καλα ντε μη βαρατε !!!

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

εννοειται σε σχεση παντα με την αναπαραγωγη απο λαπ τοπ m2 και v-dac ,θα επρεπε να πω καλυτερα απο το λαπ-τοπ !
ευχαριστω για την επισημανση Κωστα !!!

Reaction score
2.566
Re: Απάντηση: Re: καλα ντε μη βαρατε !!!

To κατάλαβα από τα συμπεράσματα σου...πραζ?
Kαθόλου δε πραζ, κι εγώ έχω καταλάβει άλλα από τα δικά σου, μη το κάνουμε και θέμα....
Ας αποφασίσει ότι θέλει ο άνθρωπος, ούτως η άλλως οι δικές σου προτάσεις μπορούν πολύ εύκολα να δοκιμαστούν, αφού μπορεί να βάλει δοκιμαστικά διπλοκαλωδίωση αλλά και να πάρει για δοκιμή κάποιο άλλο ντακ στα λεφτά που θέλει να δώσει. ......κι αν δει τις αλλαγές που του λες γράψε μου...

Μετά μπορεί να δοκιμάσει και τις δικές μου, υλοποιημένες εμπορικά υπό την ονομασία evo (για να μη το κάνει ο ίδιος) και να μας πει κι εκεί διαφορές, να δούμε που αξίζει να δαπανήσει τα € του...

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: καλα ντε μη βαρατε !!!

Kαθόλου δε πραζ, κι εγώ έχω καταλάβει άλλα από τα δικά σου, μη το κάνουμε και θέμα....
Ας αποφασίσει ότι θέλει ο άνθρωπος, ούτως η άλλως οι δικές σου προτάσεις μπορούν πολύ εύκολα να δοκιμαστούν, αφού μπορεί να βάλει δοκιμαστικά διπλοκαλωδίωση αλλά και να πάρει για δοκιμή κάποιο άλλο ντακ στα λεφτά που θέλει να δώσει. ......κι αν δει τις αλλαγές που του λες γράψε μου...

Μετά μπορεί να δοκιμάσει και τις δικές μου, υλοποιημένες εμπορικά υπό την ονομασία evo (για να μη το κάνει ο ίδιος) και να μας πει κι εκεί διαφορές, να δούμε που αξίζει να δαπανήσει τα € του...
Κάντο...κι εγώ από τώρα δηλώνω ότι θα εμπιστευτώ την κρίση του Χαραλά...

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

Μη το πουλήσεις μετά όμως...

Reaction score
28
Re: Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

Μη το πουλήσεις μετά όμως...
βρε παλληκαρια συνεβη κατι καταπληκτικο !! ως κατοχος ενος πικαπ thorens td166mkii σε ακινησια εδω και 5-6 χρονια ισως και παραπανω και εξοπλισμενο με μια κεφαλη shure m44e (μαλλον κλαμπισια και με εξοδο 9mv ) ,το εβαλα λοιπον εστω και πολυκαιρισμενο σε προσωρινη λειτουργια ,παρο'λα λοιπον τα αναμενομενα παρατραγουδα λογω παλαιοτητος ,ε ρε πλακα που επαθα τεραστια σωματα -δυναμικα-αναλυση και τα τοιαυτα τοσον καιρο ομολογουμενως ειχα ξεχασει τον ηχο του ,συγκρινωντας το τωρα με τις ψηφιακες μου πηγες βλεπω οτι τις συναγωνιζεται ανετα παρ ολη την ηλικια του !!πιστευω λοιπον οτι μπορει ανετα να συμβιωσει με τον δικαναλο και σε συνεργασια με το ολον συστημα ,
νομιζω οτι ο as2000 του ερχεται γαντι !! και επι πλεον βλεπω οτι ο ενισχυτης ανεβαινει πολυ πιο ευκολα σε αποδοση απ'οτι με ψηφιακα !!!εντυπωσεις ? ισως !!

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

Μου φαίνεται βαλτός είσαι...κάτι θέματα που ανοίγεις!!!:142:

Reaction score
28
εν τουτοις το θεμα το ξεκικησα αλλοιως και αλλου καταληξαμε, ελεγα λοιπον οτι θα προτιμουσα λιγη παραπανω αναλυση-λιγη επαναλαμβανω-εαν ειναι εφικτο με ενα καποιο λογικο κοστος προς το παρον και χωρις μεγαλες αλλαγες στα βασικα κομματια του υπαρχοντος συστηματος (ενισχυτη -ηχεια ) απο τα οποια ειμαι αρκετα ευχαριστημενος !!και ακολουθως θιξαμε το θεμα σωματα παντα σε σχεση με τα ψηφιακα με τα οποια τροφοδοτειται ο as2000
o οποιος τσεκαρισμενα με αλλες πηγες τα παει περιφημα (συμφωνα παντα με την κατηγορια του και σαν πακετο με τα soavo).

