Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
384
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Μακρια απο τα Belkin, Netgear, etc.
Δες τα Edimax και τα προιοντα της Draytek.

Reaction score
1.458

Για στικ θα πάρεις αυτό που σου έγραψα παραπάνω,καθώς είναι αυτό που συνιστά η Hdi.
Τώρα εγώ το χρησιμοποιούσα σε απόσταση 3 μέτρων από το router και έπαιζε μια χαρά ματρόσκες 1080p.Αν είσαι σε μεγάλη απόσταση με το router και παρεμβάλλονται τοίχοι μπορεί να έχεις πρόβλημα και να σου κάνει διακοπές.Από τα belkin θα σου έλαγα να μείνεις μακριά καθώς δεν εχουν καλή υποστήριξη από την εταιρία.Πάρε κανένα Netgear.

Reaction score
1.458

Μακρια απο τα Belkin, Netgear, etc.
Δες τα Edimax και τα προιοντα της Draytek.
Εγώ για τα Netgear έχω καλή γνώμη.
Μην πάρω κανένα στο λαιμό μου πάντως!

Reaction score
32

Για στικ θα πάρεις αυτό που σου έγραψα παραπάνω,καθώς είναι αυτό που συνιστά η Hdi.
Τώρα εγώ το χρησιμοποιούσα σε απόσταση 3 μέτρων από το router και έπαιζε μια χαρά ματρόσκες 1080p.Αν είσαι σε μεγάλη απόσταση με το router και παρεμβάλλονται τοίχοι μπορεί να έχεις πρόβλημα και να σου κάνει διακοπές.Από τα belkin θα σου έλαγα να μείνεις μακριά καθώς δεν εχουν καλή υποστήριξη από την εταιρία.Πάρε κανένα Netgear.
Δυστυχώς τοίχοι παρεμβάλλονται....και αρκετοί.
Δεν παίρνεις κανέναν στο λαιμό σου do not worry. Εδώ είμαστε για να ανταλλάζουμε απόψεις.
Λύση δεν βλέπω...ίσως ρισκάρω είτε με powerline είτε με το stick & Θα ενημερώσω.

Reaction score
1.458

Αλλη λύση να τραβήξεις κατευθείαν καλώδιο ethernet,από τον υπολογιστή στο Dune.Θα έχεις καλώδια μες τη μέση όμως.
Αθήνα ποια περιοχή είσαι?Εγώ είμαι Καλλιθέα.Αν είμαστε κάπου κοντά να σου δώσω το wifi stick να το δοκιμάσεις και αν σου κάνει το αγοράζεις (δεν εννοώ να αγοράσεις το δικό μου,καθώς δεν το πουλάω).Πάρε όμως πρώτα ένα ασύρματο router με N support.

Reaction score
32

Αλλη λύση να τραβήξεις κατευθείαν καλώδιο ethernet,από τον υπολογιστή στο Dune.Θα έχεις καλώδια μες τη μέση όμως.
Αυτό σκεφτόμουν & εγώ αλλα μου τη σπάει να έχω καλώδια μες τη μέση.
Εαν συνδέσω το modem via ethernet με το prime και πάνω στο modem σκληρό, μπορώ να δουλευω το PC wireless και να "κατεβάζω" στον σκληρό που θα είναι πλαγκαρισμένο στο modem?

Reaction score
1

Διάβασα σχεδόν όλο το νήμα (τις πρώτες 70 περίπου σελίδες) το τελευταίο δίωρο και μου λύθηκαν σχεδόν όλες οι απορίες για το εν λόγω μηχάνημα ! :107:

Τα συγχαρητήριά μου στον Λεωνίδα για την παρουσίαση (χαρά στο κουράγιο σου !!!) και σε όλους όσους έγραψαν τα αποτελέσματα των δοκιμών τους.
Απ' ότι κατάλαβα ο συμφορουμίτης ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. το κάνει εισαγωγή στην Ελλάδα...που το βρίσκουμε το λοιπόν ; ! :137:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.564
www.projecting-art.com

Μια και κατάφερες να διαβάσεις όλο αυτό το κατεβατό:137:, ρίξε μια ματιά και στο topic του Max.
Απ' ότι λέει ο Λεωνίδας, έχει ακόμα καλύτερη εικόνα (το μεγάλο ατού του Prime), και είναι αρκετά αναβαθμίσιμο σε δυνατότητες.
Βέβαια και η τιμή του είναι αρκετά...αναβαθμισμένη επίσης.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

www.projecting-art.com

Μια και κατάφερες να διαβάσεις όλο αυτό το κατεβατό:137:, ρίξε μια ματιά και στο topic του Max.
Απ' ότι λέει ο Λεωνίδας, έχει ακόμα καλύτερη εικόνα (το μεγάλο ατού του Prime), και είναι αρκετά αναβαθμίσιμο σε δυνατότητες.
Βέβαια και η τιμή του είναι αρκετά...αναβαθμισμένη επίσης.

Το είδα και ευχαριστώ για την υπόδειξη :107: ...αλλά είναι απλησίαστο για την τσέπη μου τουλάχιστον.

Che

Reaction score
0

Καλησπέρα, έχω σοβαρό πρόβλημα με το πρόγραμμα yadis. Αφού το εγκατέστησα στο pc κατέβασα τους φακέλους στον σκληρό δίσκο που έχω τις ταινίες και τα αρχεία μου (blu ray rip). Το κατέβασμα των εξώφυλλων έγινε ως εξής: Αφού ανοίγω το πρόγραμμα κάνω Αdd το αρχείο μετά processe μου βρίσκει το εξώφυλλο και μετά export και το προσθέτει. Την ταινία την έχω σε έναν φάκελο με υποφάκελο με την ίδια ονομασία. Όταν λοιποόν ανοίγω την ταινία με την επιλογή αναπαραγωγή η ταινία ανοίγει κανονικά με την δομή του blu ray. Όλα καλά ως εδώ. Όταν όμως κάνω άνοιγμα μου βγάζει το εξώφυλλο της ταινίας που έχω κατεβάσει με ένα κείμενο περίληψης και όταν πατάω enter μου εμφανίζει τις εξής επιλογές.
1) δείτε τις φωτογραφίες
2) αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων
3) ακύρωση
πατώντας την 2η επιλογή αυτό που κάνει είναι μια προεπισκόπηση της ταινίας χωρίς όμως να ανοίγει τους φακέλους για να βρω το m2ts αρχείο με τον υπότιτλο και να παίξει η ταινία κανονικά. Έτσι λοιπόν δεν μπορώ να δω ταινία με υπότιτλους.

Ένα άλλο θέμα είναι ότι ανοίγοντας το Dune για να δω τη λίστα με τις ταινίες του σκληρού μου εμφανίζει τους φακέλους κανονικά όπως πάντα κίτρινο φακελάκι αντί να έχει την φωτογραφία της ταινίας.
Για να δω το εξώφυλλο πατάω έντερ μου εμφανίζει το φόντο που έχω επιλέξει και πάνω αριστερά το εξώφυλλο της ταινίας σε μικρογραφία.

Τι δεν κάνω καλά? Στο dune δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα (το dune είναι δυκτιομένο)

Reaction score
0

Την ταινία την έχω σε έναν φάκελο με υποφάκελο με την ίδια ονομασία

Ένα φάκελο όπου μέσα να έχει το αρχείο χωρίς υποφάκελο .

Che

Reaction score
0

Eτσι το εχω και εχω το ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που αναφερω παραπανω....

Reaction score
32

Χθες έβαλα να δω bluray αγορασμένο το XMEN.
Ζητούσε επανειλημένα firmwire update...
Βάζω το XMEN2 έπαιξε κανονικά.
Στο τέλος της ταινίας λέω να δοκιμάσω να δω αν πάιξει το XMEN3. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε & δεν έβγαλε καν μήνυμα αλλα γυρισε μόνο του στο menu.
Tεσπα ξαναδοκιμάζω το XMEN1 και επαιξε...:613:
Ενημερώνουμαι την HDI κάπως για να λυθεί σε μελλοντικό firmwire?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Χθες έβαλα να δω bluray αγορασμένο το XMEN.
Ζητούσε επανειλημένα firmwire update...
Βάζω το XMEN2 έπαιξε κανονικά.
Στο τέλος της ταινίας λέω να δοκιμάσω να δω αν πάιξει το XMEN3. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε & δεν έβγαλε καν μήνυμα αλλα γυρισε μόνο του στο menu.
Tεσπα ξαναδοκιμάζω το XMEN1 και επαιξε...:613:
Ενημερώνουμαι την HDI κάπως για να λυθεί σε μελλοντικό firmwire?

The Pacific BD, δεν παίζει με τίποτα... due to security violation. :141:

Τα είδα απ' το HTPC.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef