Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Το υπάρχον μοντέλο smart B1 θα σε ικανοποιήσει απόλυτα σε όλα.Πάρτο με κλειστά μάτια.

Reaction score
0

Και στο θεμα 3d Master Lessaros? Δεν αξιζει λες να περιμενω για το καινουργιο ε? Το συγκεκριμενο Β1 εχει κυκλοφορησει και Ελλαδα?

Reaction score
1.458

Και στο θεμα 3d Master Lessaros? Δεν αξιζει λες να περιμενω για το καινουργιο ε? Το συγκεκριμενο Β1 εχει κυκλοφορησει και Ελλαδα?
Για το 3d ακόμη δεν ξέρουμε αν θα το υποστηρίζει μόνο με το νέο chip ή και με το υπάρχον.Το B1 αν δεν έχει έρθει ακόμη στην ελληνική αντιπροσωπεία αναμένεται από μέρα σε μέρα.

Ανδρέα ήρθαν τα smart?

Reaction score
0

Lesasros στο MAX που μπορεις να το αναβαθμισεις με προσθηκη ψηφιακου και δορυφορικου δεκτη.... μπορεις να κανεις εγγραφη απο τον δορυφορικο (pvr δηλαδη) οπως και με τον ψηφιακο? Και αν ναι ειναι αμμεση η υλοποιηση αυτη η συμπεριλαμβανεται στα μελλοντικα σχεδια της HDI?

Reaction score
1.458

Για δορυφορικό δέκτη θα περιμένουμε λίγο ακόμη,μέχρι Μάρτιο-Απρίλιο πιστεύω.Για ψηφιακό τώρα υπάρχει το usb stick όπου μπορείς να κάνεις εγγραφές.Φαντάζομαι θα μπορεί να γίνει και με τον δορυφορικό το ίδιο,όταν κυκλοφορήσει!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Υπαρχει μερικως προβλημα με τους υποτιτλους - αλλους παιζει αλλους οχι, με οποιαδηποτε ρυθμιση (W1253, UTF-8, Unicode)! Ωστοσο στο WD live παιζουν ολοι χωρις προβλημα με W1253! Μερικοι βγαινουν αντι χαρακτηρων με ερωτηματικα (?????) ενω αλλοι με ρωσικη (ή σλαβικη;) γραμματοσειρα, και σε μερικες ταινιες παρ΄ολο που υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι εμφανιζονται μονο οι αγγλικοι!!! Δεν τιθεται θεμα ονομασιων αρχειων κλπ, διαφορετικα δεν θα επαιζαν σε κανενα απο τα αλλα δυο media player (WD-Egreat). Μηπως κανεις χρηστης μπορει να βαλει τις δικες του ρυθμισεις να δω μπας και κανω καμια....ακακια;

Σημ: το ιδιο ερωτημα μπαινει και στο θεμα για το Prime, ως εχοντα τις ιδιες ρυθμισεις

Reaction score
1.458

Για να μπορέσω να βοηθήσω (αν μπορέσω φυσικά) στείλε μου ενα mail με προβληματικό υπότιτλο να δω πως παίζει σε μένα.

69number69 παπάκι τελεία gmail τελεία com

Reaction score
1.458

Υπαρχει μερικως προβλημα με τους υποτιτλους - αλλους παιζει αλλους οχι, με οποιαδηποτε ρυθμιση (W1253, UTF-8, Unicode)! Ωστοσο στο WD live παιζουν ολοι χωρις προβλημα με W1253! Μερικοι βγαινουν αντι χαρακτηρων με ερωτηματικα (?????) ενω αλλοι με ρωσικη (ή σλαβικη;) γραμματοσειρα, και σε μερικες ταινιες παρ΄ολο που υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι εμφανιζονται μονο οι αγγλικοι!!! Δεν τιθεται θεμα ονομασιων αρχειων κλπ, διαφορετικα δεν θα επαιζαν σε κανενα απο τα αλλα δυο media player (WD-Egreat). Μηπως κανεις χρηστης μπορει να βαλει τις δικες του ρυθμισεις να δω μπας και κανω καμια....ακακια;

Σημ: το ιδιο ερωτημα μπαινει και στο θεμα για το Prime, ως εχοντα τις ιδιες ρυθμισεις

Από τους υπότιτλους που μου έστειλες και οι 3 παίζουν κανονικά ελληνικά στο Prime 3.0 με επιλογή κωδικοποίησης στο μενού του Prime
: Greek-1253

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Από τους υπότιτλους που μου έστειλες και οι 3 παίζουν κανονικά ελληνικά στο Prime 3.0 με επιλογή κωδικοποίησης στο μενού του Prime
: Greek-1253
Ενταξε Λεό, ευχαριστω, μαλλον πρεπει να "παιξω" με τις ρυθμισεις

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Δυστυχως...τιποτα! Οχι μονον οι υποτιτλοι, αλλα κα μερικες ταινιες που στο pc (με το VLC) παιζουν ανετα!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.115
Πού καταφέρνεις και τις βρίσκεις βρε παιδί μου?:121:

Σε μένα πέρα από κάτι περίεργα wmv δεν έχει τύχει κάτι να μην παίζει! Μήπως κάτι δεν έχει "καθίσει" με την αναβάθμιση του firmware? Δεν τα ξαναπερνάς με τη σειρά, και να ελέγξεις μήπως έτσι λυθεί το πρόβλημα? Δεν ξέρω τί άλλο να πω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Πού καταφέρνεις και τις βρίσκεις βρε παιδί μου?:121:

Σε μένα πέρα από κάτι περίεργα wmv δεν έχει τύχει κάτι να μην παίζει! Μήπως κάτι δεν έχει "καθίσει" με την αναβάθμιση του firmware? Δεν τα ξαναπερνάς με τη σειρά, και να ελέγξεις μήπως έτσι λυθεί το πρόβλημα? Δεν ξέρω τί άλλο να πω.
Η σειρα ειναι : πρωτα το εταιρικο και μετα το δικο σου;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.115
Οχι, μην μπερδεύεσαι. Από το σάιτ της Dune κατέβασε τα διαθέσιμα firmware για το Max (καμμία σχέση με τα αρχεία γλώσσας). Μετά πέρασέ τα με τη σειρά από το παλιότερο στο τελευταίο, και έλεγξε αν διορθώθηκε το πρόβλημα.

Tα διαθέσιμα firmware του Max από εδώ:
http://dune-hd.com/firmware/hdmax/

Αν έχεις κάποια απορία για το πώς περνάς τα firmware, πες μου.

Reaction score
1.458

Περίεργο πάντως.Κάτι κάνεις λάθος σίγουρα.Σε μένα παίζουν κανονικά και οι 3 που μου έστειλες.
Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στο Max σχετικά με του υπότιτλους?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Περίεργο πάντως.Κάτι κάνεις λάθος σίγουρα.Σε μένα παίζουν κανονικά και οι 3 που μου έστειλες.
Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έχεις βάλει στο Max σχετικά με του υπότιτλους?
Κωδικοποιησεις: Ελληνικα CP-1253
Aναπαραγωγη:
Ενεργοπ. υποτ. απο προεπιλογη για το αρχειο: ΝΑΙ
Προεπιλεγμενη προτιμηση υποτ.: Εξωτερικοι
Γρηγορη εναλλαγη υποτιτλων: Ναι

qtl { position: absolute; border: 1px solid #cccccc; -moz-border-radius: 5px; opacity: 0.2; line-height: 100%; z-index: 999; direction: ltr; } qtl:hover,qtl.open { opacity: 1; } qtl,qtlbar { height: 22px; } qtlbar { display: block; width: 100%; background-color: #cccccc; cursor: move; } qtlbar img { border: 0; padding: 3px; height: 16px; width: 16px; cursor: pointer; } qtlbar img:hover { background-color: #aaaaff; } qtl>iframe { border: 0; height: 0; width: 0; } qtl.open { height: auto; } qtl.open>iframe { height: 200px; width: 300px; }

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ακυρον?γιατί?το βρήκες το πρόβλημα?
Ωχ! και τη φοβηθηκα τη συγχυση! το "ακυρον" παει στο μηνυμα που μπηκε δυο φορες!
Οχι, ισχυει το προβλημα, περιμενω την αποψη σου (αν και μολις γυρισα, λες να εγινε μονο του;:138:)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.450

Θείο το EDIT δεν το ξέρεις για να διορθώνεις τα μηνύματα;

Μέχρι μισή ώρα μετά το μήνυμα μπορείς να επέμβεις για να το διορθώσεις.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.209
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney