Συγκριτικο κορυφαιας αναλογικης πηγης με ψηφιακη

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Συγκριτικο κορυφαιας αναλογικης πηγης με ψηφιακη

Και εχω παρει μια χαρα βρε παιδι μου που λεω να παρω και δευτερο player ............να τα ακανω sterea ....!!!!!!!
περιμενε, σουχω ενα μπλιμπλικι επαγγελματικο να κλαιν οι μεγαλες πιστες και ονοματα... κατω απο 500αρικο...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Re: Απάντηση: Συγκριτικο κορυφαιας αναλογικης πηγης με ψηφιακη

περιμενε, σουχω ενα μπλιμπλικι επαγγελματικο να κλαιν οι μεγαλες πιστες και ονοματα... κατω απο 500αρικο...
Άστον βρέ.Άμα του πείς για firewire θα νομίζει ότι πρέπει να βάλει φωτιά στο καλώδιο:137:

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Συγκριτικο κορυφαιας αναλογικης πηγης με ψηφιακη

και εγκω τελο :116:

Reaction score
877
αι αι sir, Linn
Ωχ... Ναι ρε Νικ... Μου το είπες...

Πρέπει να αρχίζει το Αλτχάιμερ... Πάτησα τα... 36 το γ@μ..νο...:137:

Να το χαίρεσαι....(τι λέω τώρα)... και τι κεφαλή φορά ???

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πάντως για νά 'μαστε πιο δίκαιοι o τίτλος του νήματος θάπρεπε να είναι :
Συγκριτικο κορυφαιας αναλογικης πηγης με ψηφιακη με χρηση ψηφιακου υλικου !!!

Μάνο αν θυμάμαι καλά, οι ακροατές άκουσαν και το Jazz at the Pawnshop που είναι αναλογική ηχογράφηση. Εκεί μάλιστα έγινε ο ντόρος με τα πιατίνια... Συνεπώς το συγκριτικό είχε απ' όλα τα καλά και η ήττα του αναλογικού ήταν (για τα δεδομένα του συγκριτικού...) απολύτως δίκαια.

Εγώ δεν προτείνω αυτά που θέλει ο Χρήστος γιατί δεν έχουν καμία χρηστική αξία. Αντιθέτως η αρχική άποψη του Θέμη για σύγκριση βινυλίου και HD υλικού προερχόμενα από ψηφιακό master, έχει περισσότερο νόημα γιατί στην εποχή μας, μόνον αυτό έχει πρακτική εφαρμογή (μιας και όλες οι ηχογραφήσεις γίνονται ψηφιακά).

...

Reaction score
877
Μάνο αν θυμάμαι καλά, οι ακροατές άκουσαν και το Jazz at the Pawnshop που είναι αναλογική ηχογράφηση. Εκεί μάλιστα έγινε ο ντόρος με τα πιατίνια... Συνεπώς το συγκριτικό είχε απ' όλα τα καλά και η ήττα του αναλογικού ήταν (για τα δεδομένα του συγκριτικού...) απολύτως δίκαια.

Εγώ δεν προτείνω αυτά που θέλει ο Χρήστος γιατί δεν έχουν καμία χρηστική αξία. Αντιθέτως η αρχική άποψη του Θέμη για σύγκριση βινυλίου και HD υλικού προερχόμενα από ψηφιακό master, έχει περισσότερο νόημα γιατί στην εποχή μας, μόνον αυτό έχει πρακτική εφαρμογή (μιας και όλες οι ηχογραφήσεις γίνονται ψηφιακά).

...
Νίκο τό 'χω γράψει αρκετά πριν... Είναι άτοπη η χρησιμοποίηση του άλμπουμ αυτού... Είναι χάλια... Μιλάω ειλικρινά είναι από τα ελάχιστα άλμπουμ που παίζουνε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ακόμα και από το red book(XRCD...)

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1237737&postcount=174

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1238021&postcount=248

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Νίκο τό 'χω γράψει αρκετά πριν... Είναι άτοπη η χρησιμοποίηση του άλμπουμ αυτού... Είναι χάλια... Μιλάω ειλικρινά είναι από τα ελάχιστα άλμπουμ που παίζουνε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ακόμα και από το red book(XRCD...)

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1237737&postcount=174

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1238021&postcount=248
Δεν ξέρω για ποιας χρονολογίας κοπή μιλάς, αλλά αν μιλάς για πρώτης κοπής (της τότε εποχής) δεν θα συμφωνήσω, είναι απλά εξαιρετικό.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε σεις όπως το πάμε, θα πρέπει πριν κάνουμε το επόμενο συγκριτικό, να φροντίσουμε να μην ισχύει καμία πιθανή παράμετρος βάση της οποίας μπορεί να βγει πρώτο το ψηφιακό. Έτσι ΟΚ, έχει πιθανότητες και το αναλογικό να βγει πρώτο. :114:

...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Αυτό...

Παίζει καλύτερα απ' αυτό...

.... proprius prop 7778-79 remastered 1997 made in Germany...
Ακριβώς αυτό υποψιαζόμουνα και φοβόμουνα, ένα αστάθμητο ψηφιακό μαγείρεμα μιας 20χρονης τότε μήτρας με πιθανή κιόλας αποθορυβοποίηση. Το λέω αυτό γιατί στο 24/88 του HDtracks
δεν υπάρχει σχεδόν φύσημα και αν θυμάμαι καλά αυτό είχε γραφτεί με ένα REVOX σε 71/2 ή 15 ταχύτητα χωρίς DOLBY.
Αν βρείς πρώτης κοπής πουθενά θα καταλάβεις.

