E-shop.gr & BluRay Discs

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Re: Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

Bρε παιδιά, στο site του e-shop υπάρχει δυνατότητα να δείς όλα ή τα ανα κατηγορία διαθέσιμα BDs, με αύξουσα/φθίνουσα σειρά τιμής? Μόνο αλφαβητικά και ανά είδος τα βγάζει?

Πόσο δύσκολο είναι ρε γ#μ#το αυτό? όλα τα sites το έχουν!

Πρέπει να σκρολάρεις 500 ταινίες για να τσεκάρεις τις τιμές που σε ενδιαφέρουν ή κάνω κάτι λάθος??? :122:

Στο search: Blu Ray

Reaction score
38
Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, όπως και τον JD για το pm...:622::622:

Tόσο καιρό είχα λιώσει στο ψάξιμο αλλά δεν μου είχε κόψει!

Reaction score
89
και μενα μου αρεσει που μου στειλαν μηνυμα 8:45 to βραδυ οτι μπορω να περασω να περασω για τη μελωδια της δυστηχιας..... :111:Πως να περασω βρε χλιμιτζουρα αφου το κλεινεις το μαγαζι σε 10 λεπτα... :136::136:
και αυριο μερα ειναι

Reaction score
0
Εμενα 7 κ 20 για αυτο και το Alien Anthology αλλα βαριομουν:105:Δεν πειραζει κ αυριο μερα ειναι!:126:Ακους ntetari!!!

Reaction score
49
Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

και μενα μου αρεσει που μου στειλαν μηνυμα 8:45 to βραδυ οτι μπορω να περασω να περασω για τη μελωδια της δυστηχιας..... :111:Πως να περασω βρε χλιμιτζουρα αφου το κλεινεις το μαγαζι σε 10 λεπτα... :136::136:
και αυριο μερα ειναι

Όμως έτσι μπορείς να προγραμματίσεις ευκολότερα τις αυριανές μετακινήσεις σου :126:
Εμένα normal μου φαίνεται.....

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

Όμως έτσι μπορείς να προγραμματίσεις ευκολότερα τις αυριανές μετακινήσεις σου :126:
Εμένα normal μου φαίνεται.....
μαζι σου gio τουλαχιστον ξερουμε τι δουλειες θα εχουμε για αυριο... απλα τους ειχα ζαλισει σημερα γιατι φευγω κ μου χαν πει απο στιγμη σε στιγμη το αναμενουμε.. λεω κ γω θα το προλαβω που θα παει αλλα παρα δεκα που ηρθε τι να κανω.... :137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.385
Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

Γιατί δε νοικιάζεις ένα σπίτι δίπλα στο eshop; :410:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

Γιατί δε νοικιάζεις ένα σπίτι δίπλα στο eshop; :410:
χαχαχαααα η ΙΒΜ απεχει απτο eshop 3 λεπτα με τα ποδια και το πατρικο μου 5 λεπτα με το αυτοκινητο :142::142::142:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

και μενα μου αρεσει που μου στειλαν μηνυμα 8:45 to βραδυ οτι μπορω να περασω να περασω για τη μελωδια της δυστηχιας.....Πως να περασω βρε χλιμιτζουρα αφου το κλεινεις το μαγαζι σε 10 λεπτα...
και αυριο μερα ειναι

Eπίτηδες το κάνουν, επειδή παραγγέλνεις όλο σαχλαμάρες :136::142::142: ...τους το 'χω πεί εγώ :143:

Reaction score
89
ασχετο αλλα μιλαμε η μελωδια ζυγιζει ισα με εναμιση κιλο εεε!!! πιαστηκε το χερι μου αναθεμα την!!! αλλλλαα θα το κανω δωρο στη γυναικα μαζι με το καστρο μπας κ τη βγαλω καθαρη!! :138:

απλα δε τη βλεπω τη δουλεια να χωραει κατω απτο χριστ. δεντρο το καστρι γμτ.... :121::121:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός