24/96 vs Vinyl

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

Πάω να φάω και εγώ ένα σουβλάκι με γεύση σοκολάτα......
Τζατζικι μην βαλεις και μυριζει ο στομας σου μετα:137::137:

Θελω μια RIAA ψηφιακη με λιιιγο απο τσιμπιμα τρομπετας σε στυλ Miles Davis .
Γινεται?
Αλλα οχι οταν παιζει ο Miles Davis.
Γινεται.Εχει και ονοματεπωνυμο

METRIC HALO:116::116:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.156
Re: Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

λοιπόν, αφού θα πάρω πικάπ,

......................
.....................
ο μάνος να παίζει τρομπέτα κι ο χιούστον να το παίζει άνετος, κλπ κλπ κλπ
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα
αααααααααααααααχαχαχαχα

ακομα γελαω στο πατωμα....:139::139::139::137:

Ενα μικρο διαλλειμα να κανουμε κανα φραγκο δουλεια μπας και παρουμε κανα καλο δισκο κ κανα καλο flac-dac κ επιστρεφουμε δριμυτεροι με πιο πολλες λαμπες κ γευσεις.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

1. Το βινύλιο έχει, από τα πρώτα του βήματα παραγωγής, ισοστάθμιση RIAA. Επομένως η πιουρίστικη άποψη πάει περίπατο, αφού και κατά την αναπαραγωγή υπάρχει η αντίθετη απο-ισοστάθμιση. Επίσης υπάρχει θόρυβος επιφανείας. Που σε ποιοτικά συστήματα δεν επηρεάζει το άκουσμα, αλλά πάντως προτέρημα δεν το λες.

2. Ένα άξιο παρατήρησης είναι ότι οι περισσότεροι εραστές του βινυλίου είναι άνθρωποι που προτιμούν συνήθως μικρά σύνολα, π.χ. κουαρτέτα. Μήπως ο λόγος είναι ότι η ψηφιακή αποτύπωση εμπεριέχει πολυπληθέστερη μουσική πληροφορία σε σχέση με το βινύλιο και δεν μπορούν να την "επεξεργαστούν";

3. Επίσης η πολυπληθής μουσική πληροφορία έχει το "ελάττωμα" να αναδεικνύει τις αδυναμίες συστημάτων, π.χ. λαμπάτων :116: , που αδυνατούν να αναπαράγουν με επάρκεια τόσο πλήθος από νότες.
1. Για να είμεθα λογικώς εντάξει: αντίθετη απο-ισοστάθμιση = ισοσταθμιση... Κατα τα άλλα με την ισο-απο-στάθμιση δεν τεμαχίζεται το μουσικο σήμα... Οσον αφορά τον θόρυβο επιφανείας, με τις σύγχρονες κοπές βινυλίων σε βεβαιώ για την ΠΑΝΤΕΛΗ έλλειψη θορύβου...

2. Ακριβώς τα αντίθετα ισχύουν, σε όλο σου το σκεπτικό!!!

3. Συμφωνώ

4. Εφτασε ο καιρός να σας αποκαλύψω ένα μυστικό...

5. Η σπανακόπιτα έτσι κι έτσι, δεν είχε λάμπες NOS... :143:

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: 24/96 vs Vinyl

οχι ακομα....
Γιατι οι ....λαμπες οικονομιας δινουν ψυχρο φωτισμο η τελειως ψευτικο οπως οι φθοριου.:142: Προιοντα της ...συγχρονης τεχνολογιας.. που δινουν χαλια φωτισμο. Κοιταχτειτε ρε παλληκαρια στον καθρεφτη με φως απο οικονομιας η φθοριου λαμπες να δειτε και μετα με πυρακτωσεως .

ποτε δειχνουμε πιο ομορφοι? χε χε....:137:

εξηγα φοβερη βρηκα.. αλλά ...μισω της λαμπες οικονομιας γιατι ολα τα δειχνουν αχαρα και ασχημα. Η ΔΕΗ μας αναγκαζει να τις ανεχομαστε και μας τις επεβαλε το συστημα και ...η τσεπη μας....

Αλλο ενα....,
Παλια τρωγαμε στις ταβερνες μια χαρα με τις λαμπες πυρακτωσεως που δημιουργουσαν αλλη ατι μοσφαιρα...,τωρα η ατι μοσφαιρα χαλασε και εγινε ψυχρα..... Τα μεζεδακια και τα μπριζολακια φανταζουν φαστ φουντ , ασε που τονιζουν την ηλικια μας...(οι οικονομιας...)και δε μας κοιτανε οι γυρω γυναικες οπως ...παλια...:143:

Οι οικονομιας φταινε ...χε χε....αρα και τα ψηφιακα ...

Off topic λιγο αλλα στο τελος το ...συνδεσα....
Ώπα ο Νίκος αδιάβαστος. Δεν ξέρεις οτι φθορίου και οικονομικές
υπάρχουν σε οτι χρώμα θέλεις, ζεστό και πιο ζεστό από τις πυρακτώσεως. Κι εγώ τόμαθα όταν έφταξα το εργαστήριο ζωγραφικής της γυναίκας μου που ήθελε φυσικό φώς ημέρας από φθόριο.
Πες στον Τσουρεκά να τις αλλάξει για να ακούσετε ζεστασιές.
Να σου αλλάξει τα φώτα δηλαδή:142:.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.981

1. Για να είμεθα λογικώς εντάξει: αντίθετη απο-ισοστάθμιση = ισοσταθμιση... Κατα τα άλλα με την ισο-απο-στάθμιση δεν τεμαχίζεται το μουσικο σήμα...
Ναι, αλλά η RIAA είναι ρυθμιστικό τονικότητας, και τα ρυθμιστικά τονικότητας εισάγουν ολίσθηση φάσης, ααααααατττςςςςςςςςςς...