Reaction score
877
Ακριβώς αυτό υποψιαζόμουνα και φοβόμουνα, ένα αστάθμητο ψηφιακό μαγείρεμα μιας 20χρονης τότε μήτρας με πιθανή κιόλας αποθορυβοποίηση. Το λέω αυτό γιατί στο 24/88 του HDtracks
δεν υπάρχει σχεδόν φύσημα και αν θυμάμαι καλά αυτό είχε γραφτεί με ένα REVOX σε 71/2 ή 15 ταχύτητα χωρίς DOLBY.
Αν βρείς πρώτης κοπής πουθενά θα καταλάβεις.
Που να βρεις ρε Θέμη πρώτης κοπής σε καλή κατάσταση...

Τέλος πάντων ας πει ο Λ.Σ. ή τα παιδιά ποιο βινύλιο Jazz At The Pawnshop άκουσαν...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Συγκριτικο κορυφαιας αναλογικης πηγης με ψηφιακη

Ο δικός μου πάντως διπλος δίσκος "Jazz at the Pownshop" (remastered 1997, αγορασμένος Φεβ 1999) παίζει καλύτερα από το XRCD...

Reaction score
59
Ακούσαμε ένα που από όσο θυμάμε πρέπει να το αγόρασα αρχές δεκαετίας 80 στην Αγγλία.
Τις τελευταίες μέρες το παίζω σε κάθε επισκέπτη. Αφού ακούσουν το συγκεκριμένο κομμάτι [που τα τσικ-τσικ ... πιατίνια δηλαδή, που δεν τα άκουσε ο φίλος ο flash] με ερωτούν ποιος ο λόγος και όταν τους εξηγώ τότε χύνονται στα γέλια. Μου φτιάχνει το κέφι και μάλλον θα το παίζω σε κάθε επισκέπτη και θα είναι πολλοί τις γιορτές. Είναι όντως πολύ διασκεδαστικό. Όταν ξανάρθει ο Κοτσίδης θα το παίξω το κομμάτι να μου πει τί ακούει. Λετε να είχαν πάει καμιά τσάρκα τα πιατίνια να ξαναγύρησαν και ξαναμπήκαν στα αυλάκια!!!! Ποιος ξέρει! Ίσως γιαυτό ο flash δεν τα άκουσε! Λ.Σ.

Reaction score
59
Για ξεκαθάρισε...

Απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι ακούγεται χειρότερα το συγκεκριμένο βινύλιο... ή απαράδεκτο είναι το βινύλιο???
Δεν έχω κάνει την σύγκριση γιατί τυχαίνει να μην το έχω σε XRCD. Απλά το συγκεκριμένο βινύλιο είναι ύποδεέστερο από αυτό που έχω. Γιαυτό έχω τονίσει πολλές φορές ότι δεν ξέρουν όλοι να φτιάχνουν δίσκους. Λ.Σ.

Reaction score
59
Νίκο Τσαρουχά δεν επιθυμώ καμία συνέχεια και όπως έχεις διαπιστώσει εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν απαντώ στα όσα προκλητικά και υποτιμητικά εις βάρος μου αναφέρεσαι. Όλα όσα είπα αφορούν προσωπικά εσένα και κανένα άλλο, ούτε τον αδελφό σου ο οποίος διαθέτει χιούμορ που εσύ στερείσαι. Δεν με ενοχλεί η όποια συμπεριφορά όποιου συνομιλητή, απλά μπορεί να χαλάει η κουβέντα, αλλά περιμένω διαφορετική συμπεριφορά από έναν διαχειριστή σε σωματείο. Με εξέπληξε η τοποθέτησή σου και ειλικρινά χαίρομαι. Και ξέρω ότι βαθειά μέσα σου ξέρεις πόσο σοβαρός άνθρωπος είμαι. Μην την χαλάς βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και το εννοώ. Δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Δεν έχω και κανένα πρόβλημα αν με αποβάλεις από το avsite. Άλλωστε οι αμπελοφιλόσοφοι δεν είναι ευπρόσδεκτοι! Καλό θα μου έκανες, Ευχαριστώ και ελπίζω να με κατάλαβες. Λ.Σ.

Reaction score
59
Τώρα θυμήθηκα, πρέπει να τον αγόρασα μετά το 1981 όταν απολύθηκα από το στρατό [μετά από 10 χρόνια αναβολή] και μάλιστα από το Accessories Club του περιοδικού Hi-Fi News & Record Review που ήμουν συνδρομητής για πάρα πολλά χρόνια. Το είχα πει στον Κέσλερ ότι εδώ και πολλα χρόνια δεν το βρίσκω ενδιαφέρον και μου πρότεινε να ξανανανεώσω την συνδρομή μου. Δεν το έκανα.
Πάντως είναι καλό τα περιοδικά να προτείνουν υπεύθυνα κάποια προϊόντα. Είχα τότε αγοράσει όχι μόνο δίσκους, αλλά και άλλα πράγματα. Λ.Σ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss