Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Reaction score
3.972
Απάντηση: Re: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

ωραία, εγώ στους βρίσκω, άρα το πρώτο θέμα κλείνει. πάμε στο δεύτερο:

για πες ένα τρόπο να "πιστοποιηθούν" οι επίδοξοι "κριτές"...:126:

είμαι όλος ....αυτιά! :145:
Κωστή αν υφίσταται τέτοιο θέμα ας ανοιχθεί αλλο νήμα.
Είναι μια πρόταση-πρόκληση του Ανδρέα, αλλά το παρών θέμα δεν έβγαλε ακόμη -πιστέυω- το ζουμί που προσδοκούσε ο Μάνος όταν το άνοιξε, νύχτα χωρίς φεγγάρι!:138:

Έ? έ?

Reaction score
11.800
"μουσικα"; Δηλαδής να αντιλαμβάνονται τις παραμορφώσεις άρτιας τάξης καλύτερα από αυτές τις περιττής;

Reaction score
3.972
Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Kι εγω,κι εγω:201::201::201:
Τώρα τι να σε πω κ σένα, μεγάλος άθρωπος είσαι, σε πήρε η χαρά στα σκέλια μόλις διάβασες EAR!!

Kryfo EAR e Kryfo EAR!:107:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
"μουσικα"; Δηλαδής να αντιλαμβάνονται τις παραμορφώσεις άρτιας τάξης καλύτερα από αυτές τις περιττής;
Κατσε καλααα ,μη σου βγαλω το...ear σου:135:

Reaction score
249

γιατι πρεπει να διαθεσουν οι αντιπροσωποι μηχανηματα?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Bρε ας μην διαθεσουν οι αντιπροσωποι.Ποσες φορες δεν εχουν υπαρξει εδω μεσα προκλησεις-προσκλησεις για διαφορα μηχανακια.Αντι να γινονται σε καποιο σπιτι θα μπορουσαν (?) να γινονται σε καποιο χωρο του φορουμ με τα καταλληλα οργανα και ηχητικη διαμορφωση και να τελειωνει ο αεναος καυγας ποιανου το τετοιο ειναι καλυτερο η χειροτερο.

ΥΓ Στην αναφορα μου στον Κο Σταματακο δεν ειχα καμμια προθεση να υποτιμησω η να αμφισβητησω την επαρκεια του.Λυπαμαι αν φανηκε ετσι .Μακαρι να ειχαμε σαν φορουμ τις δυνατοτητες του στο μετρημα και αξιολογηση ηχητ.μηχανηματων.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

..........αλλά το παρών θέμα δεν έβγαλε ακόμη -πιστέυω- το ζουμί που προσδοκούσε ο Μάνος όταν το άνοιξε, νύχτα χωρίς φεγγάρι!:138:

Έ? έ?
Και ουτε προκειται.Οι πορτες ειναι διπλοκλειδαμπαρωμενες

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Bρε ας μην διαθεσουν οι αντιπροσωποι.Ποσες φορες δεν εχουν υπαρξει εδω μεσα προκλησεις-προσκλησεις για διαφορα μηχανακια.Αντι να γινονται σε καποιο σπιτι θα μπορουσαν (?) να γινονται σε καποιο χωρο του φορουμ με τα καταλληλα οργανα και ηχητικη διαμορφωση και να τελειωνει ο αεναος καυγας ποιανου το τετοιο ειναι καλυτερο η χειροτερο.
Θα μου επιτρέψεις Μάνο να αμφιβάλλω αν θα τελειώσει ο καυγάς, ή θα αρχίσει σφοδρότερος. Θέλει πολύ δουλειά για να ξέρουμε τι ακούμε, πέρα από το γούστο μας και να αξιολογούμε κατά το δυνατόν αντικειμενικά. Αν ανατρέξεις σε πολλών τις εντυπώσεις από την έκθεση θα διαπιστώσεις εύκολα
οτι οι δοκιμές που θα γινόντουσαν θα οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στο απόλυτο χάος, όσον αφορά στα συμπεράσματα.
Για παράδειγμα-μη κατονομαζόμενο- ένα ηχείο που ειλικρινά ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ με τίποτα, πήρε και επαίνους για όνομα!!:139:

