Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
1
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

να ρωτησω κι εγω κατι επειδη εχω προβληματα σαν του geo156 .
αν αγορασουμε το καινουριο wd tv live θα σταματησουμε να εχουμε αυτα τα προβληματα? ή θα συνεχισουν να υπαρχουν?

Reaction score
0
καλησπέρα παίδες, έκανα μια σκέψη την οποία δεν την έχω πράξει ακόμα λόγω χρόνου, αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ μπας και το έχει δοκιμάσει ήδη κάποιος.
απο την αρχή δεν πολυγούσταρα την χρήση εξωτερικου σκληρού δισκου μιας και πάντα εμφάνιζε κανα ψιλοκόλημα λόγω δίσκου και είχα εφαρμόσει την χρηση ενος 16gb usb stick της corsair πολύ γρήγορου που παίζει πάντα τέλεια. τώρα τελευταία είπα να αδειασω λίγο τον αποθηκευτικό χώρο στο pc και έγραψα αρκετές ταινίες από αυτές που έχω ίδίως σε mkv format σε δισκάκια dvd και bluray σαν απλά files. επειδή είναι βαρετό και χρονοβόρο να κάνεις copy από το δισκάκι στο usb stick ή ακόμα και από το δίσκο στο usb έχει δοκιμάσει κανεις να συνδέσει κατευθείαν πάνω στο WD TV με usb μια εξωτερική μονάδα DVD ή BLURAY και να δει αν παίζει τα αρχεία κανονικά ? πρώτα από όλα αν βλέπει την συσκευή και τα περιεχόμενα της και δεύτερον αν και η ταχύτητα αναγνωσης και μεταφορά μέσω usb της εξωτερικής συσκευής φτάνει για παιξιμο χωρίς σπασίματα φουλ 1080p υλικού...
αν αυτό λοιπόν είναι εφικτό με τα MKV λέτε να είναι εφικτό και με το παίξιμο κανονικών bluray δισκων αντί να χρησιμοποιούμε bluray player? το λέω γιατί και έλειψη΄χώρου υπάρχει ώστε να μπει ενα full size bluray player μαζί με τα αλλα μηχανήματα αλλα και έχω το blueray recorder στο pc και το χρησιμοποιώ μόνο για να γράφω τις ταινίες μαζεμένες σε δισκάκια των 25 ή 50gb, βάζω π.χ. 3-4-5 ματροσκες μέσα στο bluray disk και τις αποθηκεύω...αντε να κάνεις μετά copy στο stick να παίξουν θες 1 ώρα μεχρι να τελιώσει το copy.το bluray λοιπον το έχω,το interface για να γίνει usb το εχω, γιατί να μην το βάλω αν γίνετε.
έτσι και αλλιώς το WD TV πάει πρώτα στον HARMAN KARDON και απο κεί επεξεργάζετε και στην εικόνα από τον Faroudja DCDi και αποκωδικοποιήται το DTS και βγαίνουν όλα στον θεατή κανονικά...

Reaction score
3

Αν εχεις το επίσημο firmware για το wd hd tv gen1 τότε ΟΧΙ δεν βλέπει κανένα εξωτερικό dvd-rom αν θες να δει κάποιο εξωτερικό dvd-rom πρέπει να περάσεις την ανεπίσημη έκδοση firmware του b-rad για το εν λόγο μηχάνημα που αναγνωρίζει εξωτερικό dvd-rom μέσω usb θήρας.

Και ΠΡΟΣΟΧΗ!!! μιλάω ΜΟΝΟ για dvd-rom ΟΧΙ blu-ray rom έτσι μην παρεξηγηθώ.

Reaction score
0
όχι λοιπόν....καταλαβα...χρησιμοποιώ το δευτερο επίσημο firmware που δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα σε τίποτα μέχρι τώρα 2 χρόνια και δεν πρόκειτε να το αλλάξω από ότι φαίνετε...ευχαριστώ για την απάντηση

Reaction score
3

Μα εγώ δεν είπα πουθενά ότι το ανεπίσημο fw προκαλεί προβλήματα. Ίσα - ίσα που προσθέτει και λειτουργίες που το επίσημο ΔΕΝ έχει.

Επομένως για ποιο λόγο να ΜΗΝ βάλεις το ανεπίσημο?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μα εγώ δεν είπα πουθενά ότι το ανεπίσημο fw προκαλεί προβλήματα. Ίσα - ίσα που προσθέτει και λειτουργίες που το επίσημο ΔΕΝ έχει.

Επομένως για ποιο λόγο να ΜΗΝ βάλεις το ανεπίσημο?
έχω ακούσει από πολούς και έχω αλλάξει σε 3 φίλους μου το firmware (downgrade στην παλιότερη που έχω και εγώ) γιατί τους κολούσε αρκετά και είχε διαφορα μικροθέματα αλλά μιλάω πάντα για τις official εκδόσεις τις τελευταίες... την unofficial δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, μπορεί να κάνω τότε μια δοκιμή...εστω και για τα dvd κάτι να γίνει.

Reaction score
0

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα, αν συνδέσω αυτό το home cinema Yamaha Συνολο Home Cinema 5.1 AV-3117 - Μαυρο
η αυτό Sony Συνολο Home Cinema HT-DDWG800
με το wd media player θα έχω 5.1 dts; νομίζω έχουν και τα δύο οπτική ίνα

Reaction score
0

Παιδιά κατέβασα απο το ***** την ταινία ******* 1080p BluRay x264-METiS όμως ο ήχος δεν είναι συχρονισμένος με την ταινία,διάβασα σε ένα ξένο forum ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη ταινία!Φαντάζομε ότι πρέπει να αλλάξω κάτι με το mkvmerge GUI αλλά δεν ξέρω τι... Έχω το wd media player gen 2! Αν ξέρει κανείς να απαντήσει,ευχαριστώ

Reaction score
1.458

Mathiou σου λογόκρινα το μήνυμα,γιατί σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ δεν αναφέρουμε ονόματα ταινιών καθώς και δικτυακούς τόπους για "παράνομο" κατέβασμα.
Sorry!

Reaction score
0
Ξερει κανεις γιατι οταν κλεινω το wdtv απο το τηλεκοντρολ, μετα απο ημερες δεν αναβει και πρεπει να το βγαλω απτο ρευμα και να το ξαναβαλω;

Reaction score
4

Γιατί θέλει αναβάθμιση Firmware το μηχανάκι σου :) κάποιο πρόβλημα στον προγραμματισμό του θα είναι .

Reaction score
1
Ξερει κανεις γιατι οταν κλεινω το wdtv απο το τηλεκοντρολ, μετα απο ημερες δεν αναβει και πρεπει να το βγαλω απτο ρευμα και να το ξαναβαλω;
Γιατί θέλει αναβάθμιση Firmware το μηχανάκι σου :) κάποιο πρόβλημα στον προγραμματισμό του θα είναι .
μα εχω το τελευταιο firmware. 1.03.01 αν δε κανω λαθος...
Άν σου δούλευε κανονικά και με την προηγούμενη έκδοση firmware, κάνε downgrate και δες εάν το κάνει πάλι. Αν το κάνει φταίει το μηχάνημα. Αν όχι ξαναβάλε την τελευταία έκδοση ξανά και δες αν το ξανακάνει. Αν ναι μάλλον κάτι φταίει στην έκδοση.
ή δεν "μπήκε" καλά...

Reaction score
0
δοκιμασα και εβαλα ενα custom firmware WDLXTV.
εβαλα να του κανω μια αντιγραφη απο το PC μεσω lan στο flashaki που ειχα πανω στο WD και η ταχυτητα ειναι ακριβως τα ιδια χαλια οπως και το egreat. δλδ γυρω στα 5mb/sec.

Reaction score
3

Έχεις ποσταρει την ερώτηση σου σε ΛΑΘΟΣ ποστ.
Εδώ είναι για το πρωτο wd hd tv όχι για το wd tv live που εχεις εσύ.
Καλό είναι να ποσταρεις το εν λόγο ποστ εδώ.

Reaction score
3

Ε τότε το δίκτυο(Lan) που λες ποιο πάνω που κολλάει?
Αφού το wd tv gen1 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ.

Reaction score
3

Από τη μάνα του δεν έχει, δε σημαίνει ότι δεν παίρνει κιόλας :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss