Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Re: Western Digital TV HD2

παιδιά "βοηθιστεμε" λίγο... αναγκαστικά k έκανα format και πλέον τo media player μου ζητάει κωδικό για να μπω στα κοινά μου αρχεία

είναι συνδεδεμένος με LAN ethernet.
αυτό που είχα κάνει πριν το format είναι έναν νέο user στα win 7 με έναν κωδικό...
και έκανα login με αυτόν τον κωδικό k στο wdtvlive.

πλέον ξανά έκανα τον νέο user με τον ίδιο κωδικό και το media player έχει πεισμώσει και δεν μπαίνει!

μπορείτε να με βοηθήσετε please? δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!

thanks

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD2

παιδια ειμαι και εγω κατοχος του μηχανηματος εδω και παρα πολυ καιρο...αποφασισα μετα απο καιρο να συνδεσω εθερνετ και ολα πηγαν μια χαρα με τα videos youtube..το θεμα ειναι οταν παω να συνδεθω με τον υπολογιστη μου τον βρισκει κανονικα αλλα μου ζηταει account and pasword..εβαλα του μοντεμ αλλα τιποτα..γνοριζει καποιος τι ειναι αυτοι οι κωδικοι...να ειστε καλα
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
εγω το αφηνω anonymus το user name και κενο τελειως το password και παταω οκ και μπενει στο δικτυο κανονικα

Reaction score
0

παιδιά "βοηθιστεμε" λίγο... αναγκαστικά k έκανα format και πλέον τo media player μου ζητάει κωδικό για να μπω στα κοινά μου αρχεία

είναι συνδεδεμένος με LAN ethernet.
αυτό που είχα κάνει πριν το format είναι έναν νέο user στα win 7 με έναν κωδικό...
και έκανα login με αυτόν τον κωδικό k στο wdtvlive.

πλέον ξανά έκανα τον νέο user με τον ίδιο κωδικό και το media player έχει πεισμώσει και δεν μπαίνει!

μπορείτε να με βοηθήσετε please? δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!

thanks
Στα settings και στο Network settings κατω-κατω έχει μια επιλογή "clear login info for network share" .Επέλεξέ την ώστε να "καθαρίσει" η μνήμη του WD από παλιές ρυθμίσεις. Μετά εέλεξε να έχεις στο ΟΝ το "auto login to network share" (εννοείται ότι έχεις ρυθμίσει το δίκτυό σου και τα shares σου πρώτα )

Reaction score
0

Καλησπερα σας,

Ειμαι ηδη κατοχος του πρωτου WD και τωρα πηρα και το Live για κυριο λογο το sharing απο το pc.
Απο μονο του φοραει την 1.02.21.
Συνδεσμολογια: Εχω ιντερνετ το ριχνω σε ενα switch και πανω κει εχω συνδεσει το WD TV, και αλλο ενα laptop. Oλα μια χαρα. Το wd παιζει και ιντερνετ βρισκει ΟΛΑ τα shared files που εχω στο δικτιο. ΜΟΛΙΣ ομως παταω να παιξω οποιδηποτε .mkv .avi κανει loading (εκεινο το στρογγυλο μπλε πραγματακι) και δεν παιζει τιποτα. Κινηση στο switch δεν παιρνω.
Το switch δεν παιζει να ειναι γιατι συνεδεσα το WD με Laptop κατευθειαν. Βλεπει ολα μου τα shared κανονικα (και τις αλλαγες στους φακελους που κανω) ολα πολυ ωραια, αλλα δεν παιζει αρχεια. Δεν κανει streaming.
EΛΕΟΣ δηλαδη!! εχω κανει και factory reset ( 1 φορα ).
Tι ακριβως μπορει να ειναι? Ψαχνω 3 μερες τωρα και δεν βρισκω τιποτα.
Καμια βοηθεια παρακαλω?

Ευχαριστω

Reaction score
3

Μήπως τα αρχεία που δοκιμάζεις να παίξεις είναι νέες ταινίες και έχουν γίνει μετατροπή με νεες εκδόσεις του προγράμματος mkvtoolnix ή αν θες την ποιο εύκολη λυση δοκίμασε να του περάσεις το firmware 1.03.43 και αν σου παιζει κανονικά αυτά τα αρχεια τότε ο λόγος που σου μπλόκαρε είναι αυτός που λες ποιο πάνω.

Αν ναι δες τη λύση στο πρόβλημα σου σε προηγούμενα ποστ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Μήπως τα αρχεία που δοκιμάζεις να παίξεις είναι νέες ταινίες και έχουν γίνει μετατροπή με νεες εκδόσεις του προγράμματος mkvtoolnix ή αν θες την ποιο εύκολη λυση δοκίμασε να του περάσεις το firmware 1.03.43 και αν σου παιζει κανονικά αυτά τα αρχεια τότε ο λόγος που σου μπλόκαρε είναι αυτός που λες ποιο πάνω.

Αν ναι δες τη λύση στο πρόβλημα σου σε προηγούμενα ποστ.
Σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση. Εχω ψαξει πολυ στο φορουμ.
Τα αρχεια δεν εινα καινουργια. Δοκιμασα να παιξω και παλια .avi.
Απλα τιποτα. Καμια αλλη γνωμη?

Ευχαριστω

Reaction score
3

Πέρασες το νέο fw που σου είπα να δεις αν αλλάζει τίποτα?

Reaction score
0

Πέρασες το νέο fw που σου είπα να δεις αν αλλάζει τίποτα?
Καλησπερα,
εβαλα και το καινουργιο fw και παλι απο Win XP δεν παιζει τιποτα.
Eστησα τα 7 βλεπει κανονικα shared και τα παιζει ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε!! Εχει κανεις ιδεα μηπως ειναι καμια παραξενη ρυθμιση απο win XP ??

Επισης πως γινετε να κανω disabled την βλακεια to media server απο τα ΧP μηπως αυτο του δημιουργει προβλημα??

Ευχαριστω εκ τον πρετερων..

Reaction score
3

Μάλλον εχεις μπερδέψει τα μπούτια σου.
Ποιο media server λες γίνε ποιο συγκεκριμένος και στα xp αφού κάνεις κοινόχρηστους τους φακέλους που θες λογικά θα τους βλέπει και το wd tv live.

Reaction score
0

Μάλλον εχεις μπερδέψει τα μπούτια σου.
Ποιο media server λες γίνε ποιο συγκεκριμένος και στα xp αφού κάνεις κοινόχρηστους τους φακέλους που θες λογικά θα τους βλέπει και το wd tv live.
οχι δεν νομιζω να τα εχω μπλεξει , απλα δεν εχω δωσει σωστα το προβλημα μου.
Ας αφησουμε για αρχη στην ακρη το media server.
Απο xp κανω shared κανονικα. Τα αρχεια μου τα βλεπει ολα το δικτιο μου καθως και το wd. Ανοιγω ενα mkv απο το wd απλα δεν το παιζει. Κανει μονο loading. Το ιδιο το εκανα και με τα win 7 και ολα επαιξαν κανονικοτατα. Στα xp εχει το προβλημα απο οτι φαινετε.
Οσον αφορα τωρα τον media server, το ανεφερε μηπως (λεω τωρα εγω) δημιουργει καποιο προβλημα / conflict και δεν παιζει τα αρχεια. Δεν με ενδιαφερει να στησω media server ουτε με νοιαζει το οτιδηποτε σε σχεση με αυτον.
Αυτα εχω να πω. Ενταξει, τωρα κανω streaming απο τα 7 αλλα 9/10 win xp χρησιμοποιω.

Πιστευω να σας διαφωτισα σχετικα.

Ευχαριστω!

Reaction score
3

Θέλω να μου πεις πως εχεις συνδεδεμένο το κάθε τι και το media server που λες εννοείς το μενού στο wd ή κάτι άλλο γιατί πάλι δεν σε κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς.

Και είσαι σίγουρος ότι έκανες κανονικά κοινόχρηστους ότι φακέλους θελεις στα windows xp σαν everyone και να μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση σε αυτούς τους φακέλους και για ανάγνωση αλλά και για εγγραφή.

Δοκίμασες να μπεις στους κοινόχρηστους φακέλους των xp με κάποιο λαπτοπ ή άλλη συσκευή που εχεις πάνω στο δίκτυο(Λογικά στο ρουτερ) συνδεδεμένη και αν ναι τι αποτελέσματα είχες?

Reaction score
16

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση..

Υπαρχει τροπος να μην τη ρυθμιση subtitles: default καθε φορα που το κλεινουμε?

Νομιζα πως ειναι προβλημα του κομματιου μου αλλα το κανει και σε ενος φιλου μου, οποτε μαλλον ειναι γενικο..

Ειναι προβλημα firmware?

Reaction score
0

Και είσαι σίγουρος ότι έκανες κανονικά κοινόχρηστους ότι φακέλους θελεις στα windows xp σαν everyone και να μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση σε αυτούς τους φακέλους και για ανάγνωση αλλά και για εγγραφή.
χμμμ, δεν ξερω αν στα XP εχω δωσει full rights. Θα το κοιταξω και θα ενημερωσω.
Οχι δεν εχω media server απλα λεω για αυτον που φτιαχνει το wd.
Τελος παντων, θα κοιταξω τα rights πρωτα.
Ευχαριστω!!

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

Και καλό είναι από το wd hd tv να μπαίνεις στο pc από το network share και όχι από το media...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD LIVE

Και καλό είναι από το wd hd tv να μπαίνεις στο pc από το network share και όχι από το media...

απο τα shares μπαινω, δεν ασχολουμαι με το media server.
Λοιπον, εδωσα full rights σε ολα, μπηκα admin κανονικα, αλλα παλι τιποτα. Συνδεω και ενα laptop στο δικτιο μου τα βλεπει ολα κανονικα, τα ανοιγει και κανει read / write κανονικα...Τελος παντων, επειδη με κουρασε, θα μπαινω απο τα win 7 και τελος. Αααμα εχετε καμια ιδεα τι αλλο μπορει να ειναι, δεκτη.

Ευχαριστω!!

Reaction score
0
καλημερα εχω το wd tv live μια εβδομαδα ταινια δεν ειχα δει προσπαθησα χθες αλλα τιποτα,παιζει οποτε θελει ειτε ειναι mkv αρχεια ειτε avi,εχει την 1.02.21,του εκανα reset απο το πλαι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,επαιζε στο preview αρκετες mkv ταινιες ωσπου ξαφνικα σταματησε,σε καποιες και μετα δεν επαιζε ουτε αυτες που πριν εβλεπα,διαβασα εδω αρκετες σελιδες δεν βρηκα ακρη πως μπορω να λυσω το προβλημα μου,εχει προβλημα το μηχανημα? να το παω αυριο πρωι πρωι να μου το αλλαξουνε? δεν μπορω να καν τιποτα καμια ιδεα καποια λυση κανενας?Ευχαριστω

Reaction score
3

Διάβασες καθόλου τα προηγούμενα ποστ του τοπικ? Μάλλον όχι γιατί αν τα διάβαζες θα έβλεπες και τη λυση στο πρόβλημα σου.
Δοκίμασε να περάσεις το firmware 1.03.43 και πιστεύω θα είσαι καλυμμένος.

Reaction score
4

Σήμερα λέω να πάω να αγοράσω το συγκεκριμένο μηχάνημα.
Θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτησούλες και όποιος μπορεί ας απαντήσει παρακαλώ.

1)Δεν με ενδιαφέρει να συνδέσω πάνω σκληρό μέσω usb, πάντα θα το λειτουργώ μέσω δικτύου. Δλδ θα βλέπω τις ταινίες από το pc. Υποστηρίζει κάτι τέτοιο? Είναι εύκολο στο να συνδεθεί στο δίκτυο ή θέλει 1.000.000 αλλαγές σε ip, dns κτλ?

2)Όπως είπα παραπάνω θα παίζω μέσω δικτύου. Εάν έχω σε ένα φάκελο το αρχείο sample.mkv και το αρχείο sample.srt, θα διαβάσει τους υπότιτλους? Ή πρέπει να είναι ενσωματωμένοι στο container?

3)Στην χρήση του είναι εύκολο? Δλδ για να μου εμφανίσει τις ταινίες παω Movies, την μουσική Music κτλ? Και μετά απλά ψάχνω στους σκληρούς του pc?

4)Υποστηρίζει ταινίες με ήχο DTS?

Ευχαριστώ πολύ

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