gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.436
Απάντηση: ΗΙ END PC......
κανα 700άρι..
κανα 700άρι..
Αυτό δεν θα ήταν hi end pc αλλά hi end... κουζίνα:143::143:Έιχα ξεκινήσει και custom case ύψους 170cm (NAI) μαι 3 ψυγεία από 4Χ120 ανεμιστήρια αλλά βαρέθηκα. Το PC modding και overclocking δεν με τραβάει πια.
Think Big! Because big is beeeuuuuutiful!
Έιχα ξεκινήσει και custom case ύψους 170cm
Θα σου πρότεινα να βάλεις μέσα και καναρίνια (η ιδέα μου ήρθε πριν διαβάσω αυτό με τα ψάρια.. τελικά ίσως τα ψάρια ήταν καλύτερη ιδέα). Όμως με την κρίση που μας μαστίζει, μήπως να φύτευες ρόκα;Το έχω αφήσει στη μέση αλλά μπορώ να βγάλω φώτογραφίες αν θέλετε έτσι για πλάκα.
Είχα μεγάλα σχέδια γι'αυτό αλλά πολύ χρόνο και δεν τον έχω. Από σαντουϊτσ plexi / mdf που θα φώτιζε με LED μέχρι περιστρεφόμενη οροφή που θα είχε το νερό σε plexi tank. Μέχρι και Ψάρια μου είχε έρθει να μπορώ να βάλΩ!!!!:143:
Κυκλοφορει bios που διαβαζει τους i7 σαν Xeon :126:Το θέμα δεν είανι πόσο κάνει η μητρική αλλά η Xeon που δέχεται γιατί δεν παίρνει απλούς Icore 7.
Για πες-για πες καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!:138::138:Κυκλοφορει bios που διαβαζει τους i7 σαν Xeon :126:
Θα πας να την παρεις; :138:Για πες-για πες καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!:138::138:
Ε τζερεις.......μπορει¨!!!!!!!!!!!!:137::137:Θα πας να την παρεις; :138:
Σε όχι "όρθιο" αλλά "ξαπλωτό", για να μπαίνει σε ρακ δεν υπάρχει;
Κυκλοφορει bios που διαβαζει τους i7 σαν Xeon :126:
Ε τζερεις.......μπορει¨!!!!!!!!!!!!:137::137:
Αυτη η μητρικη βγηκε για εναν μονο λογο, για o/c records, αρα ουτε το chiller φτανει.Να την κανεις τι? Γιατί να το πάρεις και να μην παίξεις με υδρόψυξη το λιγότερο, 2-4 κάρτες των 500+ Ευρώ δεν έχει νόημα. Και ξέχνα νορμαλ κουτιά εννοείται. Μιλάμε και για 2 ψυγείς με 3-4 120αρηδες το καθένα.
Εναλλάκτικά πας σε chiller αλλά εκεί μιλάμε γι απολύ ειδικές μονώσεις και μπελά.
Μιλάμε για 5,000+ για αρχή και όλα αυτά για να κάνεις τι?
Eτσι μπραβοοοοοοο...αυτος ειναι ο λογος βρε παιδι μου!!!!!!Χρειαζεται aircondition για τον Κρελλ το καλοκαιρι και εξεταζει εναλλακτικες λυσεις
Νομιζω και με ουρανιο θα δουλευε καλλιτερα....ποιο σταθερα νομιζω!!!!!!!Αυτη η μητρικη βγηκε για εναν μονο λογο, για o/c records, αρα ουτε το chiller φτανει.
Θελεις κανιστρα και υγρο αζωτο να παγωσει να το ευχαριστηθείς :135: