Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

Reaction score
29.697
Απάντηση: Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

Το ξέρω αγοράκι μου είναι το database toy audiokarma.
Ο δικός μου είναι νοέμβριος 1978.

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

...Αν θες υπάρχει στο ebay.de o g9000db, είναι το μικρό αδερφάκι του δικού μου , στα 400e συν καμιά 60άρα μεταφορικά.
Οταν το είδα προ ολίγου έπαθα , στα 2χ160/8 , ιδιος οπτικά με τον δικό μου , απλά δεν είναι δυο κομμάτια αλλά ενα. 27 κιλά.Δες τον.
Μήπως πρόσεξες και κάτι άλλο??

Η δημοπρασία του μηχανήματος τελειώνει σε 8 μέρες! Έχει φτάσει ήδη στα 400 γιούρια και έχουν γίνει 13 χτυπήματα μέχρι τώρα! Θα ανέβει κι άλλο...

Reaction score
29.697

Ναι το είδα.
Κάτι ακόμα για τον 5900 μην παίζεις πολύ με το up down tuning , γιατί ως γνωστό είναι με μοτεράκι και ιμάντα , και δεν ανέχεται πολλούς τσαμπουκάδες αν δεν εχει γίνει service προηγουμένως.

Reaction score
1.815

Ναι το είδα.
Κάτι ακόμα για τον 5900 μην παίζεις πολύ με το up down tuning , γιατί ως γνωστό είναι με μοτεράκι και ιμάντα , και δεν ανέχεται πολλούς τσαμπουκάδες αν δεν εχει γίνει service προηγουμένως.
Ναι το πρόσεξα από το service manual που κατέβασα!

Το μοτεράκι του όμως είναι μόνο στο volume, χωρίς ιμάντα, απ ευθείας στο ποτενσιόμετρο, όχι στο tuning των σταθμών.. Αυτό είναι καθαρά ψηφιακό. Αν προσέξεις στις φωτογραφίες δεν υπάρχει βελόνα στο tuner αλλά ένα led προχωράει ανάμεσα στις συχνότητες... παριστάνοντας τη βελόνα!
Τρελλαμένους μηχανικούς είχαν προσλάβει τότε οι εταιρίες!

Reaction score
370
Απάντηση: Re: Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

Σ' ευχαριστώ πολύ!! Και σε σένα!
Αυτά είναι μηχανάκια!!!!!!!!!!!!!:442::444::442:
A, τώρα εξηγείται !!!!
Εκείνη η κρίση που μου έλεγες τι απέγινε;Πέρασε;Μάλλον ίσχυε μόνο για την .... ξέρεις εσύ.ΕΥΓΕ, και εις ανώτερα!!!!

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

A, τώρα εξηγείται !!!!
Εκείνη η κρίση που μου έλεγες τι απέγινε;Πέρασε;Μάλλον ίσχυε μόνο για την .... ξέρεις εσύ.ΕΥΓΕ, και εις ανώτερα!!!!
Το μηχάνημα φίλε Χρήστο ήρθε "χάρισμα" κυριολεκτικά από φίλο, ο οποίος το είχε καταχωνιασμένο στην αποθήκη του τα τελευταία χρόνια.
Έγινε εντελώς τυχαία από μια εγκατάσταση που είχα κάνει σε home cinema προχθές και πιάνοντας κουβεντούλα φιλική, ανοίξαμε συζήτηση για παλιές καλές συσκευές!
Μου είπε οτι είχε ένα μηχάνημα στην αποθήκη του που ούτως ή άλλως δεν το χρησιμοποιούσε! Όπως καταλαβαίνεις, δεν του πήρα μία, για την εγκατάσταση που του έκανα και του ζήτησα για αντάλλαγμα να μου χαρίσει το μηχάνημα!:444:
Η κρίση συνεχίζει... τα συμπεράσματα δικά σου...

Reaction score
29.697

Είσαι μεγάλος μούργος.:608:

Reaction score
1.815

Είσαι μεγάλος μούργος.:608:
Μάλλον θες να με πεις κ..φαρδο!!! Πες το ντεεεε!!!
Όλοι μου οι κολλητοί μου το λένε!! Από την ημέρα που βρήκα το Lenco το πικάπ μέχρι και σήμερα!!!:437::616:

Reaction score
370
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

Το μηχάνημα φίλε Χρήστο ήρθε "χάρισμα" κυριολεκτικά από φίλο, ο οποίος το είχε καταχωνιασμένο στην αποθήκη του τα τελευταία χρόνια.
Έγινε εντελώς τυχαία από μια εγκατάσταση που είχα κάνει σε home cinema προχθές και πιάνοντας κουβεντούλα φιλική, ανοίξαμε συζήτηση για παλιές καλές συσκευές!
Μου είπε οτι είχε ένα μηχάνημα στην αποθήκη του που ούτως ή άλλως δεν το χρησιμοποιούσε! Όπως καταλαβαίνεις, δεν του πήρα μία, για την εγκατάσταση που του έκανα και του ζήτησα για αντάλλαγμα να μου χαρίσει το μηχάνημα!:444:
Η κρίση συνεχίζει... τα συμπεράσματα δικά σου...
Συμπεράσματα:Τελικά μέσα σ'αυτήν την άτιμη κρίση είσαι πραγματικά τυχερός, φίλε Σταμάτη...αντιθέτως με εμένα.Το αγγούρι, μετα συγχωρήσεως, άλλοι το τρώνε και δροσίζονται και άλλοι το τρώνε και ζορίζονται. Βέβαια το δικό μου κέρδος είναι καθαρά ηθικό:'γηράσκω αεί διδασκόμενος'... κάτι είναι κι' αυτό!

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.213
μια ερωτηση και απο μενα ....εκτος απο τους μεγαλους πυκνωτες εχεις τη προθεση να δεις και τα αλλα θεματα που θα εχει αυτο το μηχανημα ???

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Παλια δικαναλα μηχανακια που σκοτωνουν . sansui g22000

Κουκλί! Καλοάκουστο!

:107:
Να 'σαι καλά Άρχοντα!!! Σ' ευχαριστώ!
Επειδή ο δικός μου είναι "ελαφρύτερος" από του Γιάννη, θα τον πάρω παραμάσκαλα μια μέρα και θα του τον πάω να φωτογραφηθούμε παρεούλα: Εγώ με το δικό μου και ο Γιάννος με το θηρείο του!:142::140:

Reaction score
29.697

Nαι αγοράκι μου γιατί εγω με τον δικό μου δεν υπάρχει περίπτωση να βγω φωτό , απλά αποκλείεται

Reaction score
460

Τα ενισχυτικα του Γιαννη ειναι πιο ωραια απο κοντα στις φωτο χανουν αρκετα,ειναι κουκλια!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Είστε αρχαιοκάπηλοι ρε , αλλά μ αρεσει!:107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Πολυ ωραια vintage μηχανακια για τα ματια.............

Για τα αυτια ομως..........:118:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.078
Members
38.525
Νεότερο μέλος