Reaction score
1.845

Τα τεστ αγαπητέ Λάκη είναι πραγματοποιήσημα με την προυπόθεση ότι θα βρεθούν και πιστοποιηθούν "ερασιτέχνες κριτές" που εκτός από το τεχνικό μπαγκράουντ, πρέπει να ξέρουν και τι ακούν, όχι μόνο τι τους αρέσει να ακούν.
Μόλις βρεθούν οι τελευταίοι θα είμαι ο πρώτος που θα διαθέσει συσκευές.
Εκτιμώ τις γνώσεις σου, τη γενική στάση σου που συνδυάζει το εμπορικό κομμάτι αλλά και αυτό του ηχολήπτη. Εδώ όμως θα διαφωνήσω. Αν μπορούσε να γίνει τεστ ακροάσεων, που δεν το νομίζω γιατί είναι πολλές οι δυσκολίες, δεν θα ήταν η ελληνική Μάγκνα Χάρτα των ηχητικών συσκευών, αλλά συμπεράσματα από ερασιτέχνες για ερασιτέχνες. Κάτι που και εσύ σημειώνεις. Και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Βαγγέλη, αν γινόταν τεστ ακροάσεων με κουρτίνα, πόσοι νομίζεις θα δήλωναν παρόντες?
ΜΟΝΟ με κουρτίνες, διαφορετικά είναι άχρηστο, ανούσιο και διάτρητο. Αυτό που λέμε τυφλή δοκιμή και έχει πολλές φορές αναλυθεί εδώ μέσα πως γίνεται. Έτσι αποκλείονται οι απόψεις αυτών που ακούνε με τα μάτια, που όπως σωστά περιέγραψε ο Θέμης, ακούν ότι τους αρέσει και δεν τους αρέσει να ακούν (το άγνωστο). :121: Αν μάλιστα θέλουμε να γελάσει και το παρδαλό ερίφιο, μπορούμε να ζητάμε από τους επιθυμούντες τη συμμετοχή ακροατές να προσκομίζουν και ένα ακοόγραμμα. :138: Έ ρε γλέντια!

Οι αδήλωτοι φαίνονται από τώρα, που δεν έχουν γράψει ούτε ένα μήνυμα για ένα θέμα το οποίο είναι υποτίθεται η μεγάλη τους καψούρα ... :125: Δεν τους αδικώ. Ξέρεις τι είναι να έχεις λιώσει σόλες από σπίτι σε σπίτι, να έχεις χαλάσει το στομάχι σου απ' τα ξύδια που πίνεις εκεί που πας :107:, με χίλιους κόπους δηλαδή να έχεις κάνει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία, και να ξεπεταχτεί ένας πιτσιρικάς που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του (που λέει ο λόγος) και να σε κάνει δυό παράδες;

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Εσυ αποκλειεσαι - γιατι δεν ακους αλλα...ακτινογραφεις:135: Εγω παντως θα προτιμουσα "μουσικα" κρητικα αυτια!
Παρών:137::142::136:

Reaction score
1.845

Να θυμίσω εδώ το παράδειγμα του Γιώργου Νταλάρα που δεν ακούει πρίμα το παλληκάρι και δεν υφίσταται καταλληλότητά του π.χ. για αντικειμενική κρίση. :203:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Θα μου επιτρέψεις Μάνο να αμφιβάλλω αν θα τελειώσει ο καυγάς, ή θα αρχίσει σφοδρότερος. Θέλει πολύ δουλειά για να ξέρουμε τι ακούμε, πέρα από το γούστο μας και να αξιολογούμε κατά το δυνατόν αντικειμενικά. Αν ανατρέξεις σε πολλών τις εντυπώσεις από την έκθεση θα διαπιστώσεις εύκολα
οτι οι δοκιμές που θα γινόντουσαν θα οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στο απόλυτο χάος, όσον αφορά στα συμπεράσματα.
Για παράδειγμα-μη κατονομαζόμενο- ένα ηχείο που ειλικρινά ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ με τίποτα, πήρε και επαίνους για όνομα!!:139:
Τελικα.......... ειναι χρυσος.

Δεν περιμενα απο σενα ,λογω θεσης, να ονοματησεις αλλα με την τοποθετηση σου επιβεβαιωνεις τον ισχυρισμο μου.
Καποια πραγματα καλυτερα να μην ακουγονται και χαλαμε καρδιες

Reaction score
3.972

Δεν περιμενα απο σενα ,λογω θεσης, να ονοματησεις αλλα με την τοποθετηση σου επιβεβαιωνεις τον ισχυρισμο μου.
Αγαπητέ Μάνο

Ελπίζω το γράμμα μου να σε βρίσκει υγιή και εφευρετικό.

Εγώ χαίρω άκρας υγείας ...και τα παιδιά, ευχαριστώ, επίσης...επίσης.

Νομίζω ότι άνοιξες το πχιό hi end θέμα.

Αποκαλυπτικό κ διάφανο στις ψιλές, χωρίς κόκκο....κοκκο βρέ όπως κόκο-μπίλ όχι κρόκο όπως κροκόδειλος....βρέ άη μη σε πω καμμιά κουβέντα...

Χαιρετώ τώρα κ χαιρετισμούς στη σύζυγο.

ά, και μη ξεχνάς τις γαργάρες...διώχνουν τον πονοκέφαλο..:113:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Μάνο αν θεωρείς οτι ο καθένας μπορεί να λέει περισσότερα από το τι του αρέσει και τι όχι τότε δεν μιλάμε στο ίδιο μήκος κύματος.
Όσο δε αφορά στη δική μου σιωπή, δεν μου ζητήθηκε καμμιά γνώμη, και γιατί άλλωστε, αλλά και να μου τη ζητούσαν θα την άκουγε μόνον ο σχεδιαστής και κανείς άλλος. Δεν είμαι ούτε δικαστής ούτε τιμητής και ειδικά ούτε δοκιμαστής συσκευών. Ας τις έχουν άλλοι αυτές τις φιλοδοξίες να χαλάνε ή όχι καρδιές.
Γιατί όχι εξ άλλου, αφού το δηλώνουμε είναι και εύκολο να γίνει.
Απόφαση χρειάζεται, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Τα τεστ αγαπητέ Λάκη είναι πραγματοποιήσημα με την προυπόθεση ότι θα βρεθούν και πιστοποιηθούν "ερασιτέχνες κριτές" που εκτός από το τεχνικό μπαγκράουντ, πρέπει να ξέρουν και τι ακούν, όχι μόνο τι τους αρέσει να ακούν.
Μόλις βρεθούν οι τελευταίοι θα είμαι ο πρώτος που θα διαθέσει συσκευές.
Δεκτόν και κατανοητόν (ωχ, αυτό ήταν σχήμα πρωθύστερον).

Αλλά, μπορείς να με πεις σε περικαλώ, τόσα χρόνια με επαγγελματίες κριτές, τί καταλάβαμε;

Reaction score
11

Αλλά, μπορείς να με πεις σε περικαλώ, τόσα χρόνια με επαγγελματίες κριτές, τί καταλάβαμε;
Πως αυτοί, πιθανόν, δεν έχουν κρίση! Και πως εμείς, στα σίγουρα, έχουμε!

:107:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Όχι τίποτις άλλο δηλαδής, αλλά εγώ, προσωπικά εγώ, έχω πρόβλημα αυτοπροσδιορισμού! Ποιος είμαι; Πού πάω;

Κάποτες μου προετάθη να ξεκινήσω να γράφω ρηβηγιού σε επαγγελματική βάση, σε έντυπο δηλαδή, και είπαν να μου στείλουν - τί; Καλώδια! Άμα ξεκινούσα, τώρα θα ήμτανε (αυτό είναι σκιαθίτικο) πιστοποιημένος κριτής. Αλλά είπα όχι, οπότε είμαι και απιστοποίητος, και ερασιτέχνης κριτής, καθόσον δεν τα παίρνω απ' τον Καφάτο, έχω παραιτηθεί εδώ και 15 χρόνια. Αλλά σάματις και προτού παραιτηθώ, μήπως με πλήρωνε; Μια στη χάση και μια στη φέξη. Συνάγοντας, τώρα είμαι ερασιτέχνης, άμισθος υπάλληλος του Κάφ. Και απιστοποίητος! Τί σου είναι ένα "όχι"...

Μη γελάτε! Έτσι με λένε! Ακόμη και αγαπημένα φιλικά πρόσωπα! :114:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

H αμφίθυμη αλλά και μονοσήμαντη ετεροαιώρηση του συμμετοχικού ΕΓΩ δεν ήταν στις κεκαλυμένες προθέσεις της διπολικής γραπτής έκφρασής μου:116:
...ο βασικός παραλήπτης σίγουρα το κατανόησε:126:
H δυσθεώρητη πραγματογνωμοσύνη του ΥΠΕΡΕΓΩ σου ανακλάται εις το θεόρατον του ύψους της λελογισμένης γενικότερης υπεραξίας του νου.
Όπου συν το βάρος της γνώμης σου και πλην το βάθος της ενεργειακής υπόστασης.Τυχαίο;Ναι,τούτο νομίζω...:142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Προ καιρου καποιος φιλος απο εδω μεσα ειχε προβλημα με καλωδια ηχειων και τον ενισχυτη του.Με τα πολλα μαθαμε οτι ηταν AudioQuest η συγκεκριμμενη μαρκα.Δεν θα επρεπε?

Ο Petermeni προ καιρου εκανε συγκριση λαμπατου και διακοπτικου ενισχυτου.Δεν μαθαμε μαρκες.Γιατι οχι?.Τι κακο θα ηταν αν ξεραμε οτι ειναι πχ τσακιριδης & DIy Manos58

Αυτο το απλο ρωταω?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

H δυσθεώρητη πραγματογνωμοσύνη του ΥΠΕΡΕΓΩ σου ανακλάται εις το θεόρατον του ύψους της λελογισμένης γενικότερης υπεραξίας του νου.
Όπου συν το βάρος της γνώμης σου και πλην το βάθος της ενεργειακής υπόστασης.Τυχαίο;Ναι,τούτο νομίζω...:142:
"Το μ με 2 λαμδα οπως αυγο." Χαρρυ Κλυν

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt