Belden 1812A

Reaction score
5.970
http://www.kvconnection.com/product-p/t-bl-1812a-1000-bk.htm

Σημερα φιλος μου εφερε 6 μετρα καλωδιο μικροφωνικο belden.
Mου ειπε οτι εχει φτιαξει ιντερκονεκτ για ολες τις συσκευες του,και εχει αλλαξει με αυτο και το καλωδιο του πικαπ του ενα ΜΚ2.
Τα βυσματα που εχει τοποθετησει στο καλωδιο ειναι αυτα http://cgi.ebay.co.uk/12-NEUTRIK-GO...uting_CablesConnectors_RL&hash=item45f4638561

Reaction score
5.970
ok .... και ??? παρακατω ??
Kαλημερα!
Ναι δικιο εχεις,δεν συνεχισα...Λοιπον,μου ειπε οτι εμεινε ευχαριστημενος απο τον ηχο,σε σχεση με επωνυμα ακριβοτερα καλωδια. Ποια η γνωμη σας για το συγκεκριμενο καλωδιο,αξιζει ο κοπος? Σκεφτομαι να φτιαξω ενα IC απο το phono στον ενισχυτη,και να αλλαξω το καλωδιο στο mk2.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.586
εγω θα ελεγα οχι με χιλια .... μπορω να σου αναλυσω δεκαδες λογους αλλα οχι τωρα καποια στιγμη αργοτερα

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.586
τα μικροφωνικα καλωδια ειναι συνηθως 2 + μπλενταζ

----η πρωτη προσεγγιση ειναι να κουμπωσεις την γειωση μαζι με το μπλενταζ και να αφησεις τον εναν αγωγο να μεταφερει το σημα οπου αμμεσα εχουν ανατραπει ολες οι προδιαγραφες για την χωρητικοτητα και την ονομαστικη αντισταση του καλωδιου .....( η συμπεριφορα του σε αυτη την περιπτωση οταν βλεπει πχ 500Ω μια κεφαλη πικ απ απο την μια μερια και 47Κ ενα phono stage απο την αλλη θα ειναι μαλλον απροβλεπτη ) ακομα και σε μικρα μηκη και με καλο τερματισμο παραμενει απροβλεπτο

---Η δευτερη προσεγγιση ειναι να ενωσεις και τους δυο αγωγους να μεταφερουν το σημα και να αφησεις το μπλενταζ να μεταφερει την γη και σε αυτη την περιπτωση αμμεσα εχουν ανατραπει ολες οι προδιαγραφες για την χωρητικοτητα και την ονομαστικη αντισταση του καλωδιου . με τα γνωστα προβληματα οπως αναφερονται παραπανω

--- Η τριτη προσεγγιση ειναι να αγνοησεις τον δευετρο αγωγο και να καρατησεις εναν γιοα το σημα και το μπλενταζ για την γειωση οπου και εκει αμμεσα εχουν ανατραπει ολες οι προδιαγραφες για την χωρητικοτητα και την ονομαστικη αντισταση του καλωδιου . με τα γνωστα προβληματα οπως αναφερονται παραπανω...

τελος τα καλωδια αυτα συνηθως ειναι φτιαγμενα για balanced εφαρμογες και πως αναφερει και κατασκευαστης για εφαρμογες :Applications: Microphone and Musical Cables
* Two Conductor - Low Impedance

που σημαινει οτι η χαρα τους ειναι να εχουν ενα μικροφωνο 200Ω απο την μια μερα και μια εισοδο κονσολας ακομα και μεχρι 600Ω απο την αλλη

ειδικοτερα σε εφαρμογες υψηλου gain οπως ειναι ενα phono μπορει το καλωδιο το ιδιο να μαζευει θορυβους απο το γυρω περιβαλλον λογω κακης αντιστασης προσαρμογης ...

Ειναι μυθος οτι ενα επαγγελματικο καλωδιο θα μπορουσε να ειναι audiofile :)116:) διοτι κατα κανονα τα επαγγελαμτικα παιζουν σε balanced εφαρμογες οπου ολα τα παραπανω και σε μεγαλες αποστασεις παιζουν μακραν μικροτερο ρολο αλλα και απο την αλλη το βαρος πεφτει στην μηχανικη κατασκευη και αντοχη και οχι στην υψηλοτατη ποιοτητα ηχου

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.540
Απάντηση: Re: Belden 1812A

Ειναι μυθος οτι ενα επαγγελματικο καλωδιο θα μπορουσε να ειναι audiofile :)116:) διοτι...

όχι, δεν είναι "μύθος", αρκεί να σέβεσαι το ρόλο για τον οποίο φτιάχτηκε το καλώδιο.:126:

Reaction score
2.098
Απάντηση: Belden 1812A

Και ο ChrisHat γιατί έχει Kimber ρε παιδιά στο Athens Mastering Studio?:136:

Reaction score
2.098

Α δεν ξέρω, εγώ τους επαγγελματίες ξέρω - αυτούς εμπιστεύομαι!

Όταν αρρωστήσω γιατρέ μου, δεν θα πάω στον Chrishat! :143:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.540

Α δεν ξέρω, εγώ τους επαγγελματίες ξέρω - αυτούς εμπιστεύομαι!

Όταν αρρωστήσω γιατρέ μου, δεν θα πάω στον Chrishat! :143:
γιατί να μη πας? θα σου δώσει ένα λιπίνσκι, να σου περάσει ο πόνος που'χεις στην καρδιά...:136::136:

Reaction score
2.098

Σωστό και αυτό. :143:

Στον επόμενο πόνο στη καρδιά πάω για ipod! :142:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος