Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

φίλε plasmaG άνοιξε ένα καινούργιο θέμα με αυτό που ζητάς και θα σου απαντήσουμε εκεί.
Εδώ είναι θέμα που αφορά τον Spiderbox.
Υπάρχουν αρκετοί δέκτες που είναι combo linux.

Reaction score
1
Να ρωτησω κι εγω επιγραμματικα δυο πραγματατακια :120: ;

i) Δουλευει ΧΩΡΙΣ προβληματα το Diseqc 1.1 (καθοτι υπαρχει ενα 8Χ1);
και
ii) Υπαρχει καποιο link (forum,site etc) που μπορουμε να δουμε.... τι θα δουμε :140: ;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Να ρωτησω κι εγω επιγραμματικα δυο πραγματατακια :120: ;

i) Δουλευει ΧΩΡΙΣ προβληματα το Diseqc 1.1 (καθοτι υπαρχει ενα 8Χ1);
και
ii) Υπαρχει καποιο link (forum,site etc) που μπορουμε να δουμε.... τι θα δουμε :140: ;
ναι κανονικα παιζει δεν εχεις προβλημα

δεν εχει ακουστει κατι

τωρα με τις μαρκες και τις συμβατοτητες μια και εχεις διακοπτη θα δοκιμασεις

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

ναι κανονικα παιζει δεν εχεις προβλημα

δεν εχει ακουστει κατι

τωρα με τις μαρκες και τις συμβατοτητες μια και εχεις διακοπτη θα δοκιμασεις
Καταρχην σ' ευχαριστω πολυ για την (γρηγορη) απαντηση σου :107: ....

Ο διακοπτης ειναι ο MAXIMUM 8X1 και δουλευει μια χαρα σε DM 500 (με diseqc 1.1) και YUMATU MX combo (με diseqc 1.2), αλλα αν ειναι να παρω τον δεκτη και να μην μπορω να του ριξω πανω το toroidal και το κινητο, τοτε αυτο ειναι ενα ζητημα :122:.......

Οσον αφορα το δευτερο ερωτημα;
(Αν η ερωτηση κανει "τζιζ" δεχομεθα και p.m. :105: .......)

Η αναβαθμιση μπορει να γινει και απο την rs232 (με null); γιατι απ' οτι ειδα εχει και τετεια .....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Καταρχην σ' ευχαριστω πολυ για την (γρηγορη) απαντηση σου :107: ....

Ο διακοπτης ειναι ο MAXIMUM 8X1 και δουλευει μια χαρα σε DM 500 (με diseqc 1.1) και YUMATU MX combo (με diseqc 1.2), αλλα αν ειναι να παρω τον δεκτη και να μην μπορω να του ριξω πανω το toroidal και το κινητο, τοτε αυτο ειναι ενα ζητημα :122:.......

Οσον αφορα το δευτερο ερωτημα;
(Αν η ερωτηση κανει "τζιζ" δεχομεθα και p.m. :105: .......)

Η αναβαθμιση μπορει να γινει και απο την rs232 (με null); γιατι απ' οτι ειδα εχει και τετεια .....
δεν εχεις προβλημα προχωρα το

αναβαθμισεις με usb:145:

Reaction score
1
Σ' ευχαριστω, γι' αυτο κατι; .......

ii) Υπαρχει καποιο link (forum,site etc) που μπορουμε να δουμε.... τι θα δουμε :140: (οπως και για αναβαθμισεις να προσθεσω ....);

Reaction score
0
Mιας και ο spiderbox δεν είναι linux δέκτης (σαν τον dreambox που είχα) τότε θα ανοίξω νέο thread για linux combo δέκτες. Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0

θελω να αγοραρω τον spiderbox 9000 hd και θα ηθελα να μου πειτε αν η ποιοτητα εικονας ειναι καλη , διοτι ειχα εναν technomate 1500 και η ποιοτητα εικονας του δεν ηταν και πολυ καλη .

την ερωτηση την κανω διοτι ειναι και οι δυο ειναι αγγλικοι δεκτες και εχουν blind search , και τα tuner τους πιστευω οτι εχουν την ιδια τεχνολογια .

Ευχαριστω .

Reaction score
1

o Spiderbox ειναι απο ανατολικη χωρα για τον Τechnomate δεν ξερω

και οι δυο εχουν πολυ καλα Tuner

blind search στον Τecnomate κανει ενα συγκεκριμενο μοντελο το οποιο ειναι αρκετα καλο και αυτο στον τομεα αυτο

Reaction score
68

ειχα εναν technomate 1500 και η ποιοτητα εικονας του δεν ηταν και πολυ καλη.
Ο 1500 είναι ο sd δέκτης με την καλύτερη εικόνα από όσους έχω δοκιμάσει...

