- Reaction score
- 0
Μολις γυρισα απο ενα ωραιοτατο tour στα puplic Συνταγματος κ Αγ.Δημητριου με το ntetari.Οι υπολοιποι εξαφανισμενοι.:109:
τη δευτερα με τους κηδεμονες σας........ :142::142:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα νεύρα μου...:142: ...εγώ DVD δεν ξανακουβαλάω, άμα θες έλα να τα πάρεις από εδώ :136:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα νεύρα μου...:142: ...εγώ DVD δεν ξανακουβαλάω, άμα θες έλα να τα πάρεις από εδώ :136:
Να έρθω να τα πάρω εγώ; :145:
Εχω ο κΙαρατάς :137: ...Εχεις πάντως φοβερή υπομονή! :121:
ρε εγω που κουβαλαγα steelbooks τι να πω? με πιασαν οι κλειδωσεις μου χαχαχαααχαααα
Πωπω σημεια κ τερατα!Που να ηξερα που εμπλεκα!Ειστε κορυφαιοι!:142:
Οχι...Δευτέρα έχω τη γιορτή μου, δεν θα το κουνήσω απ' το σπίτι, έχω καμμιά δεκαριά ταινίες να δώ :137::142:Κατι ειπε για Δευτερα ο ntetari.Ισχυει?
ασε θα τα πουμε τηλεφωνικα να σου ευχηθω και για τη γιορτη σου χαχαχαααααα !!!!!! :127:το αστειο ειναι οτι ειμαστε και ομορφοι αναθεμα μας οποτε δε μπορουμε να περασουμε απαρατηρητοι στο συνταγμα χαχαχααααα :143::143:Ρε όταν λέμε ραντεβού στις 1 ενοούμε στις 1...άντε να πάει και τέταρτο, το καταλαβαίνω, αλλά να έρχεσαι στις 3 και να μας τη λες κιόλας ...να αφαιρέσεις 10 ευρώ από έκαστο steelbook για το διπλό στήσιμο που μου έριξες αλλιώς δεν τα παίρνω