skaloumbakas
4Haris
- Reaction score
- 1.677
Απάντηση: 24/96 vs Vinyl
Ρε Νίκο, μπορείς να μου πεις...
αυτή τι τρώει?:139:

![]()
grillo-grillo σε στικ!:138:
Kάτι δεν είδα στο κείμενό σου:οδηγηθηκαμε σε μια χαοτικη κατασταση.
τι ειναι σωστο η λαθος...
ο κοτα εκανε ταυγο η ταυγο την κοτα....:137:
η καθε μητερα βλεπει το παιδι της ομορφο....:138:
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...:136:
ΝΙΚΟ, γιαυτο εφτιαξα το digitaLP παραπανω.:119:Kάτι δεν είδα στο κείμενό σου:
Την "ευκολία του ψηφιακού".
Την ευκολία της ελευθερίας να ακούω μουσική και όχι να ασχολούμαι με την μουσική...
Το αν είναι καλύτερο ή όχι το βινύλιο δεν με ενδιαφέρει και ούτε καταφέρομαι εναντίον του, όπως δεν υποστηρίζω και το αντίθετο...
Με το σκυλάκι ? μπουχαχαχαχαχαΝίκο, μίλησες για ιμάντες, μίλησες για σκληρό...
κι άναψα!!!!!!!! :120:
![]()
Mea Culpa Νίκο!ΝΙΚΟ, γιαυτο εφτιαξα το digitaLP παραπανω.:119:
Ευκολια μεγαλη λογω σκληρου αλλα με... αισθηση αναλογικη:126:
Μήπως θα ήταν δυνατόν να σκαναριστούν η να φωτογραφηθούν οι σελίδες αυτές του TAS και να τις δούμε σε post? :139:Πέρα από τις γνωστές αντιπαραθέσεις, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Chrishat και τον Θέμη για την υπομονή τους και τις χρήσιμες πληροφορίες που μας παρέχουν, όπως και τον Λουκά ο οποίος είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια από μόνος του.
Επίσης καλό θα ήτανε να διαβάσουνε όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται για το θέμα των επανεκδόσεων βινυλίου την συνέντευξη του Michael Hobson, ιδρυτή της Classic Records, στον HP στο ΤΑS Δεκεμβρίου 2010, στην οποία γράφονται πολύ ενδιαφέροντα πράγματα :126:
όχι:138:Τι είναι το grillo? Αυτό?
![]()
Μπράβο συνονόματε!Πέρα από τις γνωστές αντιπαραθέσεις, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Chrishat και τον Θέμη για την υπομονή τους και τις χρήσιμες πληροφορίες που μας παρέχουν, όπως και τον Λουκά ο οποίος είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια από μόνος του.
Χρήστο δεν έχω scanner αλλιώς θα το ζητούσα από τον Robert Harley ... κάποιος που έχει ή αγοράζει την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού και δεν βαριέται ας το κάνει ...Μήπως θα ήταν δυνατόν να σκαναριστούν η να φωτογραφηθούν οι σελίδες αυτές του TAS και να τις δούμε σε post? :139:
Ελάχιστοι έχουν πρόσβαση να αγοράσουν το περιοδικό...
Πολύ ωραίο μηχάνημα πάρα πολύ τσουχτερή τιμή :134:Mea Culpa Νίκο!
Τώρα είδα το μήνυμά σου!
Εσύ το έφτιαξες αυτό? :136: :126:
![]()
http://vintagestore.tumblr.com/post/105154261/the-elp-laser-turntable-according-to-elp-this