- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: pioneer mcacc συστημα ισοσταθμισης
Mια πρωτη ματια......:111:
Mια πρωτη ματια......:111:
Όχι.Οι ενισχυτές που έχουν πιστοποιήση ΤΗΧ ρυθμίζουν τις στάθμες τους έτσι ούτως ώστε να παίζουν σε reference (κατ' αυτούς) σταθμη στην θέση ακρόασης όταν το ποτενσιόμετρ είναι στην θέση 0.Απλά όταν τα ηχεία μας έχουν και αυτά πιστοποίηση ΤΗΧ τότε έχει μεγαλύτερη ακρίβεια η μέτρηση.Εμενα μου βγηκε το μεγαλυτερο λαθος 5..:112:
Επισης.....απο οτι καταλαβα,η σταθμη ηχειων που βαζει ειναι τετοια ωστε ο ενισχυτης να μπορει να φτασει τα ορια του σε ενταση και να μην κλιπαρει.......
Γι'αυτο και βαζει δικια του σταθμη κατα την ρυθμιση...
Δεν ειναι δλδ reference αυτη που βαζει....αλλα η ανωτατη ωστε εαν τον ζορισεις να μην κλιπαρει......:112:
Ισως και να κανω λαθος....θα το τσεκαρω ομως..
Ναι...το ξερω...εχω ενα ψηφιακο παλιο(8ετιας)..απλα δεν ειχα χρονο και δεν ασχοληθηκα...οταν βρω θα το κοιταξω...Μόνο με ντεσιμπελομετρο μπορείς να είσαι σίγουρος
Έλα μου ντε..Ρε Γιωργο,τα 75 db δεν ειναι reference ...:118:
Κώστα με 5.1 σύνθεση σε μονόπολα ηχεία είναι σχεδόν αδύνατον να μην υπάρχουν τρύπες,είτε σε σχέση με τα μπροστινά είτε στο πίσω πεδίο,ανάλογα με την τοποθέτηση.Εχει και αυτο στο μενου για μικρορυθμιση κλισης και αποστασης ηχειου....:112:
precision distance
Τα L-C-R μου τα εβγαλε καλα ...ανω του 9 τα πισω οχι..και δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι μιας και ουτε κλιση παιρνουν αλλα και ουτε αλλη θεση μπορουν να μπουν...και σιγουρα θα υπαρχει τρυπα αναμεσα στα εμπρος με τα πισω..