Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.069
Αν σε ενδιαφέρει είναι ένα ετοιμοπόλεμο όπλο.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλε pm.

Reaction score
2.348
Pure triathlon λέει η factor. Έχει και σφραγίδα uci
Να πάρεις αυτά που μοιάζουν με μηχανάκια ρε, θα σε πάρουν χαμπάρι ότι ψωνίζεις από μοναστηράκι δε θα σου μιλάει κανένας

Reaction score
2.348
Εγώ κλειστό τροχό έψαχνα και έπεσα δω πάνω...
Προσοχή στους μτχ κλειστούς έχουν θέματα στα κέντρα κλπ δυστυχώς δεν έχει περάσει ακόμη η μόδα της αυξημένης εσωτερικής διαμέτρου του στεφανιού όπως στους άλλους που πουλάνε όλοι τους 19int για να πάνε σε 22-23int

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.069
Σήμερα έχω το τρίτο αγώνα στο gran fondo, 900 υψομετρικά με 2 χρονομετρήσεις στον ανήφορο, μια σε κάθε βουνό που θα ανέβουμε, 12km η πρώτη και 9km η δεύτερη.
Αμα ζήσω θα τα πούμε σε λίγο, διαφορετικά καλή ζωή!! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.069
Βάζουν γρήγορες Σάκη αλλά είναι γρήγοροι και αυτοί που έχω να αντιμετωπίσω...
Αμα σε φύγει το group σε αυτούς τους αγώνες... Το πούλο!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.069
Μαλλιά από τσόνια, με έφυγε το γρήγορο γκρουπ στη πρώτη χρινομέτρηση, έπαιζα για 10 λεπτά στους 180hr, δεν άντεξα και έκοψα ρυθμό, γενικά όμως τα πήγα καλά.

Reaction score
2.348
Οι γρήγορες παρατεταμένες ανηφόρες είναι πιο δύσκολες γενικά... τώρα στα προπονητήρια έχει να κάνει με τα βατ το όλο ζήτημα, αν τα έχεις παίζεις

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.069
Γιαυτό δεν είμαστε όλοι πρωταθλητές, κάποιοι θα είναι πάντα καλύτεροι από εμάς.
Το περίμενα ότι έτσι θα συμβεί, ξέρω ότι για πολύ ώρα δεν αντέχω, το κατώφλι μου είναι οι 177hr, άπαξ και το ξεπεράσω καίγομαι, σήμερα έκανα υπέρβαση για αρκετή ώρα και αν συνέχιζα μπορεί να κρατιόμουν στο γρήγορο γκρουπ, μετά όμως στη δεύτερη χρινομέτρηση τα πράματα θα ήταν χειρότερα, θα έχανα πολύ χρόνο, οπότε είπα να κόψω και να πάω στο ρυθμό ώστε να βγει ένας καλός χρόνος και στη δεύτερη χρονομέτρηση.

Μετά πήγα στο μπάνιο κατευθείαν να βγάλω τα βρεγμένα και δεν βρήκα πρόσφυση με τα σχαράκια στα πλακάκια, βαράω και ένα πεσιό και ήρθε και έδεσε το γλυκό :roflmao:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
23.023
Αυτός ο Nelson, πάντως, πρέπει να είναι υπερτούμπανο.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
57.069
Αυτός ο Nelson, πάντως, πρέπει να είναι υπερτούμπανο.
Αυτός και 5-6 ακόμα είναι από τους πολύ δυνατούς μέσα στο rouvy.
Φέτος είμαι ο μόνος Έλληνας που δήλωσα συμμετοχή, τρέχω και για τα ελληνικά χρώματα!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.433
Members
38.696
Νεότερο μέλος
NikosTs