Reaction score
2.566
Μπορείς να βάλεις κι ένα λαμπάτο μπάφερ πριν τον ενισχυτή, θα σου δώσει ίσως λίγο σώματα, αλλά ίσως χάσεις και λίγο ανάλυση, δε ξέρω...μπορείς να δοκιμάσεις...

Reaction score
28
Μπορείς να βάλεις κι ένα λαμπάτο μπάφερ πριν τον ενισχυτή, θα σου δώσει ίσως λίγο σώματα, αλλά ίσως χάσεις και λαιίγο ανάλυση, δε ξέρω...μπορείς να δοκιμάσεις...
ναι το εχω σκεφτει αυτο ,ισως το δοκιμασω ,ευχαριστω !!

!!παντως απο ολη αυτη την αναζητηση και την συζητηση που εχει προκυψει κατα την γνωμη μου παντα και προσωπικα εχω ξαναδιαπιστωσει κατι για το οποιο ειμαι σιγουρος και εμπειρικα τουλαχιστον απο τα δικα μου μηχανηματα διαχρονικα οτι η ποιοτητα της πηγης αποφερει τεραστιες διαφορες στην αποδοση ,τουλαχιστον εγω και τωρα με το υπαρχον συστημα αλλα και με αλλα στο παρελθον εχω διαπιστωσει τεραστιες διαφορες ,ακουσα τον yamaha και τα soavo με διαφορετικες ακριβωτερες πηγες και εμεινα αναυδος απο την προς τα πανω διαφορα! τεσπα αυτο μαλλον πρεπει να συζητηθει και μαλλον εχει γινει σε αλλο θρεντ

Reaction score
28
Παρατηρείς την ίδια έλλειψη σώματος ακόμη και όταν παίζει CD?
οχι καμμια ελλειψη θα ελεγα τεραστια σωματα απο τον yamaha αλλωστε στο θεμα αυτο στην κατηγορια του ειναι απο τους 2-3 της αγορας αυτη την στιγμη ,το λεγω με ολη την επιγνωση γιατι εριξα πολυ ψαξιμο πριν καταληξω , την μια καποια ελλειψη την παρατηρω -οχι τεραστια βεβαια -στην αναπαραγωγη απο λαπ τοπ+m2+v-dac το οποιο v-dac σημειωτεον ως ζευγαρι με το cd τα παει περιφημα στο θεμα αυτο,δεν ξερω ισως και τα αρχεια μου να μην ειναι τετοια ,αλλωστε δεν εχω και μεγαλη ποικιλια προς το παρον απο hd .

Reaction score
968
Όπως περιγράφεις τα πράγματα, μάλλον είναι μάπα το υλικό που αναπαράγεις (ασχέτως hd).

Reaction score
28
Όπως περιγράφεις τα πράγματα, μάλλον είναι μάπα το υλικό που αναπαράγεις (ασχέτως hd).
κοιταξε το παραξενο το ιδιο συμβαινει και οταν ακουω ριπαρισμενα cd σε σχεση με την αναπαραγωγη απο πλευερ+v-dac ,εννοειται βεβαια οτι μικρη διαφορα αλλα υπαρχει και την εστιαζω μαλλον στο οτι το πλευερ αν και παιρνω απο την digital out το marantz πρεπει να προσθετει κατι επι πλεον !!!!

Reaction score
28
κοιταξε το παραξενο το ιδιο συμβαινει και οταν ακουω ριπαρισμενα cd σε σχεση με την αναπαραγωγη απο πλευερ+v-dac ,εννοειται βεβαια οτι μικρη διαφορα αλλα υπαρχει και την εστιαζω μαλλον στο οτι το πλευερ αν και παιρνω απο την digital out το marantz πρεπει να προσθετει κατι επι πλεον !!!!
sorry αλλα μαλλον τα εγραψα καπως δυσκολονοητα οταν λεγω οτι παιρνω απο την digital εννοω την ψηφιακη εξοδο του marantz !

Reaction score
28
Re: Απάντηση: καλα ντε μη βαρατε !!!

thanks !!!!
καλα τωρα ειναι και λιγο οφ τοπικ αλλα η εγω ειμαι τυφλος η μεγαλωσα και δεν το βρισκω !!!κατεβασα :122:το wasapi για τον foobar βρε παιδια το αρχειο ειναι συμπιεσμενο , ε πως στην ευχη αποσυμπιεζουμε στα windows 7 ουτε με δεξι κλικ βρισκω τιποτα ουτε αλλου πουθενα ?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.076
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494