Reaction score
1

Ο 1500 είναι ο sd δέκτης με την καλύτερη εικόνα από όσους έχω δοκιμάσει...
εγω νομιζω ο mx series yumatu βγαζει την καλυτερη εικονα
οπως και ο Darkbox gts 7000

Reaction score
114

HACK VIA3 - TNT France channels in Astra 19*E

After downloading s/w,Please do factory default recommended

No internet.

11817V 27500 3/4 DVB-S
NRJ 12
France 5
I>Tele
France 3

11895V 27500 3/4 DVB-S
W9
France 2
TF1
M6

11934V 27500 3/4 DVB-S
TMC

12207V 27500 2/3 DVB-S2 8PSK
TF1 HD
France 2 HD

12522V 22000 5/6 DVB-S
Direct Star
France 4
Gulli
France O

12581V 22000 2/3 DVB-S2 8PSK
Arte HD
M6 HD

12699V 22000 5/6 DVB-S
France 3 Regional Channels

12728V 22000 5/6 DVB-S
France 3 Regional Channels

Spiderbox 9000 HD COMBO
http://www.zshare.net/download/824939148bc312e8/

Reaction score
0

Διαβάζοντας αναλυτικά όλα όσα έχουν γραφτεί στο forum για τον Spiderbox 9000 HD και Spiderbox 9000 HD Combo πρόσεξα ότι πουθενά δεν έχει γραφτεί κάτι για τον Combo και το PVR σε σχέση με τα επίγεια κανάλια.

Είναι εφικτό δηλαδή κάποιος να κάνει μια επιτόπου εγγραφή (κάνοντας χρήση και του time shift) καθώς και να προγραμματίσει μια εγγραφή στα επίγεια κανάλια ή αυτές οι λειτουργίες υπάρχουν μόνο για τα δορυφορικά;

Με λίγα λόγια, με το δεύτερο tuner που έχει προστεθεί, το PVR είναι πλήρως λειτουργικό και στα επίγεια κανάλια;

Κι αν πράγματι λειτουργεί κανονικά το PVR κι εγγράφεται κάποιο επίγειο κανάλι, μπορεί να γίνει ταυτόχρονα θέαση σε οποιοδήποτε άλλο επίγειο ή δορυφορικό, ανεξαρτήτως από το αν το δεύτερο (δορυφορικό) είναι κωδικοποιημένο ή όχι;

Reaction score
0

Την έχετε ακούσει την παροιμία "Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει";

Αυτό λοιπόν θα κάνω στο περίπου, αν και δεν με λένε Γιάννη, γιατί μόνος μου έκανα τις ερωτήσεις και μόνος μου θα δώσω και τις ανάλογες απαντήσεις :119:

Που σημαίνει ότι βρήκα τυχαία σε ξένο forum απάντηση στα παραπάνω, οπότε το καταγράφω κι εδώ για να υπάρχει σε περίπτωση που στο μέλλον έχει την ίδια απορία κι άλλος φίλος.

Το PVR είναι πλήρως λειτουργικό και για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια, αλλά υπάρχει η εξής δέσμευση:
  • Όταν εγγράφεται κάποιο επίγειο κανάλι είναι εφικτή η θέαση μόνο σε κάποιο άλλο επίγειο κανάλι που βρίσκεται στον ίδιο διαπομπό.
  • Όταν εγγράφεται κάποιο επίγειο κανάλι δεν είναι εφικτή η θέαση σε κανένα δορυφορικό κανάλι (ελεύθερο ή αποκωδικοποιημένο) και το αντίθετο.
Αυτά λοιπόν ισχύουν με βάση τα όσα διάβασα αλλού και όχι από δική μου εμπειρία. Όταν θα πάρω κι εγώ το δέκτη στα χέρια μου, θα μπορέσω να τα επιβεβαιώσω κιόλας.

Reaction score
0

Παιδια γεια σας και καλως σας βρηκα.Μολις χθες εγινα κατοχος του spiderbox HD 9000και εχω 2 αποριουλες(προς το παρον) για το συγκεκριμενο δεκτη οντας σχεδον ασχετος με τα δορυφορικα συστηματα και θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας.Λοιπον
1)Ειναι και το σημαντικοτερο που θελω να μαθω και αν γινεται βεβαια.Τον δεκτη τον εχουμε στο σαλονι αλλα θελουμε να μοιρασουμε και την εικονα και σε αλλες 2 τηλεορασεις.Στη μια το καταφεραμε μεσω rca μιας και ειναι καπως πιο κοντινη η αποσταση απο το σαλονι.Για τη δευτερη,επειδη ειναι μεγαλυτερη η αποσταση θελουμε να το κανουμε μεσω RF.Το θεμα ειναι ενω ολα ειναι in place(το καλωδιο) απο ενα προηγουμενο δεκτη που το μοιραζαμε,τωρα ψαχνω αλλα δε βρισκει τη συχνοτητα.Εψαξα λιγο στον δεκτη αυτο αλλα δεν βρηκα τιποτα σχετικη επιλογη.Αν ξερετε τη λυση, please guide me.
2)Αν βαλω usb stick,πως γινεται το back up των καναλιων?Βγαινει κατευθειαν επιλογη?Τελος,αν γινει καμια στραβη,ειναι ευκολη η επαναφορα των καναλιων(εννοειται οτι θα ειχε γινει πρωτα το back up)?

Χιλια sorry αν σας κουρασα

Reaction score
114

Παιδια γεια σας και καλως σας βρηκα.Μολις χθες εγινα κατοχος του spiderbox HD 9000και εχω 2 αποριουλες(προς το παρον) για το συγκεκριμενο δεκτη οντας σχεδον ασχετος με τα δορυφορικα συστηματα και θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας.Λοιπον
1)Ειναι και το σημαντικοτερο που θελω να μαθω και αν γινεται βεβαια.Τον δεκτη τον εχουμε στο σαλονι αλλα θελουμε να μοιρασουμε και την εικονα και σε αλλες 2 τηλεορασεις.Στη μια το καταφεραμε μεσω rca μιας και ειναι καπως πιο κοντινη η αποσταση απο το σαλονι.Για τη δευτερη,επειδη ειναι μεγαλυτερη η αποσταση θελουμε να το κανουμε μεσω RF.Το θεμα ειναι ενω ολα ειναι in place(το καλωδιο) απο ενα προηγουμενο δεκτη που το μοιραζαμε,τωρα ψαχνω αλλα δε βρισκει τη συχνοτητα.Εψαξα λιγο στον δεκτη αυτο αλλα δεν βρηκα τιποτα σχετικη επιλογη.Αν ξερετε τη λυση, please guide me.
2)Αν βαλω usb stick,πως γινεται το back up των καναλιων?Βγαινει κατευθειαν επιλογη?Τελος,αν γινει καμια στραβη,ειναι ευκολη η επαναφορα των καναλιων(εννοειται οτι θα ειχε γινει πρωτα το back up)?

Χιλια sorry αν σας κουρασα
1.Aν εχεις τον Combo,γιατι σε αυτο το θεμα εχεις γραψει,τοτε δεν εχει RF .
Αν εχεις τον 9000 ΗD,τοτε

menu-control panel
επελεξε PAL --> B/G
και
RF channel (21-69) και το ιδιο στην TV σου.

2.βαλε ενα usb stick ,πηγαινε menu-usb,πατησε το πρασινο κουμπι και επελεξε την πρωτη επιλογη.

Reaction score
0

1.Aν εχεις τον Combo,γιατι σε αυτο το θεμα εχεις γραψει,τοτε δεν εχει RF .
Αν εχεις τον 9000 ΗD,τοτε

menu-control panel
επελεξε PAL --> B/G
και
RF channel (21-69) και το ιδιο στην TV σου.

2.βαλε ενα usb stick ,πηγαινε menu-usb,πατησε το πρασινο κουμπι και επελεξε την πρωτη επιλογη.
κατ'αρχας ευχαριστω για την βοηθεια.Λοιπον,ο δεκτης γραφει πανω spiderbox 9000 HD αλλα στο μοντελο (μεσα απο το μενου) γραφει spiderbox 9000HD combo.Εξοδο και εισοδο RF παντως εχει αλλα την επιλογη που μου ειπες δεν την βρηκα στο μενου.Εχει μονο να διαλεξεις PAL ή NTSC.Απ'οτι φαινεται μαλλον η μονη επιλογη για να παρω σημα στην αλλη τηλεοραση ειναι να τραβηξω rca,ετσι?

Reaction score
114

κατ'αρχας ευχαριστω για την βοηθεια.Λοιπον,ο δεκτης γραφει πανω spiderbox 9000 HD αλλα στο μοντελο (μεσα απο το μενου) γραφει spiderbox 9000HD combo.Εξοδο και εισοδο RF παντως εχει αλλα την επιλογη που μου ειπες δεν την βρηκα στο μενου.Εχει μονο να διαλεξεις PAL ή NTSC.Απ'οτι φαινεται μαλλον η μονη επιλογη για να παρω σημα στην αλλη τηλεοραση ειναι να τραβηξω rca,ετσι?

Aυτον τον δεκτη εχεις.

post no. 35
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=85852&page=4

Τον Combo με DVB-T tuner για τη ληψη των ψηφιακων καναλιων.
Το RF ειναι αλλο και οχι αυτο που ειναι κυκλωμενο με κοκκινο χρωμα.

Reaction score
0

Aυτον τον δεκτη εχεις.

post no. 35
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=85852&page=4

Τον Combo με DVB-T tuner για τη ληψη των ψηφιακων καναλιων.
Το RF ειναι αλλο και οχι αυτο που ειναι κυκλωμενο με κοκκινο χρωμα.
Nai εχεις δικιο αυτο ειναι.Αρα rca το οποιο ειναι μονοδρομος ή υπαρχει και επλογη αλλη?Thanks.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88