Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Ειμαι ενος ετους μελος
Δεν ειμαι διαγραμμενος του AVclub
Σε γουσταρω φιλαρακι απο τα λιγα που ειπαμε στην Εκθεση.

Reaction score
1.845

Όχι, δεν το είπα καλά. Εννοώ που δεν έχει ξαναγραφτεί στο παρόν νήμα. Όχι στα παλιότερα. :403:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Οποιοσδήποτε είναι ελεύθερος να γράψει την άποψη του αρκεί να έχει τα κατάλληλα όπλα για να την τεκμηριώσει και βέβαια να αντέχει τον αντίλογο.

Επίσης κανείς δεν υποχρεούται να τη λάβει σοβαρά υπόψιν του αφού το ποιόν του γράφοντος και η ορθότητα των απόψεων του είναι άγνωστα.

Συμπέρασμα...
Ποιο το νόημα?
Όποιος έχει χρήματα να διαθέσει ας προσέξει να κάνει τη καλύτερη επένδυση.

Και ρωτάω σε αυτό το σημείο...
Πότε έγινε στην Ελλάδα σοβαρή κουβέντα με επιχειρήματα και να βγει ένα χρήσιμο συμπέρασμα ή να αλλάξει γνώμη κάποιος?:126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

προ ΔΝΤ κανεις.
Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα
Και σενα σε γουσταρω απο τα πολλα που εχουμε πει κατα καιρους.Αλλα εισαι μια σφιγγα ρε αδερφακι μου.............

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Και για να το θέσω και ποιο σκληρά το θέμα...

Σε κάθε <<κατινίστικο>> θέμα που ανοίγεται στη σελίδα οι θεάσεις και οι απαντήσεις δίνουν και παίρνουν, σε αντίθεση με τα σοβαρά θέματα που <<λιμοκτονούν>>.

Γιατί?
Μα γιατί κάτι μας λείπει...
Άντε μετά να κάνουμε και κριτικές.

Reaction score
1.845
Απάντηση: Re: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

... Και ρωτάω σε αυτό το σημείο...
Πότε έγινε στην Ελλάδα σοβαρή κουβέντα με επιχειρήματα και να βγει ένα χρήσιμο συμπέρασμα ή να αλλάξει γνώμη κάποιος?
Πέτρο μισό γιατί κάτι χρωστάω.

Μάνο, η συμπάθεια είναι αμοιβαία. :107: Οφείλω μάλιστα να ομολογήσω, μετά από εκτεταμένη επισκόπηση της φάτσας μου στον καθρέφτη :119:, ότι η δική σου φυσιογνωμία είναι συμπαθέστερη από τη δική μου. :203:

Πέτρο, υποψιάζομαι ότι η - σε παράθεση - άποψή σου είναι γενικότερη και δεν αναφέρεται μόνο στο χώρο της υψηλής πιστότητας. :144:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Πετρο αυτο που λες το προσυπογραφω.
Δηλωνω ενοχος ξεκατινιασματος καποιες φορες

Σκεφτηκες ομως ποτε οτι η "καμαριλα" και το "ξεκατινιασμα" μπορει να ειναι και παιδια αυτου που καταγγελεις?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Μάνο, η συμπάθεια είναι αμοιβαία. Οφείλω μάλιστα να ομολογήσω, μετά από εκτεταμένη επισκόπηση της φάτσας μου στον καθρέφτη , ότι η δική σου φυσιογνωμία είναι συμπαθέστερη από τη δική μου.
Κοφτο μην μας βγαλουν κανα ονομα.
Ειναι πονηροι οι καιροι

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Re: Απάντηση: Re: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Πέτρο μισό γιατί κάτι χρωστάω.

Μάνο, η συμπάθεια είναι αμοιβαία. Οφείλω μάλιστα να ομολογήσω, μετά από εκτεταμένη επισκόπηση της φάτσας μου στον καθρέφτη , ότι η δική σου φυσιογνωμία είναι συμπαθέστερη από τη δική μου.

Πέτρο, υποψιάζομαι ότι η - σε παράθεση - άποψή σου είναι γενικότερη και δεν αναφέρεται μόνο στο χώρο της υψηλής πιστότητας.
Μήπως να σας αφήσουμε να τα πείτε μόνοι σας?:142::142::142:

Σοβαρολογώντας τώρα... ναι είναι γενικότερο το συμπέρασμα.
Η παιδεία μας (υπάρχει και τέτοια?) δεν μας έχει μάθει να ακούμε αλλά μόνο να προσπαθούμε να περάσουμε το δικό μας.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Περιμενοντας απαντηση χαζευα στην κατηγορια Αναλογικες πηγες

Ενα παιδι ποσταρισε ενα πολυ ενδιαφερον θεμα στις 2/11 για χρηση μπαταριων αντι τροφοδοτικου σε V-LPS.Μια μονο απαντηση στις 5/11 απο Petermeni και μια ερωτηση απο καποιο αλλο λιγο αργοτερα.Και μετα ....σιωπη............
Ισως ειναι χιλιοειπωμενα το 2007 .Αυτος ομως θα κοιταξει αλλου αυριο

Ποσο δικαιο εχεις ρε Πετρο.........................................