Μου θέτε μετά και στερεοφωνική εικόνα... :114:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.981

Άσε τις παραμορφώσεις που εισάγει το ενεργό τμήμα (της ρίας, όχι της ολίσθησης)...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ανοιξα το ποστ γιατι ειδα ενα ανοιχτο μυαλο(Θεμης) να αγορευει μεσα στη φωλια του αναλογικου(Χρηστος) για τα πλεονεκτηματα της νεας τεχνολογιας.

Και τι εμαθα μετα απο 50 σελιδες και 500 ποστ?
Οτι ο φιλος μου ο Γιωργος αρεσκεται σε σουβλακι με γευση σοκολατας:111:

Ειμαστε για δεσιμο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Reaction score
777

Και τι εμαθα μετα απο 50 σελιδες και 500 ποστ?
Οτι ο φιλος μου ο Γιωργος αρεσκεται σε σουβλακι με γευση σοκολατας:111:

Ειμαστε για δεσιμο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
μήν είσαι υπερβολικός...έμαθες και οτι υπάρχει κάποιο μηχάνημα που με ένα κουμπί κάνει το σουβλάκι πίτσα, τη μακαρονάδα φακές και τις λάμπες τρατζίστορ!!!!
:142:

D

Deleted member 23222

Guest

Kαλά μη κοροιδεύετε τους κομμουνιστές...
Μη σκάσει μύτη κανείς με προπολεμική λάμπα από ρώσικο τάνκ, που κατατρόπωσε τα πάντσερ...και μείνετε speechless...

Reaction score
59
Μη γελάτε ο g.kar πήρε από μένα 4 λυχνίες του 1956 των Μιγκ παρακαλώ. Το μόνο που δεν ήξερα να του πω ήταν αν ήταν πριν ή μετα το 20 Συνέδριο. Λ.Σ.

Reaction score
6

Ώπα ο Νίκος αδιάβαστος. Δεν ξέρεις οτι φθορίου και οικονομικές
υπάρχουν σε οτι χρώμα θέλεις, ζεστό και πιο ζεστό από τις πυρακτώσεως. Κι εγώ τόμαθα όταν έφταξα το εργαστήριο ζωγραφικής της γυναίκας μου που ήθελε φυσικό φώς ημέρας από φθόριο.
Πες στον Τσουρεκά να τις αλλάξει για να ακούσετε ζεστασιές.
Να σου αλλάξει τα φώτα δηλαδή:142:.
Ναι εχω βαλει και ζεστες Θεμη αλλά και αυτες ειναι ψευτικες και κουρστικες ρε γαμ%το σε συγκριση με τις πυρακτωσεως η με τις αλλες τυπου σποτ με το μετασχηματιστη 12v που εδιναν εξαιρετικο φωτισμο. Οι φθοριου δε ,εχουν flickering και δημιουργουν ακομα και καταρρακτη. Δηλαδη και τις πληρωνουμε ακριβα και βλαπτουν και τα ματια μας.

Εδω ακομα ''παιζουμε '' με πυρακτωσεως:107: μεχρι να καουν:134: και να βαλουμε τις αλλες (τις κρυες η θερμοψευτικες:126:)

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

1ο μυστικό:
Εχω κσεσκιστεί να πσαχνω εδώ http://www.highdeftapetransfers.com/storefront.php , για να δω τι έχω σε βινύλιο και έχω βρει μέχρι στιγμής 4 της RCA Living Stereo...
Θέεεεεεεεεεμηηηηηηηηηηηηη... :135:

2ο μυστικό:
Το flywheel που εφτιαξα στο πικάπ μου είναι.... λαμπάτο!!!!!!!!!! :111:

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: 24/96 vs Vinyl

Μη γελάτε ο g.kar πήρε από μένα 4 λυχνίες του 1956 των Μιγκ παρακαλώ. Το μόνο που δεν ήξερα να του πω ήταν αν ήταν πριν ή μετα το 20 Συνέδριο. Λ.Σ.
Τον απογείωσες!!!

Reaction score
6

1ο μυστικό:
Εχω κσεσκιστεί να πσαχνω εδώ http://www.highdeftapetransfers.com/storefront.php , για να δω τι έχω σε βινύλιο και έχω βρει μέχρι στιγμής 4 της RCA Living Stereo...
Θέεεεεεεεεεμηηηηηηηηηηηηη... :135:

2ο μυστικό:
Το flywheel που εφτιαξα στο πικάπ μου είναι.... λαμπάτο!!!!!!!!!! :111:

Aν θες ακουσε με και φτιαξε τροφοδοτικο για τΟ πικαπ σου με λαμπατη ανορθωση:126: με την 6Χ5 και λαμπατη σταθεροποιηση με την ΕCL 82 KAI TA ΛΕΜΕ. :126:

Reaction score
6
καλες οι ρωσικες , αλλά ειδικα οι Αμεριανικες της ΒΕNDIX με προδιαγραφες για αεροσκαφη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef