Most visitors online was 3241 , on 28 Sep 2025
Αυτα ρυθμισθηκαν απο χρονια (και επαναρρυθμιζονται συνεχεια)
Για το 3d ακόμη δεν ξέρουμε αν θα το υποστηρίζει μόνο με το νέο chip ή και με το υπάρχον.Το B1 αν δεν έχει έρθει ακόμη στην ελληνική αντιπροσωπεία αναμένεται από μέρα σε μέρα.Και στο θεμα 3d Master Lessaros? Δεν αξιζει λες να περιμενω για το καινουργιο ε? Το συγκεκριμενο Β1 εχει κυκλοφορησει και Ελλαδα?
Υπαρχει μερικως προβλημα με τους υποτιτλους - αλλους παιζει αλλους οχι, με οποιαδηποτε ρυθμιση (W1253, UTF-8, Unicode)! Ωστοσο στο WD live παιζουν ολοι χωρις προβλημα με W1253! Μερικοι βγαινουν αντι χαρακτηρων με ερωτηματικα (?????) ενω αλλοι με ρωσικη (ή σλαβικηγραμματοσειρα, και σε μερικες ταινιες παρ΄ολο που υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι εμφανιζονται μονο οι αγγλικοι!!! Δεν τιθεται θεμα ονομασιων αρχειων κλπ, διαφορετικα δεν θα επαιζαν σε κανενα απο τα αλλα δυο media player (WD-Egreat). Μηπως κανεις χρηστης μπορει να βαλει τις δικες του ρυθμισεις να δω μπας και κανω καμια....ακακια;
Σημ: το ιδιο ερωτημα μπαινει και στο θεμα για το Prime, ως εχοντα τις ιδιες ρυθμισεις
Ενταξε Λεό, ευχαριστω, μαλλον πρεπει να "παιξω" με τις ρυθμισειςΑπό τους υπότιτλους που μου έστειλες και οι 3 παίζουν κανονικά ελληνικά στο Prime 3.0 με επιλογή κωδικοποίησης στο μενού του Prime
: Greek-1253
Η σειρα ειναι : πρωτα το εταιρικο και μετα το δικο σου;Πού καταφέρνεις και τις βρίσκεις βρε παιδί μου?:121:
Σε μένα πέρα από κάτι περίεργα wmv δεν έχει τύχει κάτι να μην παίζει! Μήπως κάτι δεν έχει "καθίσει" με την αναβάθμιση του firmware? Δεν τα ξαναπερνάς με τη σειρά, και να ελέγξεις μήπως έτσι λυθεί το πρόβλημα? Δεν ξέρω τί άλλο να πω.
Κωδικοποιησεις: Ελληνικα CP-1253Περίεργο πάντως.Κάτι κάνεις λάθος σίγουρα.Σε μένα παίζουν κανονικά και οι 3 που μου έστειλες.
Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στο Max σχετικά με του υπότιτλους?
Ωχ! και τη φοβηθηκα τη συγχυση! το "ακυρον" παει στο μηνυμα που μπηκε δυο φορες!Ακυρον?γιατί?το βρήκες το πρόβλημα?