ΗΙ END PC......

Reaction score
150
Το θέμα δεν είανι πόσο κάνει η μητρική αλλά η Xeon που δέχεται γιατί δεν παίρνει απλούς Icore 7.

Ήθελα να την πάρω και να φτιάξω ένα θηρίο αλλά καλώς η κάκως μιας και ούτε παιχνίδια παίζω, ούτε 3D rendering κάνω ούτε κάτι δύσκλο γενικά, θα ήταν το απόλυτο πέταμα χρημάτων.

Έιχα ξεκινήσει και custom case ύψους 170cm (NAI) μαι 3 ψυγεία από 4Χ120 ανεμιστήρια αλλά βαρέθηκα. Το PC modding και overclocking δεν με τραβάει πια.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.970
Έιχα ξεκινήσει και custom case ύψους 170cm (NAI) μαι 3 ψυγεία από 4Χ120 ανεμιστήρια αλλά βαρέθηκα. Το PC modding και overclocking δεν με τραβάει πια.
Αυτό δεν θα ήταν hi end pc αλλά hi end... κουζίνα:143::143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.300
Έιχα ξεκινήσει και custom case ύψους 170cm

Έχεις κάποια φωτό να δούμε , ή κάποιο σχέδιο πως θα το έκανες;

Reaction score
150
Το έχω αφήσει στη μέση αλλά μπορώ να βγάλω φώτογραφίες αν θέλετε έτσι για πλάκα.

Είχα μεγάλα σχέδια γι'αυτό αλλά πολύ χρόνο και δεν τον έχω. Από σαντουϊτσ plexi / mdf που θα φώτιζε με LED μέχρι περιστρεφόμενη οροφή που θα είχε το νερό σε plexi tank. Μέχρι και Ψάρια μου είχε έρθει να μπορώ να βάλΩ!!!!:143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.300
Απάντηση: ΗΙ END PC......

Περιμένουμε τις φωτο...:126:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: ΗΙ END PC......

Το έχω αφήσει στη μέση αλλά μπορώ να βγάλω φώτογραφίες αν θέλετε έτσι για πλάκα.

Είχα μεγάλα σχέδια γι'αυτό αλλά πολύ χρόνο και δεν τον έχω. Από σαντουϊτσ plexi / mdf που θα φώτιζε με LED μέχρι περιστρεφόμενη οροφή που θα είχε το νερό σε plexi tank. Μέχρι και Ψάρια μου είχε έρθει να μπορώ να βάλΩ!!!!:143:
Θα σου πρότεινα να βάλεις μέσα και καναρίνια (η ιδέα μου ήρθε πριν διαβάσω αυτό με τα ψάρια.. τελικά ίσως τα ψάρια ήταν καλύτερη ιδέα). Όμως με την κρίση που μας μαστίζει, μήπως να φύτευες ρόκα;

Επιβάλεται να παραθέσεις φωτογραφίες..

ΥΓ. Και εγώ κάποτε το pc μου το είχα σε κουτί ύψους 2,5 μέτρων περίπου.. αλλά ήταν "open case" (ανοιχτό κουτί) :138:

Reaction score
80
Απάντηση: Re: ΗΙ END PC......

Το θέμα δεν είανι πόσο κάνει η μητρική αλλά η Xeon που δέχεται γιατί δεν παίρνει απλούς Icore 7.
Κυκλοφορει bios που διαβαζει τους i7 σαν Xeon :126:

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: ΗΙ END PC......

Ε τζερεις.......μπορει¨!!!!!!!!!!!!:137::137:

Να την κανεις τι? Γιατί να το πάρεις και να μην παίξεις με υδρόψυξη το λιγότερο, 2-4 κάρτες των 500+ Ευρώ δεν έχει νόημα. Και ξέχνα νορμαλ κουτιά εννοείται. Μιλάμε και για 2 ψυγείς με 3-4 120αρηδες το καθένα.

Εναλλάκτικά πας σε chiller αλλά εκεί μιλάμε γι απολύ ειδικές μονώσεις και μπελά.

Μιλάμε για 5,000+ για αρχή και όλα αυτά για να κάνεις τι?

Reaction score
80
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΙ END PC......

Να την κανεις τι? Γιατί να το πάρεις και να μην παίξεις με υδρόψυξη το λιγότερο, 2-4 κάρτες των 500+ Ευρώ δεν έχει νόημα. Και ξέχνα νορμαλ κουτιά εννοείται. Μιλάμε και για 2 ψυγείς με 3-4 120αρηδες το καθένα.

Εναλλάκτικά πας σε chiller αλλά εκεί μιλάμε γι απολύ ειδικές μονώσεις και μπελά.

Μιλάμε για 5,000+ για αρχή και όλα αυτά για να κάνεις τι?
Αυτη η μητρικη βγηκε για εναν μονο λογο, για o/c records, αρα ουτε το chiller φτανει.
Θελεις κανιστρα και υγρο αζωτο να παγωσει να το ευχαριστηθείς :135:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Χρειαζεται aircondition για τον Κρελλ το καλοκαιρι και εξεταζει εναλλακτικες λυσεις

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Χρειαζεται aircondition για τον Κρελλ το καλοκαιρι και εξεταζει εναλλακτικες λυσεις
Eτσι μπραβοοοοοοο...αυτος ειναι ο λογος βρε παιδι μου!!!!!!
Μεπιασες βρε μπαγασα Μανο!!!!!!:143::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΗΙ END PC......

Αυτη η μητρικη βγηκε για εναν μονο λογο, για o/c records, αρα ουτε το chiller φτανει.
Θελεις κανιστρα και υγρο αζωτο να παγωσει να το ευχαριστηθείς :135:
Νομιζω και με ουρανιο θα δουλευε καλλιτερα....ποιο σταθερα νομιζω!!!!!!!

:143::143::143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop