E-shop.gr & BluRay Discs

Reaction score
0
Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

παιδεία καλισπερες....μακαρυ το δεματακι σου να ερθει το συντομότερο και να μοιραστείς μαζι μας την χαρά σου!!!
Να στείλουμε ομαδικά μυνήματα στο eshop ώστε να συνεχίσει τις τιμές αυτες ακόμη και όταν ξε-στοκάρει.
Καθώς και επιτέλους να φτιάξουν λίγο το μενού του bly ray...να γίνει ξεχωριστεί κατηγορία με υποκατηγορίες νεες κυκλοφορίες Προ-παραγγελίες κλπ...όπως και να έχουν σταθερές τιμές στις προ-παραγγελίες....αν θέλετε ας στείλτε ο καθένας απο ένα μύνημα....
το δικό μού το εχω στείλει πανω με πάνω απο 50 τρόπους...αλα σύνδεση με Καϊρο....

Reaction score
89
Re: Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

παιδεία καλισπερες....μακαρυ το δεματακι σου να ερθει το συντομότερο και να μοιραστείς μαζι μας την χαρά σου!!!
Να στείλουμε ομαδικά μυνήματα στο eshop ώστε να συνεχίσει τις τιμές αυτες ακόμη και όταν ξε-στοκάρει.
Καθώς και επιτέλους να φτιάξουν λίγο το μενού του bly ray...να γίνει ξεχωριστεί κατηγορία με υποκατηγορίες νεες κυκλοφορίες Προ-παραγγελίες κλπ...όπως και να έχουν σταθερές τιμές στις προ-παραγγελίες....αν θέλετε ας στείλτε ο καθένας απο ένα μύνημα....
το δικό μού το εχω στείλει πανω με πάνω απο 50 τρόπους...αλα σύνδεση με Καϊρο....
εγω παντως σημερα που τους πηρα τηλεφωνο για να δω τι εχει φτασει απτις παραγγελιες μου τους το ειπα κ τηλεφωνικα οτι θα πρεπει να δειξουν λιγο περισσοτερη σημασια και φυσικα να βαζουν κ τιποτα παραπανω στο crazy sundays... για να δουμε... :121:

Reaction score
1

Λοιπόν ακούστε τι είδα πριν από λίγο που πήγα στο βίντεο κλαμπ της γειτονιάς μου (Broadcast).Η Sony έχει βάλει stand με πολλούς τίτλους blu ray προς πώληση.Τα κοίταξα όλα ένα-ένα και τους τίτλους που έχει το eshop στα 11.90 στο σταντ είχαν 16.90 ! Προφανώς αυτές είναι οι τιμές που έχει βάλει ο βιντεοκλαμπατζής για το κέρδος του.Το Spiderman Trilogy το έχει 26.90 ...πιάσαμε λίγο την κουβέντα και του είπα τις τιμές για τα ίδια δισκάκια στο eshop αλλά άρχισε τις χαζομάρες, ότι δεν είδα καλά και αποκλείεται "είμαι ο πιο φθηνός" και άλλα τέτοια όμορφα ότι είναι άλλη τεχνολογία και είναι πιο ακριβά ...αύριο το πρωϊ θα πάω με το νετμπουκ να δει τις τιμές και άμα δεν τα ρίξει τότε θα τα φάει μόνος του

Reaction score
20

ολο και καποιον θα βρει που δεν θα ξερει απο ηλεκτρονικα καταστηματα!

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Λοιπόν ακούστε τι είδα πριν από λίγο που πήγα στο βίντεο κλαμπ της γειτονιάς μου (Broadcast).Η Sony έχει βάλει stand με πολλούς τίτλους blu ray προς πώληση.Τα κοίταξα όλα ένα-ένα και τους τίτλους που έχει το eshop στα 11.90 στο σταντ είχαν 16.90 ! Προφανώς αυτές είναι οι τιμές που έχει βάλει ο βιντεοκλαμπατζής για το κέρδος του.Το Spiderman Trilogy το έχει 26.90 ...πιάσαμε λίγο την κουβέντα και του είπα τις τιμές για τα ίδια δισκάκια στο eshop αλλά άρχισε τις χαζομάρες, ότι δεν είδα καλά και αποκλείεται "είμαι ο πιο φθηνός" και άλλα τέτοια όμορφα ότι είναι άλλη τεχνολογία και είναι πιο ακριβά ...αύριο το πρωϊ θα πάω με το νετμπουκ να δει τις τιμές και άμα δεν τα ρίξει τότε θα τα φάει μόνος του

Πες του βιντεοclubα σου να πάρει τους τίτλους που έχει με 16.90, να τους μαζέψει όλους μαζί και να τους έχει για καυσόξυλα για τον χειμώνα γιατί μαλλον εκεί θα καταλήξουνε άμα δεν ρίξει τις τιμές του.
Τώρα το ποιος είναι ο πιο φθηνός νομίζω πως το e-shop το έχει κερδίσει με διαφορά κιόλας από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα, ελληνικό βιντεο-club, πολυκατάστημα, η online κατάστημα.
Μια επίσκεψη να κάνετε στο skroutz.gr και να πληκτρολογήσετε οποιονδήποτε τίτλο blu-ray ελληνικό (δοκιμάστε το και εσείς) το έχει πάντα μα πάντα πιο φθηνά από όλους.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

Γιατί ; :137: πάντα φοράω στη μηχανή έτσι κι αλλιώς...
γιαυτο θα μπεις με τη μηχανη μεσααα ρε !! ειναι το στοιχειο του αιφνιδιασμου! σε χρονο dt θα στα αφησει 5 ευρω το ενα χαχαχαααα!!! :143::143:

Reaction score
49

Προπαράγγειλα μια ταινειάρα!

κ σε άριστη τιμή: 31.90€

Ωραίο πακετάκι, με 2 BD για την ταινία και extras, και ένα dvd με το πολύ ωραίο ost του Hans Zimmer (σε 5.1 παρακαλώ)

Είναι ίδιο με το πακέτο που διαφημίζει & ο τρομερός Nolan στο blog του (www.nolanfans.com)

Reaction score
49

Για όσους ενδιαφέρονται, τονίζω πως η παραλαβή θα γίνει 17/12

Από την άλλη ψήνομαι για την special edition με κόστος 48.90€

INCEPTION (2 BLU-RAY + DVD BRIEFCASE EDITION)

Προλαβαίνω να το αποφασίσω.....
Μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη έκδοση

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Και η μεγάλη ημέρα έφτασε επιτέλους !!!

Έρχεται το Alien Anthology στο e-shop στις 08/12/2010 :107: :107: :107:

ALIEN ANTHOLOGY (6 BLU-RAY BOX SET) 69.90

Δεν υπάρχει αυτός ο τίτλος και η τιμή. Το παρήγγειλα επιτόπου !!!

Reaction score
89
εμενα παλι γιατι μου φαινονται λιγο πολλα ρε παιδια? γμτ τους ελληνικους μας υποτιτλους για μια ακομη φορα χρυσαφι σκετο τους πληρωνουμε...... :111:

Reaction score
1

Α ναι και μην το δένετε ότι 8/12 θα το έχουμε...και για το AVATAR 16/11 λέγανε αλλά στις 30 θα το πάρουμε :141:

Reaction score
49
Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

εμενα παλι γιατι μου φαινονται λιγο πολλα ρε παιδια? γμτ τους ελληνικους μας υποτιτλους για μια ακομη φορα χρυσαφι σκετο τους πληρωνουμε...... :111:

Μια χαρά είναι οι τιμές......
Είναι λίγο ακριβότερες σε σχέση με κάποια μαγαζιά στην Ευρώπη, αλλά οι τιμές στο eshop σχεδόν στο σύνολό τους είναι οι χαμηλότερες στην Ελλάδα

Reaction score
1
Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

Μια χαρά είναι οι τιμές......
Είναι λίγο ακριβότερες σε σχέση με κάποια μαγαζιά στην Ευρώπη, αλλά οι τιμές στο eshop σχεδόν στο σύνολό τους είναι οι χαμηλότερες στην Ελλάδα

Ετσι...απλά ο ΦΠΑ εδώ ανεβάζει και άλλο τις τιμές.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

χαχα ρε εγγλεζε της οξφορδης δε λεω για μενα γενικοτερα τον θετω το προβληματισμο μου χαχαχαα :143::143:
Με προσβάλλεις !

Εγώ κωπηλατούσα στο Καίμπριτζ :142:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Αναδημοσιεύση από άλλο thread:

Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ: Η ΣΩΤΗΡΙΑ (2 DISC MOTO-TERMINATOR GIFT SET) 8.90

Το έχουν βάλει 8.90 μόνο στο crazy synday's τους και περιέχει το πακετάκι το 2 disc του Εξολοθρευτή 4 και το colelctible.

Πιστεύω ότι έχουν τρελαθεί εκεί στο e-shop.

:107: :107: :107:

Βγήκε πριν από λίγο (28/11/2010 00:001) και ήδη (02:09) λέει πως έχει εξαντληθεί, αλλά μπορείς να ρίξεις παραγγελία άρα πάει να πει πως περιμένουν και άλλα.

Τρεχααααατε όσο προλαβαίνετε... (το crazy sunday's τους διαρκεί μέχρι και το επόμενη Σάββατο 04/12/2010 - 23:59) αλλά αν θέλετε να προλάβετε μην το διακινδυνέψετε να αργήσετε και τους εξαντληθούν για τα καλά.

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Ανέβασε το e-shop το επόμενο μέρος του franchise που λέγεται Predator.
Φυσικά αναφέρομαι στο Predators !!!
Και όχι μόνο αυτό, αλλά κυκλοφορεί γράφουν και στις 02/12 :111: :111: :111:

PREDATORS (BLU-RAY) 27,90

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos