Phantasmagoria in two ....

Reaction score
855
Phantasmagoria in two ....

Ήμουν δεν ήμουν 16, ήταν και Άνοιξη... οποιοδήποτε θηλυκό πλησίαζε στα τρία μέτρα (πλην της μητρός μου βεβαίως) ανεξαρτήτως σχέσης, ηλικίας, συγγένειας, σωματότυπου και χρώματος προκαλούσε ''μικρές μα βίαιες στάσεις του 'νίκα' '' στον υπογάστριο ιππόδρομο μου, χωρίς η αυτοκράτειρα Θεοδώρα να μπορεί να τις καταπνίξει στο αίμα (ή καλύτερα στο βραστό μετεφηβικό σπέρμα) ... τα κύτταρα αφιονισμένα και αλλόφρονα, επιζητούσαν την πυρπόληση κάθε προπύλαιου, αρκεί το παλάτι να είχε κοριτσίστικο όνομα και τις απαραίτητες τρεις εσοχές ...

Τότε ήρθε ο Τιμ, ήρθε αυτό το κομμάτι, ήρθε και η καινούρια συμμαθήτρια στα αγγλικά... και ναι, δεν ήθελα να την αγγίξω, μόνο να την προσέχω, να την φυλάω μην και τύχει κακό, να την βάλω στον κρυφό μου θρόνο, απολυμασμένη από την κάθε ιδιωτική ασωτεία και να την υμνώ...

από τότε, όποτε το ακούω πάντα έρχεται η Άνοιξη, πάντα καινούρια, πάντα υπέροχη, σαν και αυτή που περιγράφεται στα κινέζικα ποιήματα του Μάλερ, πάντα αφήνω για λίγο έξω τα δρώμενα και βουτάω σε ένα νοητό, τεράστιο, κρυστάλλινο υποβρύχιο βανίλια ...

[YOUTUBE]bsO756lqfVM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Reaction score
17.427
Απάντηση: Phantasmagoria in two ....

και ναι, δεν ήθελα να την αγγίξω, μόνο να την προσέχω, να την φυλάω μην και τύχει κακό, να την βάλω στον κρυφό μου θρόνο, απολυμασμένη από την κάθε ιδιωτική ασωτεία και να την υμνώ...
Phantasmagoria in two...
:624:

Απο σενα περιμενω στο μελλον ποιητικη συλλογη:112:

Reaction score
855

ευχαριστώ ...

... καλά που συμμετέχεις στο νήμα και αύξησες τις θεάσεις κατά περίπου 500%...

Reaction score
17.427

ευχαριστώ ...

... καλά που συμμετέχεις στο νήμα και αύξησες τις θεάσεις κατά περίπου 500%...

Εχεις τρεις ευκαιριες στη διαθεση σου να μαντεψεις γιατι το εκανα!:113:

Εισαι notorious παραπονιαρης!:127:

Τ αστεια στην ακρη: Σπανια συναντα κανεις τετοιο ευρος φαντασιας,κουρσα εγκεφαλικης επεξεργασιας δεδομενων,συνδιαστικης σκεψης,ικανοτητα για συναισθηματικη εκρηξη και επακολουθης αποτυπωσης της 'στο χαρτι' με τοσο ζωντανες εικονες για τον τυχαιο αναγνωστη......οπου 'σπαρταρανε' μπροστα του οι ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ προσωπικες εμπειριες:112:

Εισαι ταλαντουχο παιδι κι εχεις τουλαχιστον εναν φαν Fan και ΟΧΙ fan!:405:

Σ ευχαριστουμε που τις μοιραζεσαι μαζι μας.

Αλλοι.... τις κλειδαμπαρωνουν,για παραδειγμα....

Reaction score
17.427

Εδω δεν 'αισχυνεσαι' να γραφεις ολα αυτα τα ευμορφα....:409:,και για δυο εγκωμιαστικες γραμμουλες κοκκινησες?:137::136:

Συνεχισε και μ αλλα...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis