιπους,τοτε φευγοντας να κλεισουν και την πορτα για να μην μπαζει....
Εγώ είμαι αυτός;
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα και πείραξα κάποιους!
Άν υπήρχε κάτι που έγραψα και ενόχλησε κάποιους, ζητάω συγγνώμη.
Δεν θα μετέχω από εδώ και πέρα σε καμιά συζήτηση, σε αυτό το φόρουμ.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Εγώ είμαι αυτός;
δεν πειράχτηκε το forum εγω πειράχτηκα και δεν ειναι το θεμα της συγνωμης

απλα επειδη γραφετε και εκει γραφτε το Nickname (teomad)εκει και δειτε τι ταμπελα που μου εχουν βαλει πανω απο το κεφαλι μου:142:

ειλικρινα δεν εχω τιποτα μαζι σας απλα νομιζα οτι γραψατε στο χωρο εδω καπως περιεργα και αυτη ηταν η παρεξιγιση

ειναι δικαίωμα σας να γραφετε σε οποιον χωρο σας ευχαριστεί

προσωπικά με εσας δεν εχω τίποτα και αν θελετε συμμετέχετε στην δημοσια συζήτηση του χωρου εδω

παρεπιπτοντος μια και γραφετε εκει δεν σας εχει κανει εντυπωση που το θεμα συγκεκριμενου δεκτη οταν κανει μελος ποστ αναβει 2 φορες στο forum εκει
αυτο κατι λεει για εμενα αλλα δεν θελω να σας κουρασω

Reaction score
114

Εγώ είμαι αυτός;
Δεν σου εκανα καποια παραθεση για να καταλαβεις οτι εννοω εσενα.
Δεν αφορα εσενα και δεν με εχεις πειραξει καθολου.
Το μηνυμα αφορα αλλον στην συγκεκριμενη περιπτωση και καποιους αλλους γενικα.

Reaction score
114

δεν πειράχτηκε το forum εγω πειράχτηκα και δεν ειναι το θεμα της συγνωμης

απλα επειδη γραφετε και εκει γραφτε το Nickname (teomad)εκει και δειτε τι ταμπελα που μου εχουν βαλει πανω απο το κεφαλι μου:142:

ειλικρινα δεν εχω τιποτα μαζι σας απλα νομιζα οτι γραψατε στο χωρο εδω καπως περιεργα και αυτη ηταν η παρεξιγιση

ειναι δικαίωμα σας να γραφετε σε οποιον χωρο σας ευχαριστεί

προσωπικά με εσας δεν εχω τίποτα και αν θελετε συμμετέχετε στην δημοσια συζήτηση του χωρου εδω

παρεπιπτοντος μια και γραφετε εκει δεν σας εχει κανει εντυπωση που το θεμα συγκεκριμενου δεκτη οταν κανει μελος ποστ αναβει 2 φορες στο forum εκει
αυτο κατι λεει για εμενα αλλα δεν θελω να σας κουρασω

Αν δεν ηθελες να σου στερησουν τη συμμετοχη,να προσεχες τι εγραφες.
Αμα σου εχει λειψει τοσο πολυ,ισως να μπορεις και να γυρισεις.
Και επειδη πραγματι υπαρχει κουραση,μην το απαντησεις καν η' ανοιξε κανα αλλο θεμα με τετοια........

Reaction score
88
Αυτή η εικόνα των HD καναλιών είναι άλλο πράγμα τελικά. Δυσκολεύομαι να δω SD τώρα...
Ο δέκτης μου άρεσε!!!

Reaction score
35

Εγώ ακόμα δε κατάλαβα τι είναι οι "διακοπές" στις οποίες αναφέρεστε.

Αν είναι πρόβλημα λήψης στο tuner κτλ, καλώς και τα αναφέρετε. Αν είναι οτιδήποτε άλλο σχετικό με επικοινωνία δικτύου (για να μην αναφερθώ με μεγαλύτερη λεπτομέρεια) πολύ κακώς ξεκινάτε τη συζήτηση και ακόμα περισσότερο κακώς τη συνεχίζετε. Καλό είναι να μένουμε στις δυνατότητες του δέκτη σαν δέκτη και όχι σε άλλες, τρίτες, υπηρεσίες.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Αυτή η εικόνα των HD καναλιών είναι άλλο πράγμα τελικά. Δυσκολεύομαι να δω SD τώρα...
Ο δέκτης μου άρεσε!!!
το ιδιο εχω παθει και εγω!!:126:

Reaction score
19

Some fixes for new receivers.

This IS for everyone.

Added: Unicable function : satellite search menu -> LNB type - > Unicable LNB Port - > you can selectable 4 LNB Port
Added: Hotbird, Astra Satellite TP
Need to Factory reset after update s/w.

Backup settings before loading this s/w You will lose them. Set your long. and lat. again after loading.

1,back up channel data udb only[menu/usb green button].
2,load todays patch S/W only.
3,factory reset.
4,menu network turn back on ,press 1111 to expand other options.
5,load your channel data back on enter your long/latitude if needed.
6,goto key edit turn ucas back on.
7,reset key data.
8,load softcam.

μπορω να βαλω αυτο το patch

Reaction score
0

Με τον Spiderbox 9000 HD Combo μπορεις να βλεπεις nova χωρις να πληρωνεις και αν τον παραγγειλω μπορει να ειναι ρυθμισμενος ωστε να μην χριαστει να κανω κατι εγω γιατι δεν ξερω και πολλα πραγματα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Με τον Spiderbox 9000 HD Combo μπορεις να βλεπεις nova χωρις να πληρωνεις και αν τον παραγγειλω μπορει να ειναι ρυθμισμενος ωστε να μην χριαστει να κανω κατι εγω γιατι δεν ξερω και πολλα πραγματα
To να βλέπεις nova χωρίς να πηρώνεις είναι παράνομο.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Ειναι παρανομη η ανευ πληρωμης θεαση προγραμματων που απαιτουν πληρωμη. Κατοπιν τουτου πρεπει να κλεινετε αμεσως τον δεκτη, αφ΄ης στιγμης συνδεθειτε παρανομα (ή τελειωσει αυτο που θελετε να δειτε):135:

Reaction score
0
Κάποιο νέο για την προσθήκη δυνατότητας 4:2:2 στο δέκτη υπάρχει στον ορίζοντα :118:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l