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Re: Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Πετρο αυτο που λες το προσυπογραφω.
Δηλωνω ενοχος ξεκατινιασματος καποιες φορες

Σκεφτηκες ομως ποτε οτι η "καμαριλα" και το "ξεκατινιασμα" μπορει να ειναι και παιδια αυτου που καταγγελεις?
Μα γιαυτό και το τονίζω...
Γιατί πρέπει ντε και καλά να πεις κάτι όταν είναι ανούσιο?
Συνήθως ανοίγουμε το στόμα μας (πληκτρολόγιο πλέον) και το πρώτο πράγμα που μας κατέβει (όχι δεν θα πω αρλούμπα) το γράφουμε.
Ρίξε μια ματιά να δεις πόσες απαντήσεις είναι άχρηστες...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Ειναι μου φαινεται ωρα κριτικης(αυτοκριτικης σε οτι με αφορα).

Αν κρινεις οτι αυτο που θιγουμε χρηζει συζητησης ανοιξε νεο ποστ.Σαν παλαιοτερο μελος και συντονιστης κατηγοριας σου παραχωρω το προνομιο-βαρος ενος τοσο κρισιμου θεματος.
Πραξε κατα το δοκουν.Αν ανοιξει τετοιο θεμα θα ποσταρω "με το χερι στο Ευαγγελιο".

Reaction score
1.845

Μήπως να σας αφήσουμε να τα πείτε μόνοι σας?:142:

Σοβαρολογώντας τώρα... ναι είναι γενικότερο το συμπέρασμα.
Η παιδεία μας (υπάρχει και τέτοια?) δεν μας έχει μάθει να ακούμε αλλά μόνο να προσπαθούμε να περάσουμε το δικό μας.
:618:

Καλά κατάλαβα το γενικότερο της παρατήρησης.
... Ρίξε μια ματιά να δεις πόσες απαντήσεις είναι άχρηστες...
Αυτό με χαλάει λιγότερο. Περισσότερο με ενοχλούν (για να μην πω τίποτε καντήλια και εξαπτέρυγα) κάτι "βαρειά πεπόνια" που όταν έρθουν τα δύσκολα απουσιάζουν, γιατί ... έπεσε δουλειά στο κοτέτσι. :142:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Νομίζω πως δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε πράγματα που δεν τους αξίζει αλλά η όλη κουβέντα έχει ξεφύγει από το ειδικό και έχει αγγίξει το γενικό οπότε κάτι καλό μπορεί και να βγει.

Τελικά σε πολλές περιπτώσεις είναι χρυσός η σιωπή.
Όταν έλεγαν οι παλαιοί...
<<Πριν μιλήσεις βούτα τη γλώσσα σου στο μυαλό>> κάτι ήξεραν.

Οι σύγχρονοι φιλόσοφοι που πραγματικά είναι <<αλλού>> λένε το θαυμάσιο:
<<Είναι αληθές? Είναι καλό? Είναι απαραίτητο? Τότε πες το...>>

Ποιος μπορεί να μην υποκλιθεί στο παραπάνω και από πόσους μπελάδες δεν θα είχαμε γλυτώσει αν το κάναμε πράξη?

Reaction score
1.845

Νομίζω κάνουμε τη συζήτηση σε λάθος ώρα για εξαγωγή στατιστικών συμπερασμάτων. Π.χ. μόλις βάρυνε, έμειναν να την παρακολουθούν τα μισά (και κάτω) μέλη. Αυτό όμως μάλλον οφείλεται στο περασμένο της ώρας. Αν η ώρα ήταν απογευματοβραδυνή θα είχαμε, ονομαστικά, κάποιους που αποφεύγουν τα "καλντερίμια". :126:

Υ.Γ. Πάντα κοιτάζω στο κάτω μέρος της σελίδας τους συνδεδεμένους χρήστες. Βοηθά απίστευτα να βλέπεις ποιοι παρακολουθούν. :125:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

<<Είναι αληθές? Είναι καλό? Είναι απαραίτητο? Τότε πες το...>>

Ειναι αληθες οτι το cat5UTP εσκισε ττην ακριβη κορδελα
Ειναι καλο που μια ιδιοκατασκευη (χιλιοειπωμενη στο διαδυκτιο) τα πηγε καλυτερα απο την κορδελα
Ειναι απαραιτητο να πληρωσω ενα σκασμο λεφτα για την κορδελα και την ευζωια του κορδελιαρη

Τοτε πες το

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Υ.Γ. Πάντα κοιτάζω στο κάτω μέρος της σελίδας τους συνδεδεμένους χρήστες. Βοηθά απίστευτα να βλέπεις ποιοι παρακολουθούν.
Καλα σε εκοψα για δικο μου! Και ας πουνε οτι θελουν οι κακεντρεχεις . Τους εχω:441:

Reaction score
1.845

Να σου πω και το άλλο. Αυτή τη στιγμή γράφει ο μεγάλος αδερφός του φόρουμ :125: «Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 (6 μέλη και 5 επισκέπτες)». Και στα μέλη αναφέρει «anemelos, PeterMeni, JOHN MARKOU, back, sakis65», δηλαδή 5! Που σημαίνει ότι έχουμε και ένα κρυφό ασούμε ... :116:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Εμενα με ξεχασες βρε!
Αλλα ω του θαυματος μας βλεπουμε 7 τωρα και ειμαστε 6